Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00



Home > Waardering van het product > Sensitest ovulatietest dipstick sensitive

Opinie Sensitest ovulatietest dipstick sensitive
(Laatste 150 reacties)

Sensitest ovulatietest dipstick sensitive Klant waardering: 95,0%
Score: Sensitest ovulatietest dipstick sensitive 95,0%
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik en duidelijk resultaat.

Oosterhout
12 mei 2021 20:16
Klant waardering: tevreden
Zeer makkelijk uit te voeren en duidelijk resultaat. Gaf bij mij 2 dagen een positieve uitslag.

Yerseke
29 mrt 2021 19:22
Klant waardering: zeer tevreden
Voor het eerst gebruik gemaakt van ovulatietesten. In de tweede maand was ik al zwanger! Uitleg was duidelijk, de dipsticks zijn makkelijk in gebruik en het bijgeleverde kaartje waar je ze op kan plakken is heel handig voor het overzicht. Bij mij was duidelijk een LH-piek te zien. Daarnaast nam ik s ochtends mijn temperatuur op en kon ik zien dat ik 1 dag na de piek een eisprong had gehad. Kortom; doet wat het moet doen!

Oosterwolde
14 jan 2021 19:22
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig in gebruik. Slechts eenmaal hoeven gebruiken, het was goed zichtbaar wanneer de ovulatie plaatsvond. Fijn ook dat er een kalender bij geleverd wordt zodat alles netjes opgeplakt kan worden. Hier een tevreden en dankbare klant!

Oudenbosch
28 okt 2020 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Super makkelijk, duidelijk en snel

Barendrecht
22 okt 2020 23:33
Klant waardering: zeer tevreden
Het gebruik van de sensitest ovulatietesten is heel eenvoudig. Snel uitslag. Géén twijfelachtige uitslagen. Heel accuraat.

Veenendaal
10 sep 2020 16:12
Klant waardering: tevreden
Goed, weet precies me piek te vinden.

Noord Brabant
6 sep 2020 20:24
Klant waardering: zeer tevreden
Na een jaar proberen om zwanger te geraken besloot ik om ovulatietesten te bestellen. Mijn gynaecoloog is hier absoluut geen fan van maar ik wou weten wanneer mijn ovulatie nu écht zou plaatsvinden. Met een cyclus van 29 dagen ontdekte ik hiermee mijn ovulatie op dag 20. In deze eerste ronde werd ik zwanger. Zo blij dat ik dit heb gedaan, we hadden nog een tijdje kunnen proberen anders!

Belgie
12 aug 2020 21:37
Klant waardering: zeer tevreden
Kreeg iedere dag wel een tweede streepje, maar de eisprong was duidelijk veel donkerder dan de streepjes op andere dagen. De donkere streepjes hielden meerdere dagen aan.

26 jun 2020 10:21
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk om uit te voeren en zeer duidelijke resultaten. Na 2 weken meteen een positieve zwangerschapstest in handen, super blij! :)

Almere
12 jun 2020 07:15
Klant waardering: zeer tevreden
De test is eenvoudig uit te voeren. Ik heb de herbruikbare urine cup er bij besteld om urine op te kunnen vangen en het meten nog eenvoudiger te maken. De test is snel af te lezen. Ik heb een vrij regelmatige cyclus (26-28 dagen), maar door te testen ben ik erachter gekomen dat de dag van mijn ovulatie niet altijd overeenkomt met wat ik zelf berekend heb. Het is fijn om met deze test meer duidelijkheid te hebben.

Eerste Exloermond
7 jun 2020 13:21
Klant waardering: zeer tevreden
De test is heel makkelijk in gebruik, netjes per stuk verpakt. In het begin even zoeken naar wanneer het tweede streepje echt goed te zien is, soms komt ie wat licht op, maar wanneer de test positief is, is het echt niet te missen. Zeker niet wanneer je de andere testen bewaard en ze naast elkaar hebt ter vergelijking. Ik ga deze zeker opnieuw bestellen als de voorraad op is en ze nog nodig zijn!

