Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00



Home > Waardering van het product > V-Chek Zelftest Corona Covid-19 Antigeen 25 stuks

Opinie V-Chek Zelftest Corona Covid-19 Antigeen 25 stuks
(Laatste 16 reacties)

V-Chek Zelftest Corona Covid-19 Antigeen 25 stuks Klant waardering: 97.6%
Score: V-Chek Zelftest Corona Covid-19 Antigeen 25 stuks 97.6%
Klant waardering: zeer tevreden
Betrouwbare test, normaal te gebruiken. Goedgekeurde test.

Haarlem
7 mei 2022 09:02
Klant waardering: zeer tevreden
Gebruikersvriendelijk

Aartswoud
29 apr 2022 20:20
Klant waardering: tevreden
Prima snelle levering. De test is eenvoudig uit te voeren, de handleiding is anders ook een prima leidraad om een goede test af te nemen.

Hoogezand
11 apr 2022 09:15
Klant waardering: zeer tevreden
Fijne zelftest, betrouwbare testuitslag. Zelfde als bij de ggd.

Alkmaar
7 apr 2022 21:55
Klant waardering: zeer tevreden
Goed prodct, eenvoudig in gebruik. Ik raad het product aan.

Gent
31 mrt 2022 20:03
Klant waardering: zeer tevreden
Vlugge levering per koerier, binnen 1 dag in huis. De test geeft de correcte testuitslag. Je ziet al binnen een paar minuten de streepjes staan. Een positieve test zie je al binnen 1 minuut.

Breda
6 feb 2022 14:17
Klant waardering: zeer tevreden
Snel bezorgd. Eenvoudig in gebruik. Heldere bijsluiter, goed uit te voeren. Zelfde testuitslag als bij de GGD.

Apeldoorn
9 jan 2022 11:31
Klant waardering: zeer tevreden
Met de omikron kreeg ik pas een positieve testuitslag nadat ik het wattenstokje achterin de mond had gehouden in plaats van de neus. Het werkt zeer eenvoudig en betrouwbaar, ook voor de nieuwe variant van het virus.

Middelburg
7 jan 2022 10:04
Klant waardering: zeer tevreden
Test werkt zeer goed en snel. Voor de omikron besmetting kun je het beste het wattenstokje achter op de tong houden. Eerst even wat slijm ophoesten. Binnen een paar minuten heb je de uitslag.

Gent
28 dec 2021 09:14
Klant waardering: zeer tevreden
Vlot geleverd. Goede gebruiksaanwijzing, zeer duidelijke uitleg. Snel resultaat op de test.

Kortrijk
6 dec 2021 08:36
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakket is zoals beloofd snel bezorgd. De test is eenvoudig te gebruiken en eenvoudig af te lezen. Makkelijke te begrijpen gebruiksaanwijzing. De testuitslag kwam overeen met de test in de teststraat, en dat is fijn.

Eerbeek
2 dec 2021 21:02
Klant waardering: zeer tevreden
De test is nauwkeurig en snel af te lezen. Makkelijk in gebruik, helaas was de uitslag positief. De uitslag kwam overeen met de pcr.

Venlo
1 dec 2021 11:25
Klant waardering: zeer tevreden
Erg fijne test. Makkelijk uit te voeren. Heldere gebruiksaanwijzing. En belangrijk, zelfde testuitslag als bij de ggd.

Hoogeveen
16 nov 2021 11:03
Klant waardering: zeer tevreden
De test was makkelijk uit te voeren. Ik had al eerder testen van Sensitest gehad was hier heel tevreden over daarom nu weer daar besteld.

Antwerpen
14 nov 2021 13:35
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en netjes bezorgd. De zelftest is eenvoudig uit te voeren, de instructies zijn heel duidelijk en in het Nederlands.

Breda
9 aug 2021 11:23
Klant waardering: zeer tevreden
Nette en snelle bezorging door DPD. makkelijk te gebruiken

Eindhoven
9 jun 2021 11:43
Beoordeling Shop

Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Betrouwbare test, normaal te gebruiken. Goedgekeurde test.

Klant ervaring: zeer tevreden
Gebruikersvriendelijk

Klant ervaring: tevreden
Prima snelle levering. De test is eenvoudig uit te voeren, de handleiding is anders ook een prima leidraad om een goede test af te nemen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Fijne zelftest, betrouwbare testuitslag. Zelfde als bij de ggd.

Klant ervaring: zeer tevreden
Goed prodct, eenvoudig in gebruik. Ik raad het product aan.

Klant ervaring: zeer tevreden
Vlugge levering per koerier, binnen 1 dag in huis. De test geeft de correcte testuitslag. Je ziet al binnen een paar minuten de streepjes staan. Een positieve test zie je al binnen 1 minuut.

Klant ervaring: zeer tevreden
Snel bezorgd. Eenvoudig in gebruik. Heldere bijsluiter, goed uit te voeren. Zelfde testuitslag als bij de GGD.

Lees meer waarderingen
Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2022.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.