Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest ovulatietest sensitive

Opinie Sensitest ovulatietest sensitive
(Laatste 123 reacties)

Sensitest ovulatietest sensitive Klant waardering: 95,4%
Score: Sensitest ovulatietest sensitive 95,4%
Klant waardering: zeer tevreden
Woensdag binnen gekregen, vrijdag eerste test gedaan. Direct positief. Nu bijna 6 weken zwanger.

8 mrt 2017 19:15
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een snelle en makkelijke test. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Amsterdam
16 feb 2017 20:27
Klant waardering: tevreden
Snel en makkelijk

Stiens
17 jan 2017 13:28
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn product. Werkt goed.

Almelo
15 dec 2016 19:43
Klant waardering: tevreden
Ben nu voor de tweede keer zwanger. Vorige keer helaas een miskraam. Heb de hoog sensitieve tests nodig om iets te zien.

Amsterdam
11 dec 2016 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Dankzij de ovulatietest, in een keer zwanger, net zoals mijn eerste kind.

Reduzum
14 nov 2016 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk afleesbaar. Makkelijk in gebruik

Alkmaar
4 nov 2016 06:29
Klant waardering: tevreden
Prima

Krimpen
24 sep 2016 09:19
Klant waardering: zeer tevreden
Als je weet wanneer je moet beginnen met testen is het heel handig. Dus kom er achter wat je cyclus is.

23 sep 2016 08:45
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt prima. 2x per dag getest en een duidelijke piek gevonden

Hengelo
14 jul 2016 16:25
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke uitslagen.

Emmen
8 jul 2016 21:18
Klant waardering: zeer tevreden
De testen geven een duidelijk resultaat. En er zit een duidelijke handleiding bij.

Weurt
4 jul 2016 19:59
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben inmiddels 21 weken zwanger:) Testen werken top!

25 jun 2016 13:35
Klant waardering: zeer tevreden
Met deze ovulatietesten wel mijn LH piek gevonden. Prima product, waar voor je geld. Ik ben zeer tevreden.

Den Bosch
4 jun 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Dat moet blijken!😜 Maar ik ben zeer tevreden het gaf duidelijke resultaten

Oude Pekela
24 mei 2016 18:24
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou de testen zeker opnieuw bestellen. Heel tevreden, duidelijk afleesbaar en gemakkelijk in gebruik

29 apr 2016 21:34
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

27 apr 2016 21:51
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeker heel tevreden over de ovulatietesten. Ik heb mij LH piek kunnen vinden. Het was de eerste keer dat ik die testen gebruikte, maar het was makkelijk en duidelijk. De bijsluiter zat erbij dus je kon ook alles lezen. Ik vond ook heel prettig om terug te vinden vanaf welke dag ik überhaupt kon beginnen met testen i.v.m. onregelmatige cyclus. Helaas nog niet zwanger, maar we geven niet op.

Capelle Aan Den Ijssel
25 apr 2016 08:50
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing, zou zeker opnieuw bestellen.

Den Haag
1 apr 2016 20:07
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een makkelijke test in gebruik en erg duidelijk!

Assendelft
29 mrt 2016 21:39
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb een duidelijke lh piek eruit kunnen halen, door ze onder elkaar te leggen, datum erop te zetten, werkte goed. Erg duidelijk af te lezen!

Lemelerveld
12 mrt 2016 20:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, ik zal het zo weer kopen maar dat hoeft niet want ik ben zwanger.

Monnickendam
26 feb 2016 22:35
Klant waardering: zeer tevreden
Zou het onmiddellijk opnieuw bestellen. Product is zeker naar wens en geeft het gevraagd resultaat.

Brakel
19 feb 2016 10:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over deze ovulatietesten. Voor het eerst kon ik een zeer duidelijke LH piek waarnemen. Voorheen, met de gewone testen ging het niet.

Maasmechelen
31 jan 2016 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke test

Wierden
27 jan 2016 21:30
Klant waardering: zeer tevreden
Ja. voor mij werkt dit veel beter dan de clear blue die maar 1 op de 4 cycli een smiley gaf.

Amsterdam
3 jan 2016 22:02
Klant waardering: zeer tevreden
Ben erg blij met de midstreem testen, kan makkelijk op je werk gebruikt worden. Geen potje nodig. Heeft tot 2x toe mijn vruchtbare dagen bepaald. Helaas nog geen zwangerschap, we gaan zeker door met de testen van Sensitest!