Bodegraven
8 mrt 2020 20:08
Klant waardering: tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen

Middelburg
30 jan 2020 20:06
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk, ook zeker omdat ik het kan vergelijken met andere uitslagen online

Dongen
21 nov 2019 12:15
Klant waardering: zeer tevreden
Een echte aanrader, duidelijk en snel een zichtbaar resultaat af te lezen. Makkelijk in gebruik.

5 aug 2019 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Andere dames met een kinderwens kunnen erop rekenen dat ze jullie website van mij doorkrijgen. De producten worden snel en discreet geleverd en werken naar behoren. Zou graag wat minder testen bestellen, want dat zou betekenen dat ik eindelijk zwanger ben.

Munstergeleen
5 aug 2019 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Na 1 maand deze testen te gebruiken ben ik zwanger!

Doetinchem
8 jun 2019 08:33
Klant waardering: zeer tevreden
Werkte goed, als je de gebruiksaanwijzing goed volgd. Duidelijk de piek kunnen vinden

14 apr 2019 19:01
Klant waardering: zeer tevreden
Hele nauwkeurige test. Laat duidelijk de piek zien. Hebt dus ook maar een aantal testjes per keer nodig (ik heb voor de zekerheid 7 dagen gestrest, maar kan volgende keer ook met 4 toe). Eenvoudig te gebruiken. Wat ik ook fijn vind, is de mogelijkheid om een foto van het testresultaat in te sturen, waarop je een reactie krijgt. Mocht je zeker willen weten wanneer je je piek hebt, is dit een aanrader!

Tilburg
27 mrt 2019 22:31
Klant waardering: zeer tevreden
Heb al verscheidene ovulatie testen geprobeerd bij deze gebleven, bevalt prima

Deventer
20 mrt 2019 16:02
Klant waardering: zeer tevreden
Doet waarvoor het bestemd is. Dankzij de ovulatie testen momenteel pril zwanger!!

Oosterhout
21 jan 2019 07:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ja. Na 1 poging zwanger

9 jan 2019 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden met deze ovulatietesten. Ik had eerst de gewone ovulatietesten van sensitest maar daar had ik geen duidelijk resultaat mee. Met deze sensitive testen wel heel duidelijk resultaat.

Opglabbeek
22 dec 2018 09:47
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt uitstekend, de LH piek is goed waarneembaar. Wanneer je eerder andere testen hebt gebruikt zal je even aan deze moeten wennen omdat er vrijwel direct een licht gekleurd streepje te zien is. Deze wordt naarmate je door test met de dag donkerder. Snelle levering, al met al prima!

Oosterhout
21 dec 2018 10:33
Klant waardering: tevreden
Per abuis besteld i.p.v. de gewone test. Was even wennen, maar uiteindelijk zeer duidelijk test resultaat. Dipstick is vele malen handiger dan een test waar je overheen moet plassen.

18 dec 2018 07:59
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goede test om LH-piek vast te stellen, ook als je een lage lh-waarde hebt. Ik ga deze de volgende cyclus zeker weer gebruiken. Handige webshop zonder te veel opsmuk. Ze doen wat ze zeggen en beloven.

Udenhout
16 dec 2018 20:28
Klant waardering: zeer tevreden
Last van onregelmatige cyclus. Vandaar Sensitest sensitive gebruikt. eisprong was 5 dagen eerder dan ik had verwacht! Zijn TOP testen! Eerste ronde zwanger geraakt!

Den Haag
2 dec 2018 19:50
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkte uitstekend. Ovulatiemoment klopte.

Almere
25 nov 2018 20:16
Klant waardering: tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen.

Roosendaal
7 nov 2018 12:58
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt erg goed en de kalender erbij is nuttig voor een goed overzicht van de testresultaten van de afgelopen dagen. zou het zeker opnieuw bestellen!

