Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest dipstick

Opinie Sensitest Ovulatietest dipstick
(Laatste 150 reacties)

Sensitest Ovulatietest dipstick Klant waardering: 95.1%
Score: Sensitest Ovulatietest dipstick 95.1%
Klant waardering: zeer tevreden
In twee pogingen zijn wij zwanger geraakt!

Doetinchem
12 apr 2018 23:05
Klant waardering: zeer tevreden
Heel prettig de Sensitesten, je weet precies wanneer je ovulatie is. Meteen zwanger na gebruik Sensitesten.

Hoorn
12 apr 2018 10:51
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het meteen weer kopen. Ik heb elke dag een plastest gedaan omdat ik graag wilde weten wanneer de piek nu echt was. volgens de app was die namelijk een paar dagen later. Ik zag duidelijke strepen en zei tegen mijn man dat het me piek was. die piek was duidelijk raak.

Limburg
12 apr 2018 09:37
Klant waardering: zeer tevreden
Het deed wat het moet. Heel duidelijk aangeven wanneer er geen en vooral wel een eisprong was. De kleine teststaafjes zijn ook gemakkelijk in gebruik en vooral gemakkelijk te vergelijken met elkaar d.m.v. het blad om ze op te plakken.

10 apr 2018 21:02
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft zeker gewerkt! Ik heb drie maanden op rij mijn ovulatie kunnen ontdekken... en opnieuw kopen is niet meer nodig, ik zou ze dus niet nog een keer bestellen, aangezien ik na drie pogingen daadwerkelijk zwanger ben geworden. Ik heb ze dus niet meer nodig ;)

Bergeijk
9 apr 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Heel praktisch en duidelijk

Kessel-lo
31 mrt 2018 20:45
Klant waardering: zeer tevreden
Echt duidelijk resultaat helaas nog niet zwanger :-(

Voorst
29 mrt 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Top product. Heeft perfect mijn vruchtbare dagen aangegeven en nu dan ook 4 weken zwanger.

Hengelo
28 mrt 2018 20:12
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk hoe je het moet gebruiken en gemakkelijk af te lezen.

Turnhout
7 mrt 2018 18:31
Klant waardering: zeer tevreden
Tevreden. Meteen 1e maand zwanger.

Frieschepalen
6 mrt 2018 21:44
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb maar 1 ronde ovulatietesten hoeven te gebruiken, want het was gelijk raak! Dus ik ben erg tevreden over de testen, en ik zou het zeker in de toekomst nog een keer kopen.

Nunspeet
6 mrt 2018 18:28
Klant waardering: zeer tevreden
Aangezien ik de laatste maanden wat problemen had met mijn cyclus en ik mij afvroeg of ik nog wel daadwerkelijk een eisprong had, begon ik met deze ovulatietesten. Ik hoorde dat je bij een cyclus van 28 dagen een eisprong hebt rond dag 14. Bij mijn cyclus van 29 dagen zou dat dan dag 15 zijn, waardoor je dus positief zou moeten testen rond dag 13-14. Toen ik zag dat de ovulatietest nog niet positief werd op die dagen, begon ik mij erg veel zorgen te maken. Ik ben blijven testen en op dag 16 kreeg ik ineens een knalpaars lijntje, wat dus betekent dat de test positief was en ik mijn eisprong op dag 17-18 zou hebben gehad. Het is dus best mogelijk om een latere eisprong te hebben en dank zij deze ovulatietesten ben ik nu eindelijk gerustgesteld door het feit dat ik toch nog een eisprong heb en dus zwanger kan geraken.

Leuven
4 mrt 2018 12:47
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk de lh piek kunnen vinden. Goede instructies erbij.

27 feb 2018 22:03
Klant waardering: zeer tevreden
Gelijk de eerste ronde zwanger, doordat Sensitest me precies heeft aangegeven wanneer mijn ovulatie was :-)

Doorn
20 feb 2018 13:03
Klant waardering: tevreden
Duidelijk product. Ben zwanger geworden met de ovulatietesten van sensitest in 1 keer, zo blij ermee.