Haarlem
3 jan 2016 20:02
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb deze testen in het verleden ook al een keer gebruikt en was daar heel erg tevreden over. Gelijk de eerste keer raak toen, dus we waren er heel erg blij mee. Ze is geboren op 10-07-2015. Nu weer de testen gebruikt en weer raak. Ik vind het hele fijne testen ook als het iets langer had geduurd, je kan er zo uitpikken wanneer je vruchtbaarste dagen zijn. Zou ze zo weer gebruiken.

Apeldoorn
3 jan 2016 09:37
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en ik ben zwanger!

Venlo
30 dec 2015 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten zijn erg gemakkelijk en duidelijk. Ik wist direct wanneer ik in mijn vruchtbare periode zat. Echt een aanrader voor mensen met een onregelmatige cyclus.

Dendermonde (België)
14 dec 2015 19:13
Klant waardering: zeer tevreden
Goede en makkelijke tests.

Wierden
13 dec 2015 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer correct en betrouwbaar.

Holsbeek
27 nov 2015 14:29
Klant waardering: zeer tevreden
Het is makkelijk in gebruik en het werkt goed.

Afferden
24 nov 2015 12:38
Klant waardering: zeer tevreden
Uitstekend product, doet wat het moet doen.

Bizanet, Frankrijk
9 nov 2015 21:44
Klant waardering: zeer tevreden
Ja het is zeer duidelijk en makkelijk te hanteren. Je hoeft niet te knoeien met urine opvangen. Deze test kun je overal mee naar toe nemen.

Tegelen
8 nov 2015 19:50
Klant waardering: zeer tevreden
Wij wilden graag voor een tweede kindje gaan en heb afgelopen maand de ovulatietesten gebruikt en het resultaat is... zwanger😃😃. Hartstikke goed! Ik heb de ovulatietesten nu voor mijn derde zwangerschap gebruikt en bij al mijn zwangerschappen was ik vrij snel zwanger. Ook de zwangerschapstesten zijn prima en ze hebben alles in het assortiment.

Gorinchem
8 nov 2015 19:40
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke lijn en handig in gebruik

Nieuwegein
8 nov 2015 06:50
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden. Ben ze gaan gebruiken omdat ik met andere testen mijn LH-piek niet kon vinden. Met deze testen wel gelukt. En nu na 1 ronde al zwanger!

Ede
29 okt 2015 21:49
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden van de ovulatietesten. Ze deden prima hun werk! Ik ben zwanger ;-)

29 sep 2015 19:08
Klant waardering: tevreden
Duidelijke testen, gemakkelijk gebruik! Aanrader! Ik kan dat wel gebruiken want heb pco en dan kan een cyclus wel heel erg variëren

Lebbeke
14 sep 2015 20:03
Klant waardering: zeer tevreden
Onmiddellijk zwanger! Ik moet het dus niet opnieuw bestellen :-)

Borgerhout
11 sep 2015 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden!

6 jul 2015 15:17
Klant waardering: zeer tevreden
Heb ze in het verleden al gebruikt en iedere keer onmiddellijk zwanger, dus zeker een aanrader!

Tielt
24 jun 2015 21:55
Klant waardering: tevreden
Het is duidelijk wanneer je ovulatie is.

2 jun 2015 18:42
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft gedaan wat het moest doen... en ook meteen zwanger!

20 mei 2015 19:10
Klant waardering: tevreden
Tevreden

24 feb 2015 17:05
Klant waardering: zeer tevreden
Het liet duidelijk een streep zien op de vruchtbare dagen. Andere dagen was er ook echt niets te zien.

Enschede
20 feb 2015 06:37
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker, heel duidelijk! Aan te bevelen, geeft heel duidelijk de dagen/pieken aan!

3 feb 2015 19:53
Klant waardering: tevreden
Positief over het product. Je moet wel even weten welke opeenvolgende dagen je moet testen, bij een onregelmatige cyclus kost dat helaas wel wat meer testen.

17 jan 2015 13:35
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk resultaat. Geen twijfel over de uitslag.

Venlo
15 nov 2014 20:34
Klant waardering: zeer tevreden
Correct want ik heb maar in 1 ronde gebruikt en ik ben zwanger. Zou het opnieuw bestellen

Zulte
26 aug 2014 18:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb de midstream ovulatietests gebruikt. Mijn bestelling zag er erg verzorgd uit. De verpakking van de ovulatietests was keurig. De ovulatietests zijn een beetje klein, dus het is iets moeilijker mikken zonder je handen nat te maken. Maar de tests werkten verder goed: ik heb de lh-piek gevonden. Het was de eerste keer met ovulatietest. Nu maar afwachten of het is gelukt!

