Wil je graag zwanger worden

Sensitest helpt je met het vinden van je vruchtbare dagen

Slechts 1 of 2 dagen per menstruatie cyclus heb je een kans om zwanger te worden. Onze ovulatietesten vertellen je precies op welk moment je gemeenschap moet hebben om je kansen op zwangerschap te vergroten. Sensitest is al 20 jaar de specialist op het gebied van vruchtbaarheidstesten voor de vrouw en man. Aanbevolen door gynaecologen en fertiliteitsartsen.

Sensitest

Sensitest ovulatietest dipstick

Sensitest Ovulatietest Dipstick

Dit is de best verkochte ovulatietest van dit moment. Waarom kopen zoveel vrouwen deze ovulatietest? Omdat de Sensitest Ovulatietest dipstick geen vals positieve testuitslagen geeft. Alleen 2 streepjes in je vruchtbare periode. Daarbuiten alleen maar 1 streepje. Met de Sensitest ovulatietest vergroot je enorm je kansen om zwanger te worden. 
Wij hebben al duizenden meldingen van vrouwen gekregen die met dit product met succes zwanger zijn geworden. Vaak al na eenmalig gebruik in de eerste ronde. Wil je graag zwanger worden dan vertelt de Sensitest ovulatietest je precies wanneer je de grootste kans hebt om zwanger te worden.

Sensitest
Doetinchem
"Eenvoudig"

"De ovulatietest dipstick doet wat het moet doen. Laat duidelijk zien wanneer de piek is en is goed af te lezen. De test is super eenvoudig uit te voeren."

Sensitest
Brunssum
"Aanbevolen"

"Ik vindt het product qua resultaat heel nauwkeurig en makkelijk te gebruiken. Ik zou geen ander merk meer willen. Dit product werd me aangeraden door een verpleegster van de ivf afdeling waar ik onder behandeling ben."

Sensitest
Hoogstraten
"Snel zwanger"

"Ik heb dit al eens eerder gebruikt. Dankzij Sensitest weet ik perfect wanneer ik mijn eisprong heb. Op deze manier ben ik de eerste keer vlot zwanger geraakt."

Sensitest ovulatietest dipstick

Duidelijk testresultaat als je wilt weten wanneer je vruchtbaar bent
Sensitest ovulatietest
Handig pakje
Kartonnen doosje

De verpakking is een klein handig doosje gemaakt van gerecycled karton. Het is plat en wordt zo ingepakt dat het thuis bij je door de brievenbus past.

Sensitest ovulatietest dipstick
Duidelijke test
Eenvoudig aflezen

De testuitslag is eenvoudig af te lezen. Op de test verschijnt 1 lijntje als je een kleine kans hebt op zwangerschap. Er verschijnen 2 lijntjes als je een grote kans hebt om zwanger te worden.

Sensitest ovulatietest dipstick
Gemakkelijk
Geen overbodig plastic

De test bevat geen overbodige plastic delen. Alleen de test met daarop het resultaat. Je kunt de test gebruiken met een beetje opgevangen urine.

Sensitest ovulatietest
Hoe werkt de test?

De Sensitest ovulatietest werkt met een beetje urine dat je zelf opvangt. Door elke dag een test te doen krijg je inzicht in het verloop van je vruchtbare dagen. Het is de nummer 1 keuze van vrouwen die in een IVF traject zitten, maar ook vrouwen die graag thuis willen uitzoeken wanneer ze vruchtbaar zijn. Dit is al meer dan 20 jaar onze best verkochte ovulatietest. De Sensitest ovulatietest dipstick is een betrouwbare ovulatietest voor het vaststellen van je meest vruchtbare dagen en helpt je daarmee om zwanger te worden. 

Sensitest ovulatietest
Hoe snel is de test?

Het testresultaat is binnen 5 minuten af te lezen. Deze ovulatietest is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. De test is prettig geprijsd en betrouwbaar. Dit product wordt geleverd in een handige kartonnen etui, met duidelijke afbeeldingen van testvoorbeelden en een makkelijk te begrijpen gebruiksaanwijzing. Bij deze ovulatietesten ontvang je GRATIS een handige ovulatiekalender waarmee je je kansen op het vinden van je vruchtbare dagen vergroot. De ovulatietesten worden verzonden in een neutrale verpakking zonder logo`s of reclame aan de buitenkant.

 • Verpakking 6, 12, 24, 36 of 48 stuks. De testen worden geleverd in een grootverpakking of per kleine aantallen. Hoe meer je koopt, hoe lager de stuksprijs.
 • Dipstick test. De Sensitest Ovulatietest Dipstick verpakking bevat de vertrouwde zelftest in de vorm van een dipstick, zonder overbodig plastic, electronica of batterijen. De gebruiksaanwijzing is in NL/DE/FR.
 • CE0344 zelftest certificaat. De Sensitest Ovulatietest is gecertificeerd in de EU als zelftest met CE0344 en kan daarmee worden gebruikt als zelftest voor thuisgebruik of in een omgeving van medisch professionals.
 • Hoge sensitiviteit. De zelftest van Sensitest heeft een hoge sensitiviteit en kan daarmee al kleine hoeveelheden van het LH hormoon in je urine opsporen. De test is verkrijgbaar met een normale gevoeligheid en als sensitive, met een verhoogde gevoeligheid.
 • Uit voorraad leverbaar. De Sensitest Ovulatietest is op voorraad in ons magazijn in Nederland en wordt binnen 24 uur geleverd op elk adres in Nederland en België
 • Snel in huis via Bol.com. De test wordt verzonden door Bol.com en wordt doorgaans binnen 24 uur geleverd aan huis. De meeste pakjes zijn plat en compact passen door de brievenbus.
Doosje 24 stuks
vanaf

€23,99

(incl. btw)

 • 24 ovulatietest dipstick
 • Ovulatiekalender
 • Gebruiksaanwijzing
 • Gratis advies
Doosje 12 stuks
vanaf

€12,49

(incl. btw)

 • 12 ovulatietest dipstick
 • Ovulatiekalender
 • Gebruiksaanwijzing
 • Gratis advies
Doos 48 stuks
vanaf

€43,99

(incl. btw)

 • 48 ovulatietest dipstick
 • Ovulatiekalender
 • Gebruiksaanwijzing
 • Gratis advies
Sensitest ovulatietest bij Bol.com
Nu ook verkrijgbaar bij Bol.com
Online shopping

De producten van Sensitest zijn nu ook te koop via Bol.com

Adres

Sensitest BV
Distributieweg 54
2645 EJ Delfgauw
Nederland


Contact

Telefoon NL: 015-3642121
Telefoon BE: 03-8081447

Sensitest
 • Zelftesten vruchtbaarheid
 • van de vrouw en man
Nu ook verkrijgbaar bij Bol.com

 

This web page was built with Mobirise