Groningen
31 okt 2018 08:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ik was zeker tevreden over het product! Werkte zoals het moest met 2 weken later mooi resultaat met een positieve zwangerschapstest

Gouda
27 okt 2018 21:00
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het zeker opnieuw bestellen

20 aug 2018 11:45
Klant waardering: zeer tevreden
Zeker tevrede makkelijk in gebruik! Het heeft gedaan wat het moest doen! Ik ben zwanger! :-)

Woerden
17 aug 2018 20:06
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel vroeg begonnen met testen, omdat ik mijn cyclus nog niet goed in beeld had. Na 8 testen een duidelijke piek gevonden, het streepje was zelfs duidelijker dan de controle streep. Nu een paar weken later super nieuws gekregen: ik ben zwanger.

Zaandam
15 aug 2018 11:38
Klant waardering: zeer tevreden
Ovulatiestick geeft duidelijk een extra streepje op vruchtbare dagen. Ik gebruik de sticks al langer en ben zeer tevreden.

Zwolle
3 aug 2018 09:29
Klant waardering: zeer tevreden
Betrouwbaar en snel

1 aug 2018 19:32
Klant waardering: tevreden
Yes! Heb een beter inzicht nu.

Zwolle
25 jul 2018 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Geeft duidelijk weer wanneer je LH piek is. Ik heb weer onregelmatige cyclus dus daarom deze ovulatietesten besteld. Heb het product (helaas) laatst weer opnieuw moeten bestellen. Maar product is zeker een aanrader.

Apeldoorn
23 jul 2018 00:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen.

Rijswijk
11 jun 2018 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Ik was er sceptisch over maar het geeft heel duidelijk een LH piek aan. Ook al had ik altijd wel een licht streepje, de echte piek was duidelijk te onderscheiden. Neemt onzekerheden over het eventueel niet hebben van een eisprong (bij mijn onregelmatige cyclus) weg.

Dongen
20 mei 2018 16:19
Klant waardering: zeer tevreden
Ja werkte goed. Na een miskraam kon ik niet goed meer voelen wanneer de eisprong was. De sticks werken prima. Nu 5 wkn zwanger

Zevenaar
3 apr 2018 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt goed. Ik zou wel eerder beginnen dan de app aangeeft.

Zwolle
26 mrt 2018 20:32
Klant waardering: zeer tevreden
Heel erg fijn en duidelijk. Ik kon direct de eerste maand van het gebruik de piek vinden. Nog mooier ik ben zwanger. Super dat het direct heeft geholpen!! Absoluut een aanrader.

Eijsden
18 mrt 2018 21:27
Klant waardering: tevreden
Duidelijke piek gevonden en na 1 ronde al raak!

Leeuwarden
31 jan 2018 20:45
Klant waardering: tevreden
Werkt makkelijk goed en snel! Zeker aanrader! Veel makkelijker dan andere eerdere digitale testen.

28 jan 2018 15:55
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het al een paar keer besteld en ben en super tevreden over. Zou het in de toekomst zeker vaker bestellen.

Lienden
25 jan 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Doet precies wat het moet doen. Ik dacht eerst dat ik geen lh piek had, de gevoelige teststrips waren precies altijd wat positief.. maar een paar dagen later dan verwacht was de piek er wel, dus ik was heel gelukkig :) nu hopen dat het prijs is!

Essen
13 jan 2018 10:00
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb de ovulatietesten al 2 keer besteld ! En het werkt heel goed en is makkelijk te gebruiken

Vlaardingen
12 jan 2018 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Na 1 maand gebruiken meteen zwanger!

Delft
1 jan 2018 20:08
Klant waardering: zeer tevreden
Alles werkt perfect zoals beschreven.

Kapelle Op Den Bos
7 dec 2017 22:52
Klant waardering: tevreden
Het lijkt erop dat ik mijn ei gevonden heb met de testen. Resultaat moet nog blijken over een week. Ik hoop dat het heeft gewerkt. Het is erg makkelijk in gebruik!

Krimpen Aan Den Ijssel
7 dec 2017 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker, ze zijn super goed en geven duidelijk aan wanneer je je ovulatie krijgt.

