Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00



Home > Waardering van het product > Joysbio Zelftest Corona Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest

Opinie Joysbio Zelftest Corona Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest
(Laatste 150 reacties)

Joysbio Zelftest Corona Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest Klant waardering: 98.3%
Score: Joysbio Zelftest Corona Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest 98.3%
Klant waardering: zeer tevreden
Test is eenvoudig en heb mij laten vertellen dat deze professioneel wordt gebruikt. Dat voelt veiliger dan goedkoper product. (Geen idee of dat ook echt veiliger ís)

Pijnacker
27 mei 2022 13:01
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt prima

Geel
3 mei 2022 21:38
Klant waardering: zeer tevreden
Test werkt perfect inmiddels 4 positief getest welke na de GGD test inderdaad positief waren. Heel behulpzaam voor indicatie wel goed opletten het streepje positief is soms vaag te zien maar dat staat ook in de instructie.

Alkmaar
2 feb 2022 14:23
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel geleverd binnen 3 dagen en netjes verpakt. Zeer gemakkelijk in gebruik en heel betrouwbaar.

Pelt
20 jan 2022 21:58
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering. Makkelijk in gebruik en goed de uitslag te lezen prima allemaal.

Hank
13 jan 2022 11:09
Klant waardering: zeer tevreden
Om de omikron variant van het virus te vinden moet je vooral ook in de keel wat slijm afnemen. Even wat slijm ophoesten en dan het wattenstokje over de tong halen.

Nieuwegein
7 jan 2022 11:10
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt ook met de omikron variant! Eenvoudige bijsluiter, makkelijk te begrijpen.

Venlo
5 jan 2022 13:37
Klant waardering: zeer tevreden
Na de positieve ervaringen van de eerste set testen was het logisch om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Eindhoven
23 dec 2021 11:20
Klant waardering: tevreden
Simpel makkelijk en snel de uitslag die 97% betrouwbaar is

23 dec 2021 11:15
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte levering. Gemakkelijk te gebruiken, zeer duidelijke uitleg op bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Lubbeek
6 dec 2021 08:36
Klant waardering: zeer tevreden
Betrouwbare testen. Gemakkelijk om zelf uit te voeren.

Particuliere, België
5 dec 2021 12:23
Klant waardering: zeer tevreden
Super snel resultaat zichtbaar. Ook positief, zodat je snel actie kan ondernemen.

Vlissingen
4 dec 2021 14:36
Klant waardering: zeer tevreden
Levering is conform de belofte. Het product is makkelijk te gebruiken en het resultaat is makkelijk af te lezen. Ik voer twee tests per week uit.

Elewijt, België
30 nov 2021 18:30
Klant waardering: tevreden
Het werkt, zowel met als zonder covid 19 !

Apeldoorn
30 nov 2021 16:35
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en makkelijk af te nemen test.

Coach, Amsterdam
24 nov 2021 18:48
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakket is zeer vlug geleverd en zeer correct postbode. de bijgeleverde bijsluiter was zeer duidelijk. de test uitvoeren gaat zeer goed

Merelbeke
24 nov 2021 11:21
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering. Ja zijn zeer betrouwbaar

16 nov 2021 13:49
Klant waardering: zeer tevreden
De test was makkelijk uitvoerbaar!! Had al eerder testen van Sensitest gehad was hier heel tevreden over daarom nu weer daar besteld!!

Baarlo
10 nov 2021 19:28
Klant waardering: zeer tevreden
Verpakking per compleet setje zou nog fijn zijn, maar verder is deze test eenvoudig en snel. Onmisbaar op mijn werk.

Leidschendam
26 aug 2021 12:49
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt zoals beloofd in de bijlage. Zeer eenvoudig en handing. Tevreden klant.

7 aug 2021 12:04
Klant waardering: zeer tevreden
Het was heel eenvoudig en duidelijk , ook prettig om in huis te hebben ,

4 aug 2021 12:11
Klant waardering: zeer tevreden
De test werkte heel correct, thuis positief getest en daarna met de PCR test ook, dit op verschillende dagen en personen.