Hilversum
21 aug 2014 17:22
Klant waardering: tevreden
Bij de eerste keer gebruiken is het even wennen. Je moet goed op de duidelijkheid van de kleur van de streepjes letten. Na een paar dagen proberen zie je de verschillen beter. Bij de tweede en derde maand testen vond ik het een stuk duidelijker om te bepalen

20 aug 2014 21:19
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ging goed.. goede kwaliteit en werkt prima

Meppel
20 aug 2014 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind deze beter als die andere stripjes die jullie verkopen. Ik heb vandaag beide getest en deze gaf al wel een lichte streep aan en die andere niet.. Jammer dat ik nu die andere had besteld..

[reactie Sensitest: Hoi, je mag de stripjes gratis omruilen voor de midstreams]

Doetinchem
20 aug 2014 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Na even zoeken en blijven testen gemakkelijk mijn eisprong gevonden en jawel hoor! Wat ik niet voor mogelijk hield, na de 1ste maal direct zwanger!

2300 Turnhout
20 aug 2014 18:56
Klant waardering: tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen

20 aug 2014 18:06
Klant waardering: tevreden
Reeds opnieuw besteld. 1 teststrip werkte niet bij de eerste bestelling.

[reactie Sensitest: Hoi, we sturen je vandaag nog even een nieuwe ter vervanging van de test die niet werkte.]

20 aug 2014 18:05
Klant waardering: zeer tevreden
Zo goed resultaat (vruchtbare dagen) duidelijk laten zien... in een keer zwanger.

Eindhoven
20 aug 2014 17:28
Klant waardering: zeer tevreden
Gaf duidelijke uitslag. Zeer goed en snel te zien of de eisprong nadert. Erg tevreden over.

20 mei 2014 14:44
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het een handig en makkelijk product. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Kapelle
19 mei 2014 18:46
Klant waardering: zeer tevreden
De test werkt goed. Ik was gelijk zwanger ;-)

Amsterdam
19 mei 2014 17:45
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed, geeft duidelijk aan, makkelijk te gebruiken, helaas nog geen succes er mee gehad. Ik zou het zeker nog een keer bestellen.

Hattem
19 mrt 2014 10:44
Klant waardering: zeer tevreden
Als gynaecoloog raad ik het aan bij alle patienten met kinderwens of subfertiliteitsproblemen. Het is een onmisbaar instrument geworden in onze behandeling en de zwangerschapsratio is enorm verbeterd door de timing van de coitus op het goede tijdstip. Als gynaecoloog weet je ook of er een ovulatie optreedt of niet, en of bijkomende medikatie nodig is of niet. Beste groeten, Dr.Geert Vlaemynck Torhout West-Vlaanderen.

Torhout
26 mrt 2011 09:44
Klant waardering: tevreden
Product voldoet aan mijn eisen.

16 dec 2013 10:44
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een goed product en doet wat het moet doen. Ik zou het zeker weer bestellen.

Harderwijk
15 dec 2013 22:40
Klant waardering: zeer tevreden
Dit is de 2e keer dat ik deze testen gebruik. De vorige keer ben ik trotse mama geworden van een prachtige zoon, hopelijk lukt het deze keer ook weer.

13 dec 2013 18:54
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en betrouwbaar. Ik koop alleen deze.

13 dec 2013 14:01
Klant waardering: zeer tevreden
Ja hoor, en meteen zwanger. Je kan wel zeggen dat het werkt. Zeer tevreden!

12 dec 2013 12:47
Klant waardering: tevreden
Ja heeft gewerkt

Antwerpen
12 dec 2013 11:57
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en duidelijke uitslag. doet precies wat het moet doen.

12 aug 2013 12:40
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker weer bestellen. Ik kon duidelijk zien dat mijn ovulatie eraan zat te komen.

9 aug 2013 20:57
Klant waardering: zeer tevreden
Het product is prettig in gebruik. Het is zeer nauwkeurig en gevoelig en geeft precies aan wanneer je een eisprong hebt. Andere testen zijn minder gevoelig voor de LH-piek en geven dan geen eisprong aan.

Den Haag
11 mei 2013 21:22
Klant waardering: zeer tevreden
Ja hoor. het product heeft prima gewerkt. ik heb veel vertrouwen in de sensitest. ik ben inmiddels zwanger. als we weer gaan beginnen, zou ik dit product zeker weer aanschaffen. ik heb er wel voor gezorgd dat ik dagelijks rond dezelfde tijd de test heb gedaan.

10 mei 2013 21:26
Klant waardering: tevreden
Gemakkelijk in gebruik, duidelijk resultaat.

