Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest ovulatietest dipstick sensitive

Opinie Sensitest ovulatietest dipstick sensitive
(Laatste 150 reacties)

Sensitest ovulatietest dipstick sensitive Klant waardering: 95,0%
Score: Sensitest ovulatietest dipstick sensitive 95,0%
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou dit produkt zeker weer bestellen.

Voorburg
8 aug 2017 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik ben zwanger

Rotterdam
17 jul 2017 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Een dikke aanrader! Gelijk zwanger na de eerste maand dat ik de tests heb gebruikt! Ze zijn makkelijk te gebruiken en duidelijk af te lezen als je ze op het formulier plakt onder elkaar. Moest even wennen aan dat je wat langer moet wachten voordat je de daadwerkelijke uitslag ziet. Maar dit staat ook duidelijk in de uitleg die er bij zit.

Etten-leur
2 jun 2017 09:02
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop en werkt echt! Heel duidelijk wanneer de ovulatie plaats vindt!

2920
25 mrt 2017 10:33
Klant waardering: zeer tevreden
Bij mij duidelijk 2 strepen te zien. Nu afwachten

Gendt
19 mrt 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft zeker gedaan wat het moest doen! Ben echt super tevreden! Ik raad het iedereen aan!

Muizen
18 mrt 2017 08:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden met het product. De ovulatietesten zijn heel duidelijk en helpen bij het zwanger worden.

Roosendaal
8 mrt 2017 22:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ga het zeker opnieuw bestellen tot het gelukt is. Het is zeer duidelijk omschreven hoe het werkt.

Mol
21 feb 2017 19:40
Klant waardering: zeer tevreden
Prima bruikbaar product.

Tilburg
16 feb 2017 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Doet waarvoor het dient.

België
16 feb 2017 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
3 keer op rij zwanger, spijtig genoeg telkens miskraam, nu direct na miskraam teug zwanger, dus doet zeker zijn werk :-) aanrader!!

Brussel
6 feb 2017 19:27
Klant waardering: tevreden
Ja prima, en heeft gewerkt :)

5 feb 2017 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk test, goede beschrijving en op de website veel informatie te vinden

Beverwijk
31 jan 2017 20:40
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product! Laat goed zien wanneer je vruchtbaarste dag is.

Heerenveen
22 jan 2017 19:55
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik heb mn eisprong gevonden

Terneuzen
19 jan 2017 21:23
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het idd weer bestellen ben er erg tevreden over

Rolde
18 jan 2017 07:56
Klant waardering: zeer tevreden
Bij mij niet heel duidelijk positief geweest. Klein licht streepje ma toch achteraf heel duidelijk. Binnen 1 maand zwanger

Zwolle
10 jan 2017 19:37
Klant waardering: zeer tevreden
De stick werkt prima, geeft duidelijk een piek aan.

Amersfoort
26 dec 2016 10:38
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zo opnieuw bestellen

Lisse
10 dec 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb 2 jaar geprobeerd om zwanger te worden zonder enig resultaat. ik heb de sensitiefsten beginnen gebruiken in mei 2016 waren we dan eindelijk zwanger. helaas is dit in een misval uitgelopen. in augustus kregen we dan te horen dat we opnieuw mochten proberen. Onmiddellijk terug begonnen met de sensitest in oktober was de eerste dag van mijn laatste menstruatie en ondertussen zijn we terug zwanger. ik raad iedereen die moeilijk zwanger word het aan.

Assebroek
7 dec 2016 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
Heel handig om de juiste dag te bepalen. Zeker op tijd starten met de testen

Merksem
23 nov 2016 20:37
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product! Doet wat je ervan verwacht. Zou het opnieuw bestellen. Na enkele dagen gebruik eisprong gevonden en zwanger geworden, helaas mk

Breda
20 nov 2016 20:29
Klant waardering: zeer tevreden
Super duidelijk

Oostvoorne
19 nov 2016 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Heel tevreden. Een overduidelijk positief test.

Deventer
11 nov 2016 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
Indien nodig zou ik het weer bestellen.

Amsterdam
8 nov 2016 10:23
Klant waardering: zeer tevreden
Het product doet zijn werk goed. Ik bestel het steeds opnieuw indien nodig.

27 okt 2016 14:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen, het werkt prima! De testen van Sensitest zijn voor mij een uitkomst.

Amsterdam
27 okt 2016 08:32
Klant waardering: tevreden
De testen gaven duidelijk resultaat .

Arnhem
26 okt 2016 11:05
Klant waardering: zeer tevreden
Vond het een prima product. Zou het zeker aanbevelen, direct en duidelijk mijn eisprong met gevonden! Heb zelf na de eerste keer gebruiken van de tests, een positieve zwangerschapstest zwangerschapstest!! Voor mij zijn ze top!!

Balen
25 okt 2016 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Simple to use and accurate, with clear instructions, without wasteful plastic casing. perfectly accurate to measure your pre-ovulation peak (our first baby was conceived with the help of this product). definitely recommend.

Haar
10 okt 2016 21:48
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product. Makkelijk in het