11 jul 2021 11:47
Klant waardering: zeer tevreden
Heel eenvoudig uit te voeren, duidelijke uitleg.

Laborante Toxicologie En
4 jul 2021 11:12
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging ging snel en efficiënt. Simpel uit te voeren test, ook bij kinderen.

2 jun 2021 21:29
Klant waardering: zeer tevreden
Als je alles goed leest en rustig uitvoert, is de test prima te doen.

Hengevelde
15 mei 2021 12:43
Klant waardering: zeer tevreden
De uitleg was meer dan voldoende, test is vrij makkelijk te doen geen problemen dus.

Zaamslag
14 mei 2021 23:15
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk in gebruik. Hoe je het moet gebruiken is duidelijk aangegeven. Binnen 15 minuten de uitslag!

14 mei 2021 20:11
Klant waardering: zeer tevreden
Gewoon door de brievenbus dus makkelijk. Er zit een duidelijke Nederlandse beschrijving bij. De test is zeer makkelijk uit te voeren en goed af te lezen.

Hardenberg
8 mei 2021 11:20
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed en simpel. Eerst goed lezen wat je moet doen en dan wijst het voor zich.

Amstelveen
6 mei 2021 11:12
Klant waardering: zeer tevreden
Ideaal, super heldere uitleg in het Nederlands met plaatjes en alles.

Leeuwarden
4 mei 2021 11:59
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke uitleg. Makkelijk te gebruiken. Duidelijke uitslag.

Emmen
2 mei 2021 11:19
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft zeker gedaan wat het moet doen. Makkelijke gebruiksaanwijzing bij.

De Bilt
2 mei 2021 11:13
Klant waardering: zeer tevreden
Alles is aanwezig met duidelijke omschrijving

30 apr 2021 13:29
Klant waardering: zeer tevreden
Correcte levering. Uitstekende handleiding, eenvoudig uit te voeren test

30 apr 2021 11:37
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, pakket past via de post. Test had 2x positieve besmetting gedetecteerd bij dezelfde persoon. Hierdoor konden we allemaal gelijk in quarantaine

Leeuwarden
29 apr 2021 11:41
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en netjes aangeboden, verpakking onbeschadigd. De sneltest is eenvoudig uit te voeren, de beschrijving is heel duidelijk en in het Nederlands.

26 apr 2021 15:20
Klant waardering: zeer tevreden
Ideaal product, handleiding erg duidelijk (gewoon in het Nederlands met plaatjes erbij), streepje op de testcassette glashelder. Had eerst een setje van vijf besteld, ga er nog wat bijbestellen, hartstikke handig dit.

Leeuwarden
26 apr 2021 11:36
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snel afgeleverd. Ondanks dat ik gevaccineerd ben wil ik zo veel als mogelijk is, voorkomen dat ik besmet ben en vooral besmettelijk voor anderen ben.

Almere
22 apr 2021 11:14
Klant waardering: tevreden
Voor zover de test betrouwbaar is, werkt het goed en snel. Makkelijk te gebruiken en de handleiding is duidelijk. Voor als je zelf snel wilt weten of je covid-positief bent, werkt deze test goed

19 apr 2021 17:06
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke infomatie daardoor vriendelijk in gebruik en niet zo diep je neus in. En was zeer duidelijk af te lezen. Ik heb het al meerder mensen aangedraden en jullie site doorgegeven.

Alkmaar
19 apr 2021 14:00
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt eenvoudig en snel

18 apr 2021 13:55
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk uit te voeren.

18 apr 2021 11:12
Klant waardering: zeer tevreden
Goede duidelijke instructies, alles zit netjes verzorgd bij elkaar. Prima en makkelijk in gebruik.

