Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest midstream

Opinie Sensitest Ovulatietest midstream
(Laatste 63 reacties)

Sensitest Ovulatietest midstream Klant waardering: 94,5%
Score: Sensitest Ovulatietest midstream 94,5%
Klant waardering: tevreden
Ik ben er tevreden over en ga een nieuwe bestelling plaatsen.

12 apr 2017 09:30
Klant waardering: tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen. Het geeft ook tijdig aan wanneer je LH-piek er aan zit te komen. Erg handig aangezien ik zit met inseminaties die de volgende dag pas na een test plaats vinden.

Kampen
23 mei 2016 19:04
Klant waardering:
Goed, ja zeker. Ik zou het opnieuw bestellen . Het prima en de beschrijving is duidelijk

Heeten
9 feb 2016 20:19
Klant waardering: zeer tevreden
Ja!! ik ben nu al zwanger!! Na een week ovulatietesten te doen!!!!

Haarle
29 jun 2015 19:09
Klant waardering: tevreden
Altijd goed naar beneden houden tijdens testen, dan werken de strips prima. Als je dagelijks test, dan weet je onmiddellijk wanneer je eisprong valt. En kijk, maand twee en ik ben zwanger!

Leuven
26 nov 2014 09:30
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, erg duidelijk en makkelijk mee om te gaan. Ze zijn bijna op en ik zal ze gelijk (als het nodig is :-)) opnieuw bestellen. Is een echte aanrader voor als je op zoek bent naar een makkelijke en betrouwbare ovulatietest.

18 mrt 2014 12:01
Klant waardering: tevreden
Ja zeker het is heel duidelijk en vind ik prettig.

Almere
18 mrt 2014 11:36
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

6 dec 2010 21:26
Klant waardering: tevreden
Bijsluiter is duidelijk en het product werkt goed

Wijk Bij Duurstede
14 okt 2010 10:29
Klant waardering: tevreden
Prima

13 okt 2010 22:44
Klant waardering: tevreden
Heldere handleiding.

13 okt 2010 11:04
Klant waardering: zeer tevreden
Erg tevreden.

Wolvega
13 okt 2010 10:53
Klant waardering: tevreden
Prima, doet wat het moet doen...

Velserbroek
8 sep 2010 14:06
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig en makkelijk in gebruik

Oudeschild
8 sep 2010 12:28
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk te gebruiken en een duidelijke beschrijving

18 jul 2010 10:47
Klant waardering: tevreden
Makkelijk te gebruiken. duidelijke uitslag.

Gorinchem
10 jul 2010 00:23
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk, snel en duidelijk

Enschede
8 jul 2010 11:49
Klant waardering: zeer tevreden
Handig en betaalbaar

Zeist
6 jul 2010 16:34
Klant waardering: zeer tevreden
Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk en snel af te lezen

Bladel
6 jul 2010 16:27
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik en goede uitleg

6 jul 2010 16:14
Klant waardering: tevreden
Ik ben zwanger, het werkt dus prima!

Zwolle
25 jun 2010 15:44
Klant waardering: zeer tevreden
Product is eenvoudig in gebruik en resultaat snel leesbaar

Ooltgensplaat
16 jun 2010 21:00
Klant waardering: tevreden
Ok

Meeuwen
16 jun 2010 03:44
Klant waardering: tevreden
Lekker makkelijk met een goede duidelijke uitleg.

Amsterdam
19 mei 2010 17:56
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een prima product, ik zou het iedereen meteen aanraden! duidelijk en overzichtelijk

Waddinxveen
19 mei 2010 13:00
Klant waardering: tevreden
Makkelijk

Tilburg
19 mei 2010 10:45
Klant waardering: tevreden
Het werkt volgens mij wel goed

Nijmegen
7 mei 2010 14:49
Klant waardering: zeer tevreden
Ik had er heel veel aan

Spijkenisse
4 mei 2010 22:56
Klant waardering: tevreden
Prima

Duiven
4 mei 2010 22:30
Klant waardering: tevreden
Weet het niet zo goed, bij mij kreeg ik niet altijd een goed testresultaat

Schijndel
4 mei 2010 20:40
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt zeer handig, kan je op elk tijdstip doen

Kasterlee
4 mei 2010 19:54
Klant waardering: tevreden
Prima

4 mei 2010 18:43
Klant waardering: niet tevreden
Tot nu geen resultaat,ben ook niet van plan om meer te gaan bestellen...

Bergen P Zoom
4 mei 2010 15:40
Klant waardering: tevreden
Duidelijk en compact

4 mei 2010 15:35
Klant waardering: tevreden
Het is erg makkelijk in gebruik en niet zo duur.

