Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Veel gestelde vragen > Sensitest > Sensitest Privacy policy

Sensitest Privacy policy
Klik hier voor alle artikelen:

Keer terug naar het overzicht van de vragen


Sensitest Privacy policy

Vraag over: Sensitest

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden. Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze websites bezoekt (www.sensitest.nl .be .com of .es), een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.

Onze gegevens:

Sensitest
Distributieweg 54
2645EJ Delfgauw
Nederland


NL Telefoonnummer: 0153642121
BE Telefoonnummer: 038081447
KvK-nummer: 27279085


Contact pagina

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Verwerking persoonsgegevens

Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met je kunnen opnemen mocht dat nodig zijn, voor de bestelprocedure, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij je op de hoogte kunnen stellen van wijzigingen van onze diensten of producten, zodat wij onze producten of diensten bij je kunnen afleveren, om nieuwsbrieven te versturen als je daar toestemming voor gegeven hebt, voor algemene of gerichte aanbiedingen, voor je account op onze website en om reviews te plaatsen. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden. Wij stellen geen profielen van je op en nemen geen geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor je kunnen hebben. Om zorg te dragen voor je persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven je gegevens verwerken in onze opdracht.

Persoonsgegevens die we verwerken

Om de doeleinden uit te voeren verwerken wij de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, geslacht, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres en de producten die je hebt besteld in onze winkel.

Je hebt ook rechten

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail via onze contact pagina op www.sensitest.nl met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Je hebt ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien wij niet aan je verzoek voldoen. Stuur je verzoek via de contact pagina of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 0153642121(NL) of 038081447 (BE). Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

Je kunt je persoonsgegevens ook inzien via een link naar je order via onze website.

Veiligheid

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. Om je persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij een beveiligde internetverbinding, back-ups, database encryptie van je gegevens, pseudonimisering, automatische verwijdering van verouderde gegevens, en beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall, wachtwoorden voor elektronische systemen en ip-beperking voor toegang tot gegevens.

Bewaring persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden waarvoor je ze hebt ingevuld. Voor ons is dat een periode van 3 jaar, omdat er wettelijke bepalingen zijn die ons verplichten gegevens te bewaren. Na deze periode worden je gegevens automatisch verwijderd of geanonimiseerd.

Op deze tekst rust een copyright en is exclusief voor Sensitest opgesteld door ©EenvoudigRecht

Cookies

Sensitest maakt alleen gebruik van eigen website cookies, de zogenaamde functionele cookies. Dit zijn onschadelijke cookies die gebruikt worden om instellingen tijdelijk te onthouden zoals: taal, artikelen in winkelmandje en recent bekeken artikelen. U hoeft voor het gebruik van deze functionele cookies geen toestemming te geven. U kunt besluiten om uw adresgegevens op te slaan in de browser om bij het plaatsen van een bestelling niet steeds opnieuw uw adresgegevens te moeten invullen. U kunt hiervoor apart toestemming geven, de gegevens worden dan 25 weken bewaard. Sensitest maakt geen gebruik van cookies van derden of tracking cookies. Informatie over bekeken artikelen kunnen niet door derden worden gelezen. Sensitest maak geen gebruik van Google Analystics op sensitest.nl.






Klik hier: Welke cookies gebruikt Sensitest









Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen

Welke ovulatietest moet ik kopen? Welke zwangerschapstest is geschikt? Wat zijn de verzendkosten? Hoe snel heb ik mijn pakje in huis?  

Meer vragen en antwoorden

De voordelen van Sensitest



Telefonische helpdesk
Tel. 015 3642121
maandag-vrijdag 10.00-17.30 uur

Niet goed geld terug.
Of gratis een vervangend product.

Gratis deskundig advies
Over zwangerschapstesten en ovulatietesten.

14 dagen bedenktijd
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen van je aankoop.

Correcte voorraad status
Onze producten zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven.

24 uurs verzendservice
Je pakje discreet ingepakt en binnen 24 uur verzonden.

Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2018.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.