Heukelum Juf
16 apr 2021 11:43
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb zelf meteen na ontvangst een test gedaan en de handelingen waren zeer goed beschreven en ook eenvoudig om deze goed uit te voeren

Teteringen
15 apr 2021 11:08
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en gemakkelijk via de post. Is een zeer eenvoudige en goed uit te voeren test en voldoet aan de eisen waarvoor je hem aanschaft. Is hulpmiddel bij twijfel en blijf gewoon verder voorzichtig ook al is de test negatief. Hij is mijn inziens zeer betrouwbaar maar geen enkele test is 100% scorend.

Rijsbergen
13 apr 2021 11:13
Klant waardering: zeer tevreden
Goede uitleg makkelijk zelf te doen.

Pannerden
12 apr 2021 20:01
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat niet diep in neus hoeft!

9 apr 2021 18:57
Klant waardering: zeer tevreden
Al vaak besteld en werd prima op tijd bezorgd (zeer snel ).

Bedrijfsarts
9 apr 2021 11:22
Klant waardering: zeer tevreden
Er zit een duidelijke beschrijving bij en de uitslag is duidelijk af te lezen.

8 apr 2021 15:09
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig door de heldere beschrijving

Schoonhoven
8 apr 2021 11:31
Klant waardering: tevreden
De test zelf uitvoeren was eerst spannend, maar de handleiding was duidelijke en prima om zelf te doen. En met 15 minuten heb je de uitslag. Goed leesbaar en allemaal negatief gelukkig. De bestelling ging prima, na telefonisch contact dat erg soepel verliep en ik een transparant antwoord kreeg, had ik de bestelling geplaatst. De volgende dag had ik het pakje al in huis. Dat is ook fijn, omdat ik het voor een bepaalde dag nodig had.

Zwolle
7 apr 2021 18:15
Klant waardering: zeer tevreden
De test procedure is super eenvoudig. Je moet wel vooraf checken of je geen te droge neus hebt, er moet minimaal neusslijm aanwezig zijn of je loopt het risico op een ongeldige test....! En als het inbrengen van het wattenstaafje teveel jeuk veroorzaakt druk je simpel met een vinger tegen je neusvleugel aan.

St. Lievens-houtem / Be
2 apr 2021 12:01
Klant waardering: zeer tevreden
De bijgevoegde instructies lijn per lijn te volgen is makkelijk uitvoerbaar en eenvoudig. Het resultaat is duidelijk af te lezen. Ik kan persoonlijk bevestigen dat de test ook effectief werkt, bij positieve test kleurde het 2de lijntje bijna onmiddellijk.

Antwerpen (deurne)
1 apr 2021 11:09
Klant waardering: zeer tevreden
Het zou heel handig zijn om als tip in de gebruiksaanwijzing te zetten dat je het testbuisje heel makkelijk kan vastzetten met een wasknijper!

Maasdijk
31 mrt 2021 15:42
Klant waardering: zeer tevreden
Fantastische test en doet wat hij moet doen. Simpel en hygiënisch in gebruik. Eenvoudig om uit te voeren en resultaat af te lezen.

Schagen
31 mrt 2021 13:13
Klant waardering: zeer tevreden
Even goed lezen en dan is het gesneden koek. Net zo gemakkelijk als een ei koken.

Triotel
30 mrt 2021 11:17
Klant waardering: zeer tevreden
Super snelle levering, goed op de hoogte gehouden dmv track en trace. Test werkt makkelijk en geeft snel een betrouwbare uitslag. De ervaring tot nu toe is dat de uitslagen overeenkomen met de uitslagen van de GGD.

30 mrt 2021 11:02
Klant waardering: zeer tevreden
Het was super eenvoudig om de test uit te voeren en veel kindvriendelijker dan de pcr test van ggd, en je hebt snel de uitslag, zodat je niet lang op de uitslag hoeft te wachten. Super snelle levering, zeer tevreden wat bezorging betreft.

Everdingen
25 mrt 2021 12:16
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudige test, en niet diep in de neus is veel prettiger testen

Culemborg
24 mrt 2021 14:22
Klant waardering: zeer tevreden
Test zeer makkelijk uitvoerbaar, ook bij jonge kinderen, zelfs bij 2 jarigen. Uitslag duidelijk en goed afleesbaar.