West Brabant
15 feb 2018 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Ja prima. Duidelijk de ovulatie aangegeven. Na 1 ronde zwanger

Nijmegen
12 feb 2018 11:34
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk en duidelijk

Beigem
10 feb 2018 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
Persoonlijk vind ik dit een aanrader, vooral in combinatie met de ovulatie berekening. Ik heb zelf een lange onregelmatig cyclus (34-36dagen) en ik heb eerst een duur merk gekocht waarbij je een rondje (negatief) en positief een smiley te zien krijgt. Ik ontdekte Dus dat je ook de streepjes kon aflezen van dit merk maar ik kreeg elke keer een rondje terwijl er 2streepjes waren... erg verwarrend en demotiverend, ik was gefocust op een smiley (dat was een soort bevestiging,na 2,5maand zonder smiley en 2x mn eisprong misgelopen) Met Sensitest gaat het alleen om de 2e Streep die je ziet en dan weet je meteen dat je eisprong eraan komt. En het is ook een gangbare prijs met duidelijke uitslagen voor mensen met lichte streepje of donkere streepje... Ik hoor tot het lichte streepje-uitslag. Heel erg tevreden mee en ook minder deprimerend.

Utrecht
5 feb 2018 23:50
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt altijd zoals verwacht, geeft perfect (steeds gecontroleerd door bloedtest) ovulatiedag aan.

Nazareth
31 jan 2018 13:47
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en makkelijk in gebruik! Geeft je een goed inzicht in je cyclus! Bij ons met een positief resultaat nu. We zijn zwanger!!!

Middelburg
29 jan 2018 21:41
Klant waardering: zeer tevreden
Heeft gedaan wat doen moest, heel handig, kon makkelijk mijn LH piek vinden en dan aan de slag;-) drie weken later (afgelopen zondag )een test gedaan, ben zwanger😊 super blij! thanks!!!

Utrecht
23 jan 2018 13:48
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk, gemakkelijk en goedkoop.

Sint-niklaas
21 jan 2018 15:49
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk en de test doet het goed wat die moet doen. Geef duidelijk streepje aan.

18 jan 2018 10:18
Klant waardering: tevreden
Het gaf wel een piek aan maar ik ben hierdoor niet makkelijker zwanger geworden. Kreeg er eerder meer stress van.

Sittard
12 jan 2018 19:55
Klant waardering: tevreden
Doet wat het moet doen, helaas tot op heden nog niet met gewenste resultaat.

Kerkdriel
11 jan 2018 08:50
Klant waardering: zeer tevreden
Heel fijn product om inzicht te krijgen wanneer precies je eisprong is. Voor mij wat moeilijker omdat ik altijd een licht streepje had i.c.m. een onregelmatige en lange cyclus. Dus veel testen gebruikt maar opeens had ik er eentje met een knalstreep. Helaas niet gelukt maar precies 2 weken erna begon mijn menstruatie. Zeer betrouwbaar dus.

Maastricht
8 jan 2018 18:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het zeker opnieuw bestellen, we hebben na 1 poging het gewenste resultaat behaald!!

Borne
6 jan 2018 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product, makkelijk te gebruiken. Het heeft gedaan wat het moest doen. Als je graag zwanger wilt worden, dan is dit een eenvoudig product om te gebruiken.

Almelo
1 jan 2018 20:12
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft gedaan wat het moest doen en zou het zo opnieuw bestellen. Heel duidelijk in gebruik en bij ons de eerste keer gelijk raak!

Amsterdam
19 dec 2017 09:26
Klant waardering: zeer tevreden
Fijne testen. Je hoeft niet te turen van dag tot dag.je vruchtbare dagen geeft de test prima aan. Zeer aan te bevelen

Purmerend
18 dec 2017 16:08
Klant waardering: tevreden
Vind hem wel goed, doet wat ie doen moet, ik heb 2 maanden achterelkaar besteld. Wel positief gestest maar helaas niks geworden. İk zou alsnog altijd proberen want ze zijn echt goed!!