Harlingen
18 okt 2017 20:46
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer gemakkelijk in gebruik. Zeker bij een onregelmatige cyclus aan te raden. Zo weet je perfect wanneer je vruchtbaar bent. Na 4 maanden waarvan 3 met ovulatietesten zwanger! Ik zou het zo opnieuw doen.

2 okt 2017 18:32
Klant waardering: zeer tevreden
Met een onregelmatige menstruatiecyclus werkt dit perfect om de ovulatie te bepalen.

Alkmaar
29 sep 2017 21:58
Klant waardering: zeer tevreden
Heel fijn dat je de aanloop kunt zien van de ovulatie, niet alleen of hij is geweest.

Hilversum
28 sep 2017 12:33
Klant waardering: tevreden
Nou tevreden zeker. ik ben na 1 cyclus het te gebruiken er zwanger door geworden. 😊

Nijmegen
5 sep 2017 20:18
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou dit produkt zeker weer bestellen.

Voorburg
8 aug 2017 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik ben zwanger

Rotterdam
17 jul 2017 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Een dikke aanrader! Gelijk zwanger na de eerste maand dat ik de tests heb gebruikt! Ze zijn makkelijk te gebruiken en duidelijk af te lezen als je ze op het formulier plakt onder elkaar. Moest even wennen aan dat je wat langer moet wachten voordat je de daadwerkelijke uitslag ziet. Maar dit staat ook duidelijk in de uitleg die er bij zit.

Etten-leur
2 jun 2017 09:02
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop en werkt echt! Heel duidelijk wanneer de ovulatie plaats vindt!

2920
25 mrt 2017 10:33
Klant waardering: zeer tevreden
Bij mij duidelijk 2 strepen te zien. Nu afwachten

Gendt
19 mrt 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft zeker gedaan wat het moest doen! Ben echt super tevreden! Ik raad het iedereen aan!

Muizen
18 mrt 2017 08:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden met het product. De ovulatietesten zijn heel duidelijk en helpen bij het zwanger worden.

Roosendaal
8 mrt 2017 22:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ga het zeker opnieuw bestellen tot het gelukt is. Het is zeer duidelijk omschreven hoe het werkt.

Mol
21 feb 2017 19:40
Klant waardering: zeer tevreden
Prima bruikbaar product.

Tilburg
16 feb 2017 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Doet waarvoor het dient.

België
16 feb 2017 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
3 keer op rij zwanger, spijtig genoeg telkens miskraam, nu direct na miskraam teug zwanger, dus doet zeker zijn werk :-) aanrader!!

Brussel
6 feb 2017 19:27
Klant waardering: tevreden
Ja prima, en heeft gewerkt :)

5 feb 2017 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk test, goede beschrijving en op de website veel informatie te vinden

Beverwijk
31 jan 2017 20:40
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product! Laat goed zien wanneer je vruchtbaarste dag is.

Heerenveen
22 jan 2017 19:55
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik heb mn eisprong gevonden

Terneuzen
19 jan 2017 21:23
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het idd weer bestellen ben er erg tevreden over

Rolde
18 jan 2017 07:56
Klant waardering: zeer tevreden
Bij mij niet heel duidelijk positief geweest. Klein licht streepje ma toch achteraf heel duidelijk. Binnen 1 maand zwanger

Zwolle
10 jan 2017 19:37
Klant waardering: zeer tevreden
De stick werkt prima, geeft duidelijk een piek aan.

Amersfoort
26 dec 2016 10:38
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zo opnieuw bestellen

Lisse
10 dec 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb 2 jaar geprobeerd om zwanger te worden zonder enig resultaat. ik heb de sensitiefsten beginnen gebruiken in mei 2016 waren we dan eindelijk zwanger. helaas is dit in een misval uitgelopen. in augustus kregen we dan te horen dat we opnieuw mochten proberen. Onmiddellijk terug begonnen met de sensitest in oktober was de eerste dag van mijn laatste menstruatie en ondertussen zijn we terug zwanger. ik raad iedereen die moeilijk zwanger word het aan.