Eindhoven
24 mrt 2021 11:08
Klant waardering: zeer tevreden
Testresultaten komen overeen met GGD testresultaat. Zeer betrouwbaar dus. 2x positieve testen gehad. Wij snuiten even de neus voordat we de test afnemen (wordt bij GGD ook gedaan) omdat snot de testuitslag 1x heeft beïnvloed.

18 mrt 2021 22:09
Klant waardering: zeer tevreden
Goede beschrijving erbij en makkelijk zelf te doen.

15 mrt 2021 11:07
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt snel. Wattenstaafje slechts 2,5 cm in de neus. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

13 mrt 2021 11:09
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel om te gebruiken, duidelijk instructies. Betrouwbaar, EC goedgekeurd.

9 mrt 2021 15:31
Klant waardering: zeer tevreden
Super eenvoudig en betrouwbaar

8 mrt 2021 11:07
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer eenvoudig in gebruik. Kindvriendelijk.

Indre
7 mrt 2021 15:06
Klant waardering: zeer tevreden
Der Test ist kinderleicht, mit deutscher Anleitung, in einfachen Schritten, sehr sicher auszuführen. Natürlich muss man es täglich einsetzen. Wir verwenden ihn seit November, es ist unerklärlich warum Deutschland zum Thema Selbsttest so rumeiert und nur Negatives findet.

5 mrt 2021 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en nette bezorging. Het zit netjes in een (onherkenbare) doos verpakt, dus niemand ziet wat je besteld hebt. Handig als je het anoniem wil doen. Er zit een duidelijke beschrijving bij. Als je die opvolgt, kom je vanzelf bij de uitslag.

2 mrt 2021 21:57
Klant waardering: zeer tevreden
Aan de hand van de prima beschrijving is de test heel goed uit te voeren. Het was zeer eenvoudig om het resultaat af te lezen.

Nootdorp
27 feb 2021 16:35
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer eenvoudig zelf uit te voeren en een snel duidelijk resultaat. Bij de testen zit ook een duidelijke gebruiksaanwijzing bij.

Turnhout
27 feb 2021 08:17
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk uit te voeren. Resultaat betrouwbaar. Positieve test snel af te lezen. Bij twijfel (minimaal tweede streepje) is test ook positief (controle GGD met PCR bevestigde dat).

26 feb 2021 21:05
Klant waardering: tevreden
Het is makkelijk te doen en het resultaat is duidelijk te lezen.

Den Haag
21 feb 2021 21:09
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het gemakkelijk en het uitlezen was heel goed ik ben er tevreden mee

Brunssum
18 feb 2021 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
De test was eenvoudig uit te voeren en af te lezen

Nijmegen
16 feb 2021 11:03
Klant waardering: zeer tevreden
Was heel simpel om zelf te testen ideaal als je het snel moet weten en niet weg kan

Flevoland
13 feb 2021 11:26
Klant waardering: zeer tevreden
Uitslag klopt met GGD zowel positief als negatief

4 feb 2021 09:10
Klant waardering: zeer tevreden
Het is heel simpel om de test zelf af te nemen. Kinderlijk eenvoudig zelf. Je hebt eigenlijk al binnen een paar minuten een indicatie of het resultaat positief of negatief is. De test geeft houvast, maar wel altijd in het achterhoofd houden dat het geen 100% betrouwbaarheid is. Het is een momentopname, maar dat is ook al fijn in bepaalde situaties.

Lunteren
3 feb 2021 11:06
Klant waardering: zeer tevreden
Erg tevreden over de levering. Naar Duitsland verzenden was geen probleem en kostte niks extra, duurde alleen 1 dagje langer. Duidelijke instructies waren bijgevoegd. Het is makkelijk te gebruiken en het resultaat was duidelijk.