10 mei 2013 16:29
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het zegt, makkelijk in gebruik

Amstelveen
10 mei 2013 15:42
Klant waardering: tevreden
Duidelijke beschrijving... snel resultaat.

Oud Gastel
30 sep 2012 14:59
Klant waardering: zeer tevreden
Het product was in orde, heeft zijn werk gedaan en ik zou het zeker opnieuw bestellen als het nodig is???!! Erg leuk zijn ook de voordeel pakketten waarbij zowel ovulatie als zwangerschapstesten worden geleverd. Prijs is ook fijn! En ik vind het wel fijn dat het anoniem met de post komt hoeft ik niet naar de apotheek of drogist waar iedereen me kent...

Maastricht
28 sep 2012 20:58
Klant waardering: tevreden
Zeer tevreden. Doet wat het moet doen.

28 sep 2012 12:17
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een hele snelle en duidelijk test, en ik zal het zeker aanraden aan andere vrouwen die een kinderwens hebben.

28 sep 2012 10:34
Klant waardering: tevreden
Het is zeker nuttig voor vrouwen die wensen zwanger te worden het laat duidelijk je vruchtbare dagen zien, en is voorzien van zeer duidelijke uitleg

Kortijs
28 sep 2012 10:21
Klant waardering: tevreden
Makkelijk en snel.

28 sep 2012 08:49
Klant waardering: tevreden
Het is een goedkope prima test

Opende
27 sep 2012 21:52
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik kan duidelijk zien dat het werkt, ik hoop dat ik zwanger raak met behulp van dit pakket maar zo niet bestel ik het graag weer

Uitgeest
27 sep 2012 19:45
Klant waardering: tevreden
Het is makkelijk in gebruik. De gebruiksaanwijzing is duidelijk. Helemaal prima.

Arnhem Eo
27 sep 2012 17:05
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product, doet wat het moet doen.

Amsterdam
22 mrt 2012 15:29
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het intussen niet meer nodig maar het is een zeer betrouwbaar product! een aanrader!

20 mrt 2012 14:10
Klant waardering: tevreden
Ik vond het een goed product. Het heeft bij ons nog niet gewerkt, maar ik wil zeker een nieuw setje ovulatietesten en zwangerschapstesten bestellen. Het gaf duidelijk aan wanneer ik het meest ovuleerde en wanneer niet. Makkelijk en snel.

Bollenstreek
19 mrt 2012 16:43
Klant waardering: tevreden
Het werkt simpel, en doet wat het moet doen.

19 mrt 2012 13:48
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed product! Ik gebruikte het in combinatie met de temperatuurmethode. Ik kreeg zo een heel duidelijk zicht op de periode waarin ik moest testen. Hierdoor heb ik slechts 3 sticks moeten gebruiken en was ik meteen zwanger.

Tervuren
18 mrt 2012 20:43
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een gebruiksvriendelijk product, ik zou het opnieuw bestellen.

Zoersel
18 mrt 2012 13:48
Klant waardering: tevreden
Ik ben zwanger dus het werkt goed.

Heiloo
18 mrt 2012 13:08
Klant waardering: zeer tevreden
Deze testen bevallen prima. Ze zijn duidelijk, makkelijk in gebruik en snel en discreet geleverd. Ik zou dit product zeker weer bestellen.

Emmen
18 mrt 2012 11:12
Klant waardering: zeer tevreden
Het product is erg handig. snel in gebruik en makkelijk af te lezen. helaas nog niet zwanger. maar de eisprong die bij mij erg afwijkt is goed van de test af te lezen.

Tilburg
18 mrt 2012 01:00
Klant waardering: tevreden
Prima. Zou zeker opnieuw bestellen

17 mrt 2012 21:11
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen, prima.

Groningen
2 jan 2012 12:54
Klant waardering: tevreden
Makkelijk in het gebruik.

Midwoud
11 dec 2011 16:32
Klant waardering: tevreden
Momenteel gebruik ik het product nog, ja ik ben tevrede want de eerste maal was ik van de eerste keer zwanger, bij nummer twee duurt het wat langer. ik blijf het zeker gebruiken

Kortijs
11 dec 2011 16:15
Klant waardering: tevreden
Goed product. Is duidelijk.

11 dec 2011 14:06
Klant waardering: tevreden
Product is zeker heel goed

Vlaardingen
10 dec 2011 00:28
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een zeer gebruiksvriendelijk product. Het resultaat is makkelijk af te lezen. Heel duidelijke gebruiksaanwijzing. Verpakking is ook overzichtelijk (per 6 verpakt), is niet zomaar in een doosje gegooid. Het heeft niet het beoogde resultaat opgeleverd (= niet zwanger), maar dat ligt niet aan het product (na jarenlang pilgebruik zit ik blijkbaar in de 'ontpilfase') Ik zou het zeker opnieuw bestellen.