Assebroek
7 dec 2016 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
Heel handig om de juiste dag te bepalen. Zeker op tijd starten met de testen

Merksem
23 nov 2016 20:37
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product! Doet wat je ervan verwacht. Zou het opnieuw bestellen. Na enkele dagen gebruik eisprong gevonden en zwanger geworden, helaas mk

Breda
20 nov 2016 20:29
Klant waardering: zeer tevreden
Super duidelijk

Oostvoorne
19 nov 2016 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Heel tevreden. Een overduidelijk positief test.

Deventer
11 nov 2016 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
Indien nodig zou ik het weer bestellen.

Amsterdam
8 nov 2016 10:23
Klant waardering: zeer tevreden
Het product doet zijn werk goed. Ik bestel het steeds opnieuw indien nodig.

27 okt 2016 14:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen, het werkt prima! De testen van Sensitest zijn voor mij een uitkomst.

Amsterdam
27 okt 2016 08:32
Klant waardering: tevreden
De testen gaven duidelijk resultaat .

Arnhem
26 okt 2016 11:05
Klant waardering: zeer tevreden
Vond het een prima product. Zou het zeker aanbevelen, direct en duidelijk mijn eisprong met gevonden! Heb zelf na de eerste keer gebruiken van de tests, een positieve zwangerschapstest zwangerschapstest!! Voor mij zijn ze top!!

Balen
25 okt 2016 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Simple to use and accurate, with clear instructions, without wasteful plastic casing. perfectly accurate to measure your pre-ovulation peak (our first baby was conceived with the help of this product). definitely recommend.

Haar
10 okt 2016 21:48
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product. Makkelijk in het gebruik, goed af te lezen.

Velsen
10 okt 2016 20:52
Klant waardering: tevreden
In het begin twijfelachtig resultaat, maar na een aantal keer testen werd het duidelijker

Maaseik
9 okt 2016 08:53
Klant waardering: zeer tevreden
Product werkt perfect! 9 dagen later een positieve zwangerschapstest in handen

Mechelen
4 okt 2016 09:24
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt echt heel goed!!! Zou het zeker opnieuw bestellen. Eenvoudig te gebruiken en geeft duidelijk de dagen aan.

3 okt 2016 18:16
Klant waardering: zeer tevreden
Product is perfect om exact je vruchtbare dagen te bepalen. Voornamelijk bij onregelmatige cyclus. Heb voldoende besteld voor 3 rondes. De tijd zal leren of ik opnieuw moet bestellen.

Amsterdam
30 aug 2016 10:12
Klant waardering: zeer tevreden
Gewone ovulatietests werken bij mij niet ivm met mijn verstoorde hormoonhuishouding. Sensitest extra gevoelige tests werken echter perfect, heb vrij nauwkeurig mijn eisprong kunnen bepalen en ben inmiddels 5 weken + 3 dagen zwanger. ☺

Tilburg
15 aug 2016 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Met andere testen niet mijn piek kunnen vinden. Gelukkig met dit product wel een duidelijke piek kunnen vinden.

Zutphen
6 aug 2016 23:21
Klant waardering: zeer tevreden
Ik wilde zwanger worden, nadat ik slecht een week tot twee gestopt was met de pil. De dag die de test het meest donker liet zien (het vruchtbaarst) is gelijkertijd ook de dag waarop ik zwanger ben geraakt. Het heeft in het kort zeer zeker gedaan wat het moest doen.... Mama to be :)

25 jul 2016 20:00
Klant waardering: tevreden
Best tevreden van. Ik had wel de hele cyclus lichte streepjes maar uiteindelijk bij eisprong een duidelijke dikke streep.

Genk
14 jul 2016 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Na 1 maand te werken met ovulatie testen, zwanger!!

9340
11 jul 2016 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Altijd een lichte streep, en bij ovulatie duidelijk donkerdere streep. resultaat vervaagt niet!