Den Haag
14 dec 2017 22:06
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft heel duidelijk je ovulatie weer, makkelijk in gebruik

Hilversum
10 dec 2017 08:41
Klant waardering: tevreden
Geeft goed je lh piek aan. Al is het de eerste maand wel lastig en spannend om te bepalen wanneer je écht je lh piek hebt. Helaas kan je dat pas achteraf zeggen. Maar voor de volgende maand weet ik het wel en dan zal het simpel af te lezen zijn.

Amsterdam
7 dec 2017 11:37
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en een goede fijn hanteerbare test. Werkt super!

Heeswijk-dinther
15 nov 2017 19:57
Klant waardering: tevreden
Geeft bij mij op de dag van ovulatie een duidelijk positief resultaat en ook de opmars er naar toe (kleur neemt toe)

Gemert
9 nov 2017 16:44
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk en handig in gebruik voor een zeer goede prijs in vergelijking met andere producten. Hierdoor inzicht gekregen dat ik mijn eisprong al na 10 dagen had en na periode 3 nu een positief resultaat. Kortom een aanrader!

8 nov 2017 21:14
Klant waardering: zeer tevreden
Al tweemaal een schot in de roos. Heel duidelijk afleesbaar wanneer de ovulatie op komst is! Daardoor al tweemaal succesvol zwanger geworden!

3078
8 nov 2017 19:23
Klant waardering: tevreden
Goed product, erg duidelijk

Breda
7 nov 2017 22:48
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed en is niet duur. Je kunt zo perfect je ovulatie volgen.

Maasmechelen
6 nov 2017 16:12
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goed en duidelijk product. Al sinds februari aan het proberen om zwanger te geraken met gebruik van een app. Nu na 1 maand de testen te gebruiken ben ik ben zwanger!

Genk
1 nov 2017 19:10
Klant waardering: zeer tevreden
Hij werkt super

Den Burg
29 okt 2017 15:45
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed en duidelijk, zou het zeker opnieuw bestellen.

Leeuwarden
28 okt 2017 17:40
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product. Zou het aanraden voor alle vrouwen

26 okt 2017 17:54
Klant waardering: zeer tevreden
Het geeft zeer duidelijk resultaat. Helaas niet zwanger maar dat neemt niet weg dat de test goed is.

Sittard
25 okt 2017 12:57
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijke en snelle testen

Oss
12 okt 2017 12:07
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in gebruik. Door de dipsticks op het kalendertje te plakken kan je goed aflezen wanneer je ovulatie is. Ik kon duidelijk aflezen wanneer de eisprong was met als resultaat nu 6 weken in verwachting.

Rotterdam
8 okt 2017 11:13
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het nodig gehad voor een behandeling, een terugplaatsing in de natuurlijke cycles dus dit was wel heel belangrijk.

Veenendaal
28 sep 2017 09:03
Klant waardering: zeer tevreden
Echt super, makkelijk in gebruik werkt zo als beschreven staat in de handleiding.

Gravenzande
27 sep 2017 21:39
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt heel eenvoudig, duidelijke gebruiksaanwijzing erbij! en met resultaat dat ik nu zwanger ben!:D

Emmeloord
26 sep 2017 21:18
Klant waardering: zeer tevreden
Fijne en erg duidelijke testen, het begon bij mij blanco met 1 controle streep en de dagen daarna een licht teststreepje naast de controle streep, wat steeds donkerder werd tot uiteindelijk 2 overduidelijke positieve testen. Daarna werden ze weer lichter tot blanco. Heel duidelijk. Ben zeer tevreden! Ik raad het écht iedereen aan die zwanger wil worden :) Bij ons was het gelijk de eerste keer raak met deze ovulatietesten !

Enschede
21 sep 2017 23:19
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk af te lezen

Almere
20 sep 2017 19:15
Klant waardering: zeer tevreden
Direct zwanger na 1 ronde met deze ovulatietesten!

Katwijk
19 sep 2017 15:21
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Al 2x keer gebruikt en beide keren meteen zwanger.

Heerlen
19 sep 2017 07:07
Klant waardering: zeer tevreden
De test gaf precies en heel duidelijk mijn piek aan.

Den Bosch
17 sep 2017 19:03
Klant waardering: tevreden
Gemakkelijk in gebruik, goed af te lezen

15 sep 2017 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ja duidelijk!