Wevelgem
9 dec 2011 16:07
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen. Zwanger!

9 dec 2011 15:32
Klant waardering: tevreden
Heel fijn product. Na de tweede keer gebruiken was ik al zwanger. Goede bijsluiter en makkelijk te begrijpen hoe het werkt.

Breda
9 dec 2011 13:17
Klant waardering: tevreden
Goed product. zou het opnieuw bestellen

Ravels
9 dec 2011 13:04
Klant waardering: zeer tevreden
Goed en betrouwbaar product. Zou het zeker opnieuw bestellen

Leeuwarden
9 dec 2011 13:03
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een prima product, doet wat het hoort te doen, zelfs met ochtendurine, daar waar andere tests adviseren om dit niet met ochtendurine te doen.

Leiden
9 dec 2011 12:48
Klant waardering: tevreden
Ja ik zou het opnieuw bestellen

13 mei 2011 08:15
Klant waardering: tevreden
Goed product, makkelijk in gebruik,

Weiteveen
11 mei 2011 20:33
Klant waardering: tevreden
Goed product welke goed lijkt te reageren. Zou het zeker weer bestellen.

Rotterdam
11 mei 2011 18:36
Klant waardering: zeer tevreden
Ja

Medemblik
11 mei 2011 11:42
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer handig in gebruik, heeft precies gedaan wat hij moest doen en mocht het in de toekomst nodig zijn zou ik het zeker opnieuw bestellen!!

Huizen
11 mei 2011 11:25
Klant waardering: tevreden
Goed/ja

Amsterdam
11 mei 2011 10:48
Klant waardering: tevreden
Duidelijk, alleen helaas nog niet zwanger!!

11 mei 2011 10:11
Klant waardering: tevreden
Absolute aanrader. Resultaat goed af te lezen.

Zwijndrecht
10 apr 2011 18:31
Klant waardering: zeer tevreden
Bij mij heeft het zeer goed gewerkt want na een keer gebruiken was ik meteen zwanger. Vond het wel even lastig om in te schatten hoe dik de lijnen nu moesten zijn ten opzichte van elkaar om te weten wanneer je vruchtbaar bent. Na drie keer nalezen snapte ik het pas goed. Maar verder prima product.

Nieuwegein
27 mrt 2011 13:22
Klant waardering: tevreden
Mijn LH is ook vlak voor de eisprong niet heel hoog, je moet maar net goed zitten (ong 12 uur van te voren). Met dit product is de ruimte breder en hoef ik niet 3x per dag te testen

26 mrt 2011 17:04
Klant waardering: tevreden
Het heeft gedaan wat het moest doen.zou zo weer op nieuw bestellen

26 mrt 2011 09:26
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product, werkt goed. Ik zou het zeker opnieuw bestellen

25 mrt 2011 17:54
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft gedaan wat het moet doen en de test is handig en makkelijk in gebruik en makkelijk afleesbaar.

Midden Nederland
25 mrt 2011 14:18
Klant waardering: tevreden
Het werkt goed en is makkelijk in gebruik. Ik zou het zeker opnieuw bestellen.

25 mrt 2011 12:27
Klant waardering: zeer tevreden
Al opnieuw besteld

Oudewater
25 mrt 2011 11:07
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het heel fijne testen, al hebben ze mij helaas nog niet gebracht wat ik hoopte. De testen zijn goed duidelijk en makkelijk in gebruik, zou ze zeker weer bestellen!

Zoetermeer
25 mrt 2011 11:05
Klant waardering: tevreden
Deze testen doen het prima. We hadden al een jaar geprobeerd zwanger te worden zonder ovulatietesten. Met de Sensitesten was het binnen een maand raak.

Steenwijk
25 mrt 2011 11:05
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Woensdag binnen gekregen, vrijdag eerste test gedaan. Direct positief. Nu bijna 6 weken zwanger.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het is een snelle en makkelijke test. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Klant ervaring: tevreden
Snel en makkelijk

Klant ervaring: zeer tevreden
Fijn product. Werkt goed.

Klant ervaring: tevreden
Ben nu voor de tweede keer zwanger. Vorige keer helaas een miskraam. Heb de hoog sensitieve tests nodig om iets te zien.

Klant ervaring: zeer tevreden
Dankzij de ovulatietest, in een keer zwanger, net zoals mijn eerste kind.

Klant ervaring: zeer tevreden
Duidelijk afleesbaar. Makkelijk in gebruik

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.