Uelsen, Duitsland
25 jan 2021 15:17
Klant waardering: zeer tevreden
Alle stappen zijn simpel te volgen voor iedereen. Mijn zoon testte positief met de test. Hij ging vervolgens voor controle nog even door een teststraat en daar was hij ook positief. Dus voor ons is dit een mooie controle geweest voor de betrouwbaarheid. Helemaal tevreden.

Hoogeveen
22 jan 2021 18:16
Klant waardering: zeer tevreden
De test is simpel uit te voeren. En is juist met de uitkomst. zowel negatief als positief.

22 jan 2021 16:01
Klant waardering: zeer tevreden
Resultaat klopte met de officiële test dus betrouwbaar

22 jan 2021 15:37
Klant waardering: zeer tevreden
Heel eenvoudig om de test te doen en het resultaat was goed zichtbaar af te lezen.

Therapeut
22 jan 2021 15:37
Klant waardering: zeer tevreden
Het was zeer eenvoudig om de test uit te voeren. Blij dat deze mogelijkheid bestaat.

Arts/acupuncturist
22 jan 2021 13:19
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer eenvoudig om de test uit te voeren en het resultaat af te lezen. Wel de beschrijving goed lezen, deze is zeer duidelijk.

Axel, Zeeland
22 jan 2021 12:09
Klant waardering: zeer tevreden
De test is zeer eenvoudig uit te voeren. De handleiding is duidelijk. Er kan eigenlijk weinig misgaan.

Zelem
21 jan 2021 11:04
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke gebruiksaanwijzing, makkelijk uit te voeren en uitslag is na 15 minuten makkelijk uit te lezen.

17 jan 2021 11:58
Klant waardering: zeer tevreden
Super test. Makkelijk in gebruik, snel resultaat. Uitslagen zijn 100% gelijk aan die van de GGD.

12 jan 2021 15:36
Klant waardering: zeer tevreden
Snel, simpel en als het goed is heel betrouwbaar. Het maakt het leven weer een stuk prettiger door de snelle uitslag. Prima webwinkel en hele vriendelijke klantenservice die zelfs in deze drukke tijd rustig en informatief een antwoord gaf.

Grootebroek
27 dec 2020 20:10
Klant waardering: zeer tevreden
Even gebruiksaanwijzing goed door lezen, dan is het allemaal duidelijk.

Landgraaf
25 dec 2020 12:19
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer gemakkelijk in gebruik met de bijgevoegde instructie

Bloemendaal
25 dec 2020 11:59
Klant waardering: tevreden
Eenvoudig te doen. Een streepje op de wattenstaaf wat aangeeft hoe ver deze de neus in moet, zou een practische toevoeging zijn.

Rijssen
25 dec 2020 11:48
Klant waardering: zeer tevreden
Ja helemaal naar verwachting

Zandvoort
24 dec 2020 11:27
Klant waardering: zeer tevreden
Test is eenvoudig en plezierig uit te voeren en resultaat goed af te lezen.

21 dec 2020 10:18
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en snel uit te voeren. Duidelijk afleesbaar

Flevoland
19 dec 2020 20:57
Klant waardering: zeer tevreden
Snel resultaat en makkelijk te testen.

Opmeer
19 dec 2020 12:32
Klant waardering: zeer tevreden
Als docent en adviseur wil ik weten of ik mogelijk besmettelijk ben, ondanks alle voorzorgen wil ik niemand besmetten. Met deze testen controleer ik dat 1 keer per week. Dat geeft mij grip.

Middelburg
18 dec 2020 12:12
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijke uitvoering van de sneltest en binnen 15 minuten met een duidelijke uitkomst!

Scheveningen...
18 dec 2020 11:46
Klant waardering: zeer tevreden
Het ging prima

Vlissingen
18 dec 2020 11:18
Klant waardering: tevreden
Uitvoering goed te doen alleen was het even puzzelen hoe we de cassette moesten houden om de uitslag af te lezen. In de gebruiksaanwijzing staat rechts onder wel een tekening maar er staat niet duidelijk bij hoe je de cassette moet positioneren voor uitlezen.