Tilburg
12 sep 2017 16:31
Klant waardering: zeer tevreden
Na 4 maanden met de pil gestopt te zijn, deze testen gekocht. Bleek dat mijn eisprong 11 dagen na 1e menstruatiedag te zijn ipv na 14e dag. Ik was dus rond de verkeerde dagen aan het klussen. Terwijl ik altijd mijn eisprong dacht te voelen, erg veel kramp voor de tijd. Nu 4 weken zwanger! Dus erg tevreden met de testen!

Markelo
9 sep 2017 19:41
Klant waardering: tevreden
Ik kreeg van mijn vriendin de tip om deze testen(ovulatietesten) te bestellen. De eerste maand had ik na 13 dagen 2 streepjes (de tweede was wel wat lichter) maar ik wist toen dat ik me ovulatie had. Na 14 dagen getest met de zwangerschapstest en ik ben zwanger! Misschien ook pure mazzel maar ik ben blij dat ik ze besteld heb. Zeker een aanrader en een hulp middel om te kijken wanneer je eisprong nou precies is.

Amsterdam
1 sep 2017 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb al meerdere vriendinnen en zus sensitest aangeraden vanwege de goede resultaten. Bij eerste kindje gebruikt met goed resultaat en nu ook bij de tweede! Weet net dat ik zwanger ben! Uiteraard met (vroege) zwangerschapstest van sensitest!

Brielle
29 aug 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke instructies en handig in gebruik. Test resultaat ook duidelijk af te lezen.

Zoetermeer
27 aug 2017 00:19
Klant waardering: tevreden
Duidelijk afleesbaar nu wachten op resultaat

2160
13 aug 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Heeft zijn werk goed gedaan

Arnhen
13 aug 2017 13:07
Klant waardering: tevreden
Hij geeft goed aan welke dag je ovuleert

10 aug 2017 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
In combinatie met de kalender zijn de ovulatietesten heel handig. De sticks zijn heel duidelijk en betaalbaar. Ik ben erg tevreden.

Utrecht
28 jul 2017 11:06
Klant waardering: tevreden
Het is een goed en duidelijk product. De beschrijving geeft duidelijk aan wat je moet doen. Indien nodig, bestel ik het opnieuw. Begin vroeg genoeg met testen. Want ik ben een paar keer te laat begonnen en toen was de LH-piek dus al geweest.

Hardinxveld-giessendam
20 jul 2017 15:46
Klant waardering: zeer tevreden
Werkte perfect, door de testen kwam ik er achter dat ik een hele late eisprong had

3200
20 jul 2017 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
Op 7 en 8 juli positieve testen gehad. Dus erg tevreden. Vandaag 20 juli zwangerschapstest gedaan, heel erg licht streepje te zien..

20 jul 2017 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben erg tevreden. Ben al zwanger geworden dankzij de sensitest. Dank u sensitest

Brussel
18 jul 2017 21:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het echt heel goed werken! Je kan heel duidelijk zien waarneer je LH piek is.

17 jul 2017 19:14
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke beschrijving hoe je het moet gebruiken. En heel fijn, geen streepje bij geen piek. En je ziet het streepje steeds duidelijker worden naarmate je hormonen toenemen.

Leeuwarden
9 jul 2017 21:54
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product. Het gaf rond de ovulatie precies twee streepjes aan, wel een licht streepje, maar ik heb het duidelijk gezien. Helaas twee dagen te vroeg ongesteld geworden, volgende periode probeer ik het weer.

Bergen Op Zoom
26 jun 2017 20:02
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden. Ik gebruikte de ovulatietesten voor het eerst toen ik zwanger wilde worden van mijn tweede kindje. Ik was meteen zwanger. Ook nu, was ik heel snel, van de tweede ronde, zwanger! Aanrader!

Lier
25 jun 2017 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeker tevreden, ik hoef de ovulatie testen niet weer te bestellen want ik ben meteen zwanger geraakt! Ook de zwangerschapstesten zijn perfect!

14 jun 2017 14:22
Klant waardering: tevreden
Prima.

