Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 6 Dagen Eerder

Opinie Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 6 Dagen Eerder
(Laatste 36 reacties)

Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 6 Dagen Eerder Klant waardering: 97.4%
Score: Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 6 Dagen Eerder 97.4%
Klant waardering: tevreden
De test is duidelijk in gebruik, maar heb zelf nog geen positieve uitslag gehad. Helaas! De test is klein en handig in gebruik. Dus ik raad het product wel aan.

Emmen
13 dec 2019 12:33
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een fijne en duidelijke zwangerschapstest. Makkelijk te gebruiken en het resultaat is snel leesbaar.

Dokkum
11 dec 2019 14:21
Klant waardering: zeer tevreden
Het was helder en duidelijk. Makkelijk in gebruik.

Boxmeer
6 dec 2019 13:31
Klant waardering: tevreden
Geeft snel een duidelijk resultaat en is het heel makkelijk in gebruik.

29 nov 2019 16:08
Klant waardering: zeer tevreden
Dit zijn hele fijne testen. Ik testte 6 dagen voor mijn menstruatie al licht positief.

Nunspeet
23 nov 2019 15:12
Klant waardering: tevreden
Het doet wat het moet doen. Betaalbaar.

Gouda
15 nov 2019 09:57
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker nog een x bestellen

Katwijk
31 okt 2019 20:52
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik

Eindhoven
30 okt 2019 12:13
Klant waardering: tevreden
Het is een fijne zwangerschapstest. Hygiënisch en een snel duidelijk resultaat.

Harderwijk
22 okt 2019 12:33
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, bestel het nu voor mijn 2e zwangerschap. Bij mijn eerste kon ik al heel vroeg testen. Dus zeer tevreden!

Breda
20 okt 2019 20:49
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, werkt goed en effectief en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zutphen
18 okt 2019 23:14
Klant waardering: tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen. Handige en gebruiksvriendelijke sticks.

Den Bosch
17 okt 2019 12:41
Klant waardering: zeer tevreden
Ziet er mooi uit. Ik bewaar het als herinnering. Heb bij me eerste zwangerschap voor Sensitest gekozen en voor de 2e doe ik dat weer ben er zeer tevreden mee.

Rotterdam
7 okt 2019 12:26
Klant waardering: zeer tevreden
Zal het weer bestellen, fijn product

5 okt 2019 20:31
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het product opnieuw bestellen, helaas gaf de test aan dat ik niet zwanger ben op dit moment. De test was heel gebruiksvriendelijk en handig 3 stuks in een verpakking.

De Bilt
3 okt 2019 11:44
Klant waardering: zeer tevreden
Heeft gedaan wat het moest doen! Prima! Fijn en leveren alles in een discrete verpakking.

Hoorn
25 sep 2019 10:33
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk te gebruiken test. Snelle levering en goedkoop. Leuk om een test te kopen in discretie.

Bilzen
23 sep 2019 13:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen. Simpel en goed product! Doordat het brievenbus post is ging de verzending super snel en soepel.

Renswoude
20 sep 2019 13:42
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel, duidelijk en tegen lage prijs. Snel en discreet verzonden.

Wognum
14 sep 2019 19:39
Klant waardering: tevreden
Fijn in gebruik en zou ze zeker weer bestellen. Snel bezorgd.

Wolvega
12 sep 2019 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk resultaat. Zeer snelle levering, dus ook snel duidelijkheid 😍

Wijchen
11 sep 2019 12:08
Klant waardering: zeer tevreden
Door verlate cyclus bewust extra vroege test gekocht om ivm feestje zeker te weten wel of niet zwanger te zijn. Helaas was de test negatief en durfde ik door de gevoeligheid van deze test ook op te vertrouwen dat ik echt niet zwanger was. Besteld na positieve verhalen van vriendinnen. Qua verpakking: die is simpel (een soort envelop) en met grotere bestelling (6stuks) zou naar mijn idee het envelopje iets groter mogen zijn ivm het weer sluiten van de envelop. Maar is geen must.

Tilburg
10 sep 2019 18:21
Klant waardering: zeer tevreden
Heel erg mooi klein testje. Super duidelijk informatie erbij en mooi klein verpakt.

Muntendam
18 apr 2019 14:17
Klant waardering: zeer tevreden
Goede test, makkelijk in gebruik.

Vlaardingen
26 feb 2019 15:23
Klant waardering: tevreden
Handig, goed af te lezen. Wel klein van formaat maar doet zijn werk

Zwolle
22 feb 2019 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Voor een hele leuke prijs een goede duidelijke zwangerschapstest! Super snelle levering

Hoorn
30 jan 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk!

De Meern
30 jan 2019 09:37
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes 4 dagen voor NOD getest en kregen gelijk een heel mooi licht streepje te zien. Duidelijke test! Kan hem iedereen aanraden. Pakketjes waren super snel binnen met post.nl!

Berkel-enschot
4 jan 2019 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product voor een leuke prijs!!

Hoorn
2 jan 2019 13:25
Klant waardering: zeer tevreden
5 dagen vóór de officiële testdag al een licht positief streepje. Om de 2 dagen steeds getest tot even na de officiële veilige testdag, duidelijk een verhoging van hormonen te zien als in een al duidelijkere streep.

Andijk
24 dec 2018 19:51
Klant waardering: zeer tevreden
The product was sensitive and as I followed all the instruction carefully, I got a reliable results. The product was delivered in a small packet where it was well kept. The delivery was on time.

20 dec 2018 08:54
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk. snel zichtbaar geen onduidelijkheid met kruisjes etc. gewoon streep is streep.

Erp
3 dec 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Helaas was hij negatief, maar dat heeft niets met de testen te maken. Hij werkt snel en. Goed!

Zeeland
29 nov 2018 20:49
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zo weer bestellen. Het scheelt veel geld met andere testen en de rest doet precies het zelfde

Tilburg
13 sep 2018 19:28
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een hele fijne test.

Heerenveen
7 sep 2018 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, snel een duidelijk resultaat. En nu zwanger!

5 sep 2018 13:11
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: tevreden
De test is duidelijk in gebruik, maar heb zelf nog geen positieve uitslag gehad. Helaas! De test is klein en handig in gebruik. Dus ik raad het product wel aan.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het is een fijne en duidelijke zwangerschapstest. Makkelijk te gebruiken en het resultaat is snel leesbaar.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het was helder en duidelijk. Makkelijk in gebruik.

Klant ervaring: tevreden
Geeft snel een duidelijk resultaat en is het heel makkelijk in gebruik.

Klant ervaring: zeer tevreden
Dit zijn hele fijne testen. Ik testte 6 dagen voor mijn menstruatie al licht positief.

Klant ervaring: tevreden
Het doet wat het moet doen. Betaalbaar.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ja zeker nog een x bestellen

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2019.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.