Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Veel gestelde vragen > Sensitest > Privacy policy

Privacy policy
Klik hier voor alle artikelen:

Keer terug naar het overzicht van de vragen


Privacy policy

Vraag over: Sensitest

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden. Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze website (sensitest.nl) bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.

Onze gegevens:

Sensitest
Distributieweg 54
2645EJ Delfgauw
Nederland


NL Telefoonnummer: 0153642121
BE Telefoonnummer: 038081447
KvK-nummer: 27279085


Contact pagina

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Verwerking persoonsgegevens

Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met je kunnen opnemen mocht dat nodig zijn, voor de bestelprocedure, de uitvoering van de overeenkomst, om nieuwsbrieven te versturen en voor klantenonderzoek als je daar toestemming voor gegeven hebt, voor algemene of gerichte aanbiedingen, voor je account op onze website en om reviews te plaatsen. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden.

Je hebt ook rechten

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail via onze contact pagina op www.sensitest.nl met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Wet bescherming persoonsgegevens of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Stuur je verzoek via de contact pagina of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 0153642121(NL) of 038081447 (BE).

Je kunt je persoonsgegevens ook inzien via een link naar je order via onze website.

Veiligheid

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken.

Bewaring persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.

©EenvoudigRecht.nl

Cookies

Sensitest maakt alleen gebruik van eigen website cookies, de zogenaamde functionele cookies. Dit zijn onschadelijke cookies die gebruikt worden om instellingen tijdelijk te onthouden zoals: taal, artikelen in winkelmandje en recent bekeken artikelen. U hoeft voor het gebruik van deze functionele cookies geen toestemming te geven. U kunt besluiten om uw adresgegevens op te slaan in de browser om bij het plaatsen van een bestelling niet steeds opnieuw uw adresgegevens te moeten invullen. U kunt hiervoor apart toestemming geven, de gegevens worden dan 25 weken bewaard. Sensitest maakt geen gebruik van cookies van derden of tracking cookies. Informatie over bekeken artikelen kunnen niet door derden worden gelezen. Sensitest maak geen gebruik van Google Analystics.






Klik hier: Welke cookies gebruikt Sensitest









Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen

Welke ovulatietest moet ik kopen? Welke zwangerschapstest is geschikt? Wat zijn de verzendkosten? Hoe snel heb ik mijn pakje in huis?  

Meer vragen en antwoorden

De voordelen van Sensitest



Telefonische helpdesk
Tel. 015 3642121
maandag-vrijdag 10.00-17.30 uur

Niet goed geld terug.
Of gratis een vervangend product.

Gratis deskundig advies
Over zwangerschapstesten en ovulatietesten.

14 dagen bedenktijd
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen van je aankoop.

Correcte voorraad status
Onze producten zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven.

24 uurs verzendservice
Je pakje discreet ingepakt en binnen 24 uur verzonden.

Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2018.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.