(Reactie Sensitest:) Dank voor de tip. Als je de test verticaal houdt met het druppelgat naar beneden, is de uitslag identiek aan het plaatje op de bijsluiter.

Roosendaal
18 dec 2020 09:43
Klant waardering: zeer tevreden
Het was heel makkelijk uit te voeren en je had gelijk uitslag. Een hele geruststelling dat je de uitslag gelijk hebt.

Leeuwarden
18 dec 2020 09:41
Klant waardering: zeer tevreden
Super test en prima uit te voeren!

17 dec 2020 15:17
Klant waardering: zeer tevreden
Heel eenvoudig om te doen. Test klopt ook met de testen van de GGD. Negatief is idd negatief en gisteren mijn zoon op deze test positief getest en ook meteen een sneltest door de GGD laten uitvoeren en ook positief. Helaas dat wel maar de test is dus 100% goed.

De Lier
17 dec 2020 14:57
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorgd door DPD, zoals afgesproken de dag na verzending. De test is eenvoudig uit te voeren, de beschrijving is duidelijk.

Joure
17 dec 2020 12:32
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke instructies en gemakkelijk in gebruik

Uden
16 dec 2020 21:32
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en betrouwbaar. Zeer adequaat, correct en snelle actie. Heb al 3 keer besteld en perfect service (binnen 2 dagen had ik ze binnen!)

Bedrijfsarts, Deventer
16 dec 2020 15:26
Klant waardering: zeer tevreden
De test is eenvoudig uit te voeren. Met voorbereiding mee (handschoenen aan en mondkapje) is een persoon in 10 minuten te testen en te voorzien van een correcte uitslag. Een goed product voor een goede prijs.

Urk
15 dec 2020 12:55
Klant waardering: zeer tevreden
Werk als verpleegkundige ZZPer en ik moet mezelf wel eens vaker testen en weet binnen 15 min mijn eigen testuitslag. Dat geeft mij zekerheid en ook mijn kwetsbare clienten kan ik mede deze testen, beschermen!!

Verpleegkundige Zzper
13 dec 2020 11:29
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed. Dezelfde testuitslag met de pcr test van de ggd.

13 dec 2020 11:16
Klant waardering: zeer tevreden
Handig om in huis te hebben. Makkelijk uit te voeren en binnen 15 min de uitslag.

Aartswoud
11 dec 2020 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Snel test gedaan gelukkig negatief. Binnen 15 min uitslag. 24 uur later uitslag ggd ook negatief.

10 dec 2020 15:00
Klant waardering: tevreden
Gelukkig hebben we het product nog niet moeten gebruiken. Eerst volgende bijeenkomst, vergadering of bespreking met meerdere mensen zal iedereen zich vooraf even testen. Zo hopen we ook besmettingen verder tegen te gaan. Wellicht ook een idee voor het kerstdiner, met meer dan drie mensen.

Hamont-achel
10 dec 2020 12:39
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik

Opijnen
10 dec 2020 12:25
Klant waardering: zeer tevreden
Der Test ist super, wirklich für Laien leicht zu gebrauchen, einfacher und sicherer geht es nicht! Es ist schleierhaft, wieso dieser Test nicht für alle private Anlässe eingesetzt wird. Zum zweiten Mal, absolut zuverlässig, superschnell. Gute Beschreibung in Deutsch.

47509 Rheurdt
10 dec 2020 11:57
Klant waardering: zeer tevreden
Correcte handleiding, nette verzending. Product werkt exact zoals aangeboden.

Hamme
10 dec 2020 11:33
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer makkelijk in gebruik en bijzonder snel en duidelijk de uitslag!!

Apeldoorn
9 dec 2020 11:50
Klant waardering: zeer tevreden
Heel makkelijk zelf uit te voeren het klaar maken van de spullen wijst zichzelf en duidelijke uitslag prima test. Jan

4 dec 2020 13:29
Klant waardering: zeer tevreden
Was eenvoudig te doen. Handleiding wijst zichzelf en was duidelijk.