Den Bosch
30 mei 2017 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Geeft de aanloop naar een ovulatie goed aan.

Leiderdorp
22 mei 2017 08:59
Klant waardering: tevreden
Doet wat het moet doen.

Groningen
14 mei 2017 09:49
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft duidelijk het piek moment aan ! Als ze op zijn zou ik ze weer bestellen! Makkelijk in gebruik!

Panningen
12 mei 2017 09:24
Klant waardering: zeer tevreden
De test doet wat hij moet doen en ik zal ze zeker weer bestellen!

Hengelo
4 mei 2017 20:56
Klant waardering: zeer tevreden
Na een maand de ovulatietest gebruikt te hebben ben ik zwanger geworden!

Waalwijk
1 mei 2017 13:29
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test om de ovulatie op te sporen. Ik zal het wel opnieuw gaan bestellen.

18 apr 2017 13:52
Klant waardering: zeer tevreden
De eerste maand dat we ovulatietesten gebruikt hebben en meteen een positieve zwangerschapstest!

12 apr 2017 15:12
Klant waardering: zeer tevreden
Het fijne is dat je er veel kunt bestellen zodat je als je wilt een maand lang elke dag kunt testen. Als je een zeer onregelmatige cyclus hebt is dat ontzettend handig!

Langedijk
11 apr 2017 10:57
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk, je ziet het tweede streepje mooi duidelijker worden.

26 mrt 2017 20:56
Klant waardering: zeer tevreden
Ja is een goede steun voor het trachten zwanger te geraken en zo ja wanneer/welke dag best

Zolder
15 mrt 2017 19:07
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb ovulatie testen gekocht en na een aantal dagen testen heb ik mijn LH-piek eindelijk kunnen vinden.

10 mrt 2017 10:08
Klant waardering: zeer tevreden
Deze ovulatietesten werden me aangeraden door mijn gynaecoloog. Nu na 2 maanden ben ik zwanger! Het werkt erg makkelijk. Ik ben erg blij met Sensitest.

Tilburg
5 mrt 2017 14:24
Klant waardering: zeer tevreden
Echt een minuut of 20 wachten met aflezen, dan heb je een duidelijk resultaat. Tevreden over het product, gemakkelijk in gebruik.

1 mrt 2017 17:22
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb na 8 dagen testen eindelijk een positieve uitslag. Dus het heeft zeker gedaan wat het hoort te doen

Utrecht
28 feb 2017 23:13
Klant waardering: zeer tevreden
De test met de daarbij horende uitleg is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. De eerste maand duidelijk mijn LH-piek gevonden. Fijn dat je de tests handig met elkaar kunt vergelijken door ze op het resultatenvel te plakken. Zo kun je goed bepalen waar de piek precies zit. Al met al zeer tevreden.

Voorthuizen
28 feb 2017 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk te gebruiken met een duidelijke beschrijving.

Vlijmen
27 feb 2017 22:20
Klant waardering: zeer tevreden
Bij de eerste gebruikt en nu voor de tweede gebruik ik ze weer. Werken prima

Rotterdam
27 feb 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Met sensitest kan ik mijn ovulatie goed vinden in tegenstelling tot andere testen. En dat voor een zacht prijsje.

Diemen
22 feb 2017 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Het is makkelijk te gebruiken en erg duidelijk. Ik heb zelf een hele onregelmatige menstruatie, dus soms is het frustrerend. Maar je hebt meteen zekerheid over je lichaam, goed werkend product en makkelijk en snel te bestellen.

Amersfoort
22 feb 2017 11:31
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden over ovulatietesten. Ik ben zwanger!!!!! :-)

Anna Belgie
21 feb 2017 10:29
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten zijn makkelijk te gebruiken en zeer duidelijk. Het was de 1ste x dat we de hulp hebben ingeroepen van de ovulatietesten en die hebben al direct goed hun werk geleverd! Het is dus niet direct nodig om een tweede maal te bestellen, maar indien we ze ooit nog nodig hebben zullen het zeker en vast terug de sensitesten zijn! ondertussen reeds aangeraden bij een vriendin :)

West-vlaanderen
19 feb 2017 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, het product gaf duidelijk aan wanneer mijn evolutie begon.