Gent
11 jul 2016 07:03
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen. Makkelijk in gebruik. Geeft duidelijk aan wanneer de vruchtbare dagen zijn.

Deventer
6 jul 2016 17:22
Klant waardering: tevreden
Ja ik zou het opnieuw bestellen. Is wel wat aan de kleine kant in vergelijking met andere ovulatietesten, maar het doet zijn werk wel. De vier vruchtbare dagen zijn duidelijk zichtbaar, als je alle strips mooi onder elkaar legt.

Kalmthout
28 jun 2016 21:59
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer fijne dipstick. Doet wat ie moet doen. Heel duidelijk en makkelijk te gebruiken. Ik heb vorige maand voor het eerst de sensitive dipstick gebruikt... en heb een positieve zwangerschapstest!! Bij mijn vorige zwangerschappen de normale ovulatietesten gebruikt, maar toen duurde het veel langer om zwanger te worden. Ik raad iedereen met een onregelmatige menstruatiecyclus de sensitive dipstick aan!

Dordrecht
28 jun 2016 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Voor mij was het ideaal. Ik probeerde reeds 2 maanden de gewone dipsticks en die waren minder duidelijk voor mij. Overgeschakeld naar de sensitive dipsticks en deze maand onmiddellijk zwanger! Een aanrader dus!

Kortemark
22 jun 2016 09:35
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeer snel resultaat gehad

Antwerpen
10 jun 2016 00:20
Klant waardering: tevreden
Het is een eenvoudige manier om erachter te komen wanneer je vruchtbaar bent. Het is alleen lastig bepalen op de dag zelf of de dag daarna de kleur nog donkerder wordt of dat het al de meest donkere lijn is die je krijgt, dus je vruchtbare dag is.

Breda
24 mei 2016 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Normale ovulatietest werkt niet goed voor mij. sensitive prima voor mij

Dongen
29 apr 2016 18:01
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk.

Den Bosch
25 apr 2016 21:34
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft zeker gedaan wat het moest doen. Na het stoppen met de pil, wist ik niet meer precies hoe mijn cyclus in elkaar zat. Na het gebruiken van de ovuluatue testen, was ik binnen 2 maanden zwanger.

Nijmegen
24 apr 2016 01:32
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, het geeft duidelijk de ovulatie weer.

Groningen
16 apr 2016 08:19
Klant waardering: tevreden
Goed product. Goede gebruiksaanwijzing. Goede prijs kwaliteit verhouding.

14 apr 2016 19:49
Klant waardering: zeer tevreden
De test was heel nauwkeurig, en liep mooi op zodat je weet dat je vruchtbare dagen eraan komen!

Purmerend
12 apr 2016 21:49
Klant waardering: zeer tevreden
Erg makkelijk en duidelijk in gebruik. Gaf bij mij heel duidelijk aan wanneer ik mijn eisprong had. Nu met een zwangerschap tot gevolg :)

Bennebroek
7 apr 2016 06:59
Klant waardering: zeer tevreden
Ondanks zeer weinig kans voor ons op zwangerschap is ivm slechte kwaliteit vh zaad is het zeer onverwacht toch gelukt na het gebruik van de ovulatietesten, ik heb net positief getest! Erg tevreden!

Zwolle
5 apr 2016 08:49
Klant waardering: tevreden
Nu een maand gebruikt en zeer tevreden. Handig om te weten wat de vruchtbare dagen zijn als je, zoals ik, een onregelmatige cyclus heb. Vorige maand op dag 17 en 18 twee duidelijke strepen (mijn cylcus was 32 dagen). Ik had ook de andere ovulatietesten (de niet-sensitive) en ook die werken prima, maar wel met heel lichte streepjes. Helaas nog niet meteen zwanger en daarom aan de tweede maand begonnen.

Rotterdam
26 mrt 2016 18:20
Klant waardering: zeer tevreden
1 maand gebruikt en meteen zwanger (heb ook wel veel geluk gehad). De testjes zijn makkelijk in gebruik en ik vond het kalendertje dat je erbij ontvangt simpel maar zeer handig!