Vught
3 dec 2020 12:36
Klant waardering: zeer tevreden
Super testen, positief bleek ook hiermee positief en negatief bleef ook negatief met deze testen. Helemaal top!!!

3 dec 2020 11:40
Klant waardering: zeer tevreden
Heel eenvoudig, snel en geruststellend. Heb het al aan verschillende mensen aangeraden!

Midwoud
3 dec 2020 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
De test is eenvoudig in gebruik. Het testbuisje moet je ergens "vast" zetten om rechtop te blijven staan. Heb zelf legoblokjes gebruikt hiervoor. Een klemmetje of zoiets zou handig zijn.

Tandartsassistente, Tand
2 dec 2020 15:07
Klant waardering: zeer tevreden
Heel eenvoudig, duidelijke handleiding en binnen 15 min. Uitslag. Raad het product zeker aan

Zwolle
2 dec 2020 11:39
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer fijne test. Hoeft niet diep in de neus. Mensen met positieve uitslagen zijn ook getest bij de GGD. Daar kwam dezelfde uitslag uit.

Emmeloord
2 dec 2020 07:25
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel en zeer doelgericht. Zorgt voor rust. Beter weten dan in onzekerheid blijven.

29 nov 2020 12:14
Klant waardering: zeer tevreden
Binnen 24 uur binnen. Prima te volgen stappenplan en het geeft me toch wat extra zekerheid sinds ik in de zorg werk.

Thuiszorg, Bussum
27 nov 2020 13:41
Klant waardering: tevreden
Super product heb ook bij vrienden aanbevolen 2x een positieve test de rest negatief

Poederoijen
24 nov 2020 21:50
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijke test. Binnen 15 min uitslag super.

Rotterdam
24 nov 2020 12:32
Klant waardering: zeer tevreden
Heel prettig, dat het niet diep in de neus hoeft. Makkelijk uit te voeren. Eenvoudig in gebruik. Ideaal om het snel te weten

Zoetermeer, Parentus
23 nov 2020 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Super snelle levering. Duidelijk en betrouwbaar

21 nov 2020 18:25
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudige en duidelijke handleiding, werkt snel en efficiënt

20 nov 2020 11:12
Klant waardering: tevreden
Product voldoet aan eisen.

18 nov 2020 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Het is heel simpel in gebruik. En ze werken echt goed. Binnen een kwartier de uitslag. Ik was positief getest bij de GGD en de sneltest gaf het ook aan. Ik raad het een ieder aan.

16 nov 2020 18:05
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel in huis! Ik werk als verpleegkundige zzper ook bij positieve patiënten. Als ik twijfel, even snel testen en weet het direct. Voor een zzper heel handig! Ik hoef geen 48 uur te wachten op een uitslag.

Verpleegkundige ZZP-er
16 nov 2020 16:42
Klant waardering: zeer tevreden
Fijne Nederlandse handleiding. Makkelijk in gebruik. Professionel verpakt en verzonden.

Gemonde
15 nov 2020 11:02
Klant waardering: tevreden
Volgende dag in huis! Eenvoudig uit te voeren

13 nov 2020 13:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben erg tevreden. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, de instructies zijn duidelijk en nauwkeurig.

11 nov 2020 16:58
Klant waardering: zeer tevreden
Der Test war sehr einfach, für Deutsche Kunden wäre eine Deutsche Gebrauchsanweisung von Vorteil.

11 nov 2020 13:02
Klant waardering: zeer tevreden
Zou fijn zijn als er ook een beschrijving in het Nederlands bij zou zitten.

(Reactie Sensitest:) Er wordt nu een Nederlandse snelle instructie meegeleverd.

10 nov 2020 18:43
Klant waardering: zeer tevreden
Een gemakkelijke en zeer snelle test

Delft
10 nov 2020 15:43
Klant waardering: tevreden
Makkelijk, handleiding is voldoende. Komt in losse stukjes. Mss handiger deze te verpakken per test ipv afzonderlijk. 3x test afgenomen, steeds negatief. 1x test samen met pcr test met zelfde resultaat.