Castricum
10 feb 2017 21:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb de test 2 x gebruikt. Maand 1 was voor te zien of mijn eisprong rond de datum kwam. Maand 2 was ik zwanger!! 👏🏻👏🏻 Ik raad deze test iedereen aan die heel graag zwanger wil worden. Veel succes!!

2400
8 feb 2017 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
De testen werken makjelijk en duidelujk en ik heb mijn LH piek zonder problemen gevonden.

7 feb 2017 20:49
Klant waardering: zeer tevreden
Hele duidelijke piek. Makkelijk in gebruik.

Rotterdam.
3 feb 2017 15:36
Klant waardering: zeer tevreden
Voldoet aan de verwachting

Rheden
1 feb 2017 22:17
Klant waardering: zeer tevreden
Wel even geduld nodig voordat het streepje duidelijk zichtbaar is. Maar na halfuur heel duidelijk af te lezen. Veel duidelijker dan eerdere testen die ik gebruikt heb van een ander merk.

Doornspijk
1 feb 2017 22:15
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt gemakkelijk, snel geleverd en betaalbaar.

Raamsdonksveer
31 jan 2017 09:24
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietest is zeer makkelijk te gebruiken. Je kan goed aflezen dat je in je vruchtbare periode zit. Ik vind ook het kalendertje handig. Je plakt de testjes die je gedaan hebt op en zo kan je precies zien of je je vruchtbare dagen nadert. Erg fijn!

Katwijk
29 jan 2017 10:18
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een fijn product en zou het zeker opnieuw bestellen. Erg makkelijk in gebruik en geeft snel resultaat.

Alphen
27 jan 2017 19:38
Klant waardering: zeer tevreden
De vorige keer was ik binnen drie maanden zwanger doordat ik precies wist wanneer ik ovuleerde. Superfijn! Duidelijk en goedkoop. Dus dit keer gaan we er weer voor met de sensitest!

Den Haag
26 jan 2017 23:40
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten geven heel nauwkeurig aan wanneer je ovuleert. Na de eerste maand was ik al zwanger!

Rotterdam
26 jan 2017 11:46
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het bij mijn vorige zwangerschappen ook gebruikt en nu weer. Ik vind het heel prettig werken en makkelijk te gebruiken.

Zutphen
26 jan 2017 10:12
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt prima en zeer betaalbaar

Amsterdam
20 jan 2017 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Test is erg makkelijk in gebruik en de eerste test in mijn geval met een duidelijk resultaat. En door de testjes elke dag op de kalender te plakken kan je het verloop echt goed bijhouden.

14 jan 2017 23:07
Klant waardering: zeer tevreden
Door middel van de ovulatietesten kan ik goed mijn eisprong vinden. Op de dagen vooraf heb ik slechts 1 streepje of een zeer licht 2e streepje en als mijn eisprong eraan komt heb ik 2 duidelijke streepjes. Helaas is het alleen nog niet gelukt om zwanger te worden, maar ik blijf ze gebruiken.

Venlo
12 jan 2017 21:14
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een goed product, ben nu 5 weken zwanger. Doordat ik de test gebruikte

Zwijndrecht
12 jan 2017 19:02
Klant waardering: tevreden
Laat duidelijk zien hoe je ovuleert. De streep wordt steeds donkerder. Zo kan je het elke maand vergelijken en zien wanneer je daadwerkelijk zal ovuleren

Rotterdam
12 jan 2017 10:01
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goed product. Makkelijk in gebruik en heeft het werk heel goed gedaan. In de tweede ronde ben ik in verwachting geraakt

Katwijk
10 jan 2017 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijke test en makkelijk te gebruiken. Wij zijn een jaar bezig geweest om zwanger te worden en na deze test kwamen we erachter dat we het altijd op het verkeerde moment hadden gedaan. Hoef de test niet meer te gebruiken want het was na 1x raak 😁😁😁😁

Katwijk
10 jan 2017 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Tot mijn verbazing gelijk zwanger!