Voorburg
19 mrt 2016 23:48
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb met deze gevoelige test makkelijk mijn lhpiek gevonden en ook de hulp van klantenservice is top bij sensitest.

Dongen
16 mrt 2016 11:14
Klant waardering: zeer tevreden
Product werkte zeer goed bij mij, gaf duidelijk mijn vruchtbare dg aan. Ben na 1x gebruiken zwanger geworden (wel naar een hsg onderzoek) vorig jaar ook 2x gebruikt, gaf toen ook duidelijk mijn vruchtbare dg aan alleen zonder zwangerschap.

Apeldoorn
14 mrt 2016 19:58
Klant waardering: zeer tevreden
Prima ovulatietest! We waren meteen zwanger.

Leiden
28 feb 2016 21:02
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Duidelijke lh piek kunnen vinden en het was meteen raak!

Veenendaal
25 feb 2016 20:07
Klant waardering: zeer tevreden
Direct de 1ste maand raak! Na 2 miskramen een onregelmatige cyclus. Met deze testen toch mijn eisprong gevonden en gelijk zwanger!

Hengelo
15 feb 2016 10:59
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het een neutrale verpakking is! Bij mij duurde het even, maar heb de piek duidelijk kunnen vinden. Veel later dan verwacht. Kwam ook door mijn onregelmatige cyclus. Dus erg blij met de positieve uitslag!

Apeldoorn
13 feb 2016 22:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ja 1 setje verbruikt en in verwachting!

Borne
11 feb 2016 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Heel makkelijk en duidelijk! Duidelijke uitleg zit erbij zodat je perfect kunt zien wanneer je vruchtbare dagen zijn.

Vriezenveen
5 feb 2016 21:34
Klant waardering: zeer tevreden
Zeker aan te raden

Rotterdam
3 feb 2016 01:11
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatie test is erg simpel te gebruiken en erg duidelijk

Rijswijk
2 feb 2016 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Ja het was duidelijk en goed waar het voor nodig is.

1 feb 2016 19:15
Klant waardering: zeer tevreden
De tests waren zeer duidelijk en gemakkelijk. Ik wist zo wanneer ik mijn eisprong had.

9100
1 feb 2016 18:51
Klant waardering: zeer tevreden
Na 3 maanden sensitest gebruikt te hebben nu zwanger van mijn eerste wondertje

Zaandam
1 feb 2016 18:34
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen! Het is echt correct. Ik begon te testen 5 dagen voor ik naar de gynaecoloog moest, bleek dat mijn LH piek verhoogd was. Toen ik mijn afspraak had bij de gynaecoloog kon ze bevestigen dat ik mijn eisprong pas had gehad.

Mol
30 jan 2016 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Deze ovulatietesten zijn echt top! 1 ronde gebruikt en nu een positieve zwangerschapstest!

Utrecht
26 jan 2016 19:35
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het maar 1x nodig gehad en ben nu zwanger, dus zeker een aanrader

Den Haag
26 jan 2016 18:20
Klant waardering:
Ben erg blij met de testen het heeft me geholpen met uitstekend resultaat na 3 maanden zijn wij in blije verwachting ongeveer 5 weekjes helemaal happy dus !!!!

Tiel
24 jan 2016 22:39
Klant waardering: zeer tevreden
Testen snel binnen en na 1x ovulatietesten zwanger!

Alkmaar
17 jan 2016 19:10
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en doet precies wat ik verwachtte.

Nijkerk
16 jan 2016 20:39
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker weer bestellen. Het is heel duidelijk en geeft goed aan wanneer je piek is.

Apeldoorn
15 jan 2016 19:52
Klant waardering: tevreden
Met de extra gevoelige test was ik eindelijk in staat om de dag van mijn eisprong te vinden. Met de normale tests was dit veel moeilijker. Nu maar hopen dat ze idd hun werk hebben gedaan en wie weet...