Amersfoort
4 mei 2010 13:22
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en duidelijk

Enschede
22 apr 2010 15:26
Klant waardering: tevreden
Goed

Arnhem
16 apr 2010 17:59
Klant waardering: zeer tevreden
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Ovulatietest heeft er mede voor gezorgd dat ik binnen een maand na stoppen van de pil zwanger bleek te zijn. Getest via Sensitest zwangerschapstest midstream.

Grou
12 jan 2010 16:21
Klant waardering: tevreden
Goed

Raamsdonksveer
12 jan 2010 18:35
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in gebruik.

12 jan 2010 22:27
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Je moet wel ongeveer weten wanneer je je eisprong verwacht. Vooral eerder dan je denkt beginnen met ovu-testen.

Heerenveen
25 nov 2009 21:41
Klant waardering: tevreden
Werkt prettig, echter zou ik toch graag een grotere verpakking van de ovulatietesten ontvangen, dat scheelt bezorgkosten..

24 nov 2009 14:10
Klant waardering: tevreden
Ovulatietest gebruikt, prima! Ovulatieschijf is ook erg makkelijk! Leuk en makkelijk dat je die erbij krijgt! Zwangerschapstest nog niet gebruikt...

24 nov 2009 16:10
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en betrouwbaar!!

Eindhoven
23 nov 2009 21:15
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Doetinchem
18 nov 2009 11:02
Klant waardering: zeer tevreden
Goed in gebruik zeer tevreden, en snelle duidelijke uitslag.

Den Haag
17 nov 2009 13:13
Klant waardering: niet tevreden
Heb 2 weken lang elke dag een vaag streepje gezien in het hartjes venster... Maar heb nooit een duidelijke streep gezien. Terwijl ik alle aanwijzigingen netjes opgevolgd heb..

Apeldoorn
17 nov 2009 13:16
Klant waardering: zeer tevreden
Betrouwbaar en stukken goedkoper dan in de winkel. Waarom meer betalen als je deze producten ook kan gebruiken.

Warnsveld
17 nov 2009 13:16
Klant waardering: tevreden
Goed, soms heb ik het idee dat er teweinig of geen testvloeistof op zit. Sommige testjes zijn anders

Drijber
17 nov 2009 14:16
Klant waardering: zeer tevreden
Het is duidelijk en makkelijk te gebruiken

Haarlem
16 nov 2009 21:00
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en makkelijk!!

Den Haag
15 nov 2009 22:18
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een goed product. Er zitten ook duidelijk beschrijvingen bij.

14 nov 2009 19:58
Klant waardering: tevreden
Heel erg handig.

Grijpskerk
13 nov 2009 10:31
Klant waardering: tevreden
Goed , tevreden

Balkbrug
13 nov 2009 10:32
Klant waardering: niet tevreden
De resultaten zijn niet duidelijk genoeg.

Leuven
13 nov 2009 10:41
Klant waardering: zeer tevreden
Szeer goed

Borlo
13 nov 2009 10:42
Klant waardering: zeer tevreden
Een goed product, duidelijk en helder en fijn in gebruik

Nijmegen
13 nov 2009 10:58
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik super beschrijving !!

Enschede
13 nov 2009 11:38
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke bijsluiter, goed mee te werken en het gaf een hele andere uitkomst dan een rekensommetje!!

Breda
13 nov 2009 13:43
Klant waardering: tevreden
Makkelijk in gebruik.

Purmerend
13 nov 2009 18:20
Klant waardering: tevreden
Gebruiksaanwijziging is duidelijk

Houten
11 nov 2009 10:46
Klant waardering: zeer tevreden
Het is makkelijk te zien of je ovuleer en de prijs is ook nog mooi vergeleken met andere merken

Echteld
9 nov 2009 12:52
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Kamperland
2 dec 2009 19:08
Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen

Welke ovulatietest moet ik kopen? Welke zwangerschapstest is geschikt? Wat zijn de verzendkosten? Hoe snel heb ik mijn pakje in huis?  

Meer vragen en antwoorden

De voordelen van Sensitest



Telefonische helpdesk
Tel. 015 3642121
maandag-vrijdag 10.00-17.30 uur

Niet goed geld terug.
Of gratis een vervangend product.

Gratis deskundig advies
Over zwangerschapstesten en ovulatietesten.

14 dagen bedenktijd
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen van je aankoop.

Correcte voorraad status
Onze producten zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven.

24 uurs verzendservice
Je pakje discreet ingepakt en binnen 24 uur verzonden.

Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.