10 jan 2017 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Het gebruik van de ovulatietesten zijn makkelijk. Resultaat is goed af te lezen. Wel zou ik aanraden om rond de verwachtte eisprong 2 testen per dag te doen. Als ik dit niet had gedaan, had ik mijn eisprong gemist.

Leiden
10 jan 2017 13:38
Klant waardering: zeer tevreden
Hij doet wat hij moet doen. Resultaat duidelijk te lezen. Makkelijk in gebruik

Dordrecht
17 dec 2016 11:39
Klant waardering: zeer tevreden
Ovulatietesten zijn top! Testen geven perfect je vruchtbare dagen aan.

Den Haag
16 dec 2016 21:13
Klant waardering: tevreden
Doet zijn werk.

Assen
15 dec 2016 10:21
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk testjes. Ik zou het iedereen aanraden. Ik blijf zeker vaste klant als ik ze weer nodig zou hebben.

Rotterdam
14 dec 2016 22:03
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product, eenvoudig en goedkoop. Door het gebruik van de ovulatie stick nu zwanger:). Kan het iedereen aanraden

Emmeloord
12 dec 2016 21:17
Klant waardering: zeer tevreden
Hij doet wat hij moet doen

11 dec 2016 21:13
Klant waardering: tevreden
Goedkoop, betrouwbaar

Amsterdam
8 dec 2016 19:57
Klant waardering: zeer tevreden
Zwanger na de eerste maal gebruik van de senisitest. Lh piek was zeer duidelijk. Zeker een aanrader!!

9120 Haasdonk
6 dec 2016 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
De test doet wat hij moet doen, na enkele minuten weet je wanneer je vruchtbare dagen zijn. Het is ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Ieper
5 dec 2016 10:18
Klant waardering: tevreden
Gaf veel eerder dan verwacht positief aan. Volgens het ziekenhuis klopt het wel, en komt ook overeen met bbt metingen. Kijken wat deze maand gebeurt.

4 dec 2016 19:06
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en makkelijk in gebruik

Siddeburen
3 dec 2016 22:46
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer nuttig. Na een keer de sticks te gebruiken was ik zwanger, ik ben dus heel tevreden over dit product.

Moerkerke
3 dec 2016 20:24
Klant waardering: zeer tevreden
Mijn man en ik waren inmiddels 2 jaar bezig om zwanger te worden van ons 2e kindje. Dit was de eerste keer dat we met sensitest ovulatietesten bezig zijn geweest. Hele mooie duidelijke resultaten en na de 1e ronde gelijk raak! Nooit gedacht maar wel gebeurd bijna 6 weken zwanger nu. Ik zou het absoluut opnieuw bestellen mocht het nodig zijn. Heel bijzonder! De kalender is hartstikke handig en ik heb niet meer als 4 testen hoeven te doen. prijs/kwaliteit verhouding is prima

Overijssel
3 dec 2016 10:29
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker geeft duidelijk eisprong aan

Venlo
29 nov 2016 21:43
Klant waardering: zeer tevreden
De test gaf duidelijk aan wanneer mijn eisprong was. Ik heb een onregelmatige cyclus, dus dit was erg prettig. Helaas mijn menstruatie gekregen aan het eind van de maand, maar ga het de komende maand zeker weer gebruiken.

Venray
28 nov 2016 20:13
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen, eenvoudig in gebruik en voordelig tov testen bij de drogist.

Nederland
22 nov 2016 15:22
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke weergave.

Heerlen
13 nov 2016 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, werkt prima

Groningen
13 nov 2016 08:34
Klant waardering: zeer tevreden
De test is echt een aanrader! Heb de testen twee keer gebruikt, de eerste keer niet zwanger geraakt (maar de lh piek was duidelijk zichtbaar) en de tweede keer is het wel gelukt!! Ben nu bijna vijf weken zwanger van ons eerste kindje! We zijn echt superblij en vinden het erg spannend..