Assen
11 jan 2016 14:10
Klant waardering: zeer tevreden
Ja hoor bestel het steeds

Lisse
7 jan 2016 19:18
Klant waardering: tevreden
Prima product, zeker als je LH piek snel voorbij gaat (dan is het soms lastig met de niet sensitieve test een piek te vinden).

Amsterdam
6 jan 2016 09:12
Klant waardering: zeer tevreden
Absoluut handig om je eisprong op te sporen, kreeg op de dag van eisprong een knal positieve test. Als de voorraad op is en ik nog niet zwanger ben zal ik zeer zeker weer bestellen.

Amsterdam
5 jan 2016 17:11
Klant waardering: zeer tevreden
Eindelijk een ovulatietest die werkt en duidelijkheid geeft over LH piek.

1 jan 2016 23:56
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker op nieuw bestellen moest het nodig zijn!

2230
31 dec 2015 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Super ! Mijn eisprong kunnen vinden ondanks ik erg onregelmatig ben! Heeft zijn werk top gedaan .

Arnhem
29 dec 2015 22:26
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zo weer bestellen alleen is het niet meer nodig, na 1 ronde raak!

27 dec 2015 12:56
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker, eerste maand zwanger

Uden
23 dec 2015 09:14
Klant waardering: zeer tevreden
Stips werken perfect, geven precies de dagen aan waarop je het meest vruchtbaar bent! Resultaat: na 1 ronde ovulatietesten, zwanger!!!!

Panningen
23 nov 2015 09:37
Klant waardering: tevreden
Het product heeft gedaan wat ik verwacht had.

Oss
10 nov 2015 06:49
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het een geweldig product. De testen waren ongelooflijk nauwkeurig en inmiddels ben ik zwanger!

Rucphen
3 nov 2015 20:23
Klant waardering: zeer tevreden
Ja hoef ze niet meer te bestellen want ik ben zwanger. Heeft een goed zicht gegeven op wanneer mijn eisprong is.

Nootdorp
14 okt 2015 19:10
Klant waardering: tevreden
Ik ben er zeer tevreden over, het heeft gedaan wat het hoorde te doen want wij zijn nu zwanger!

Antwerpen
26 sep 2015 11:02
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft zeker gegaan wat het moest doen. Ook advies gekregen toen ik een vraag had wat heel prettig was. Ook de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Assen
15 sep 2015 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, super duidelijk. Beste merk voor mij.

Den Haag
14 sep 2015 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Het is makkelijk in gebruik en geeft snel en duidelijk uitslag.

Rotterdam
14 sep 2015 07:40
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik en duidelijk resultaat.

Klant ervaring: tevreden
Zeer makkelijk uit te voeren en duidelijk resultaat. Gaf bij mij 2 dagen een positieve uitslag.

Klant ervaring: zeer tevreden
Voor het eerst gebruik gemaakt van ovulatietesten. In de tweede maand was ik al zwanger! Uitleg was duidelijk, de dipsticks zijn makkelijk in gebruik en het bijgeleverde kaartje waar je ze op kan plakken is heel handig voor het overzicht. Bij mij was duidelijk een LH-piek te zien. Daarnaast nam ik s ochtends mijn temperatuur op en kon ik zien dat ik 1 dag na de piek een eisprong had gehad. Kortom; doet wat het moet doen!

Klant ervaring: zeer tevreden
Eenvoudig in gebruik. Slechts eenmaal hoeven gebruiken, het was goed zichtbaar wanneer de ovulatie plaatsvond. Fijn ook dat er een kalender bij geleverd wordt zodat alles netjes opgeplakt kan worden. Hier een tevreden en dankbare klant!

Klant ervaring: zeer tevreden
Super makkelijk, duidelijk en snel

Klant ervaring: zeer tevreden
Het gebruik van de sensitest ovulatietesten is heel eenvoudig. Snel uitslag. Géén twijfelachtige uitslagen. Heel accuraat.

Klant ervaring: tevreden
Goed, weet precies me piek te vinden.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2021.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.