Eerstelijns Vroedvrouw We
9 nov 2020 12:14
Klant waardering: tevreden
Goede uitleg over hoe af te nemen, snelle uitslag.

Medisch Instructeur
9 nov 2020 11:15
Klant waardering: zeer tevreden
Op tijd en volgens afspraak. Heerlijk! Duidelijke instructie, makkelijk te doen.

Arbo-arts, Breda
4 nov 2020 13:57
Klant waardering: zeer tevreden
Pakje werd volgende dag netjes bezorgd. De test is eenvoudig uit te voeren en betrouwbaar.

Praktijkverpleegkundige
2 nov 2020 12:43
Klant waardering: zeer tevreden
Super snelle bezorging. Prima product, en makkelijk te hanteren, je hoeft er de deur niet voor uit.

Wijkverpleging.
28 okt 2020 12:49
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en duidelijk in gebruik

Sliedrecht
26 okt 2020 16:02
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk beschrijving, goeie kwaliteit, nette en snelle levering!

26 okt 2020 00:31
Klant waardering: zeer tevreden
Ja deed wat het moest doen. De techniek van het afnemen door de neus moet je natuurlijk wel onder de knie hebben / geïnstrueerd zijn.

Soest-arts- Praktijk
25 okt 2020 01:30
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product, eenvoudig afleesbaar

Gemeente Molenlanden
24 okt 2020 12:17
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer eenvoudig om de test uit te voeren en af te lezen. De geteste personen (4 tot nu toe) hebben allen ook een test via GGD laten uitvoeren. De uitslagen kwamen overeen. (zowel positief als negatief) Grote voordeel: negatief geteste personen zijn aan het werk gebleven in afwachting GGD uitslag. Voor werkgever scheelde dat meerdere werkdagen per persoon.

Pijnacker
23 okt 2020 13:56
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb 3 testen afgenomen. 2 waren negatief na gebruik. Sceptisch of ze betrouwbaar waren. Tot ikzelf klachten had, en de derde test gebruikt bij mij zelf, en uitslag positief! Toch nog wel second opinion gedaan bij de sneltest straat (wilde gelijk uitslag ivm met mijn eigen bedrijf). Ook deze test was exact dezelfde als de Sensitest en eveneens positief.

23 okt 2020 12:33
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en eenvoudig. zou een simpel houdertje bij mogen voor het testbuisje.

(reactie Sensitest:) De buisjeshouder wordt gratis meegeleverd vanaf 20 testen. Wij kregen een tip van een klant dat een wasknijper ook goed schijnt te werken als buisjeshouder.

Tandarts
23 okt 2020 11:21
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Test is eenvoudig en heb mij laten vertellen dat deze professioneel wordt gebruikt. Dat voelt veiliger dan goedkoper product. (Geen idee of dat ook echt veiliger ís)

Klant ervaring: zeer tevreden
Werkt prima

Klant ervaring: zeer tevreden
Test werkt perfect inmiddels 4 positief getest welke na de GGD test inderdaad positief waren. Heel behulpzaam voor indicatie wel goed opletten het streepje positief is soms vaag te zien maar dat staat ook in de instructie.

Klant ervaring: zeer tevreden
Zeer snel geleverd binnen 3 dagen en netjes verpakt. Zeer gemakkelijk in gebruik en heel betrouwbaar.

Klant ervaring: zeer tevreden
Snelle levering. Makkelijk in gebruik en goed de uitslag te lezen prima allemaal.

Klant ervaring: zeer tevreden
Om de omikron variant van het virus te vinden moet je vooral ook in de keel wat slijm afnemen. Even wat slijm ophoesten en dan het wattenstokje over de tong halen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Werkt ook met de omikron variant! Eenvoudige bijsluiter, makkelijk te begrijpen.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2022.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.