Rotterdam
8 nov 2016 08:30
Klant waardering: zeer tevreden
Het deed wat het moest doen, mijn ovulatiepiek aanduiden (voor het eerst in een jaar duidelijk gezien)

Hasselt
6 nov 2016 01:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het opnieuw bestellen! Wel testen met middag urine

Middelburg
3 nov 2016 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Ja werkt prima

Soesterberg
1 nov 2016 11:54
Klant waardering: zeer tevreden
I.v.m. vruchtbaarheidsbehandelingen moesten wij ovulatietesten gebruiken om de dag van inseminatie te bepalen. Eerder gebruikte ik voor het gemak de digitale testen van Clearblue maar deze gaven pas op de allerhoogste piek een positieve waarde. Als je alles bij de hand hebt is dat natuurlijk ideaal maar niet als je pas de volgende dag naar het ziekenhuis kan en de eisprong al geweest Is! Op advies van het ziekenhuis uiteindelijk overgestapt op de Sensitest dipstick en deze gaf een dag eerder dan de rest een licht positieve waarde wat in ons geval gunstiger is! Nu hopen dat deze testen kunnen bijdragen aan het geluk waar we al jaren op hopen!

Rijssen
30 okt 2016 11:09
Klant waardering: zeer tevreden
Ja hoor. De ovulatie is duidelijk waarneembaar.

Zottegem
21 okt 2016 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, duidelijke instructie en resultaten

Zeist
19 okt 2016 22:11
Klant waardering: zeer tevreden
Het is gewoon fantastisch gemakkelijk , snel en vertrouwbaar ik raad het iedereen aan .

Maasmechelen
16 okt 2016 22:02
Klant waardering: zeer tevreden
Zeker weer kopen. Door de ovulatietest direct de juiste dagen zichtbaar en het resultaat...zwanger! :)

Haarlem
12 okt 2016 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Door de ovulatie test weer ik zeker dat ik een ovulatie heb. Na 12 jaar de pil te hebben geslikt is het fijn om te weten dat alles weer werkt.

Almere
12 okt 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Doet precies wat het moet doen

Noordwijk
7 okt 2016 08:24
Klant waardering: tevreden
Ik ben gelijk bij de eerste testen zwanger geraakt. na 15 maanden proberen zwanger te raken

6 okt 2016 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen. Ik heb mijn eisprong gevonden. En nu duimen ;)

Tilburg
2 okt 2016 22:56
Klant waardering: tevreden
Makkelijk in gebruik, heldere gebruiksaanwijzing. Er zit wel maar een kalender voor een maand bij, misschien handig een voorraadje van drie maanden bij te voegen.

Nijmegen
2 okt 2016 11:33
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke uitleg, werkt prima. Ik heb inmiddels voor een 2e keer besteld en mocht het nodig zijn, dan ga ik zeker weer bestellen!

Musselkanaal
29 sep 2016 17:51
Klant waardering: zeer tevreden
Ze werken echt heel goed, duidelijk! Meteen mijn cyclus in kaart gebracht en; zwanger na 2 maanden gebruik van de dipstick

Brunssum
27 sep 2016 19:42
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
In twee pogingen zijn wij zwanger geraakt!

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel prettig de Sensitesten, je weet precies wanneer je ovulatie is. Meteen zwanger na gebruik Sensitesten.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik zou het meteen weer kopen. Ik heb elke dag een plastest gedaan omdat ik graag wilde weten wanneer de piek nu echt was. volgens de app was die namelijk een paar dagen later. Ik zag duidelijke strepen en zei tegen mijn man dat het me piek was. die piek was duidelijk raak.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het deed wat het moet. Heel duidelijk aangeven wanneer er geen en vooral wel een eisprong was. De kleine teststaafjes zijn ook gemakkelijk in gebruik en vooral gemakkelijk te vergelijken met elkaar d.m.v. het blad om ze op te plakken.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het product heeft zeker gewerkt! Ik heb drie maanden op rij mijn ovulatie kunnen ontdekken... en opnieuw kopen is niet meer nodig, ik zou ze dus niet nog een keer bestellen, aangezien ik na drie pogingen daadwerkelijk zwanger ben geworden. Ik heb ze dus niet meer nodig ;)

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel praktisch en duidelijk

Klant ervaring: zeer tevreden
Echt duidelijk resultaat helaas nog niet zwanger :-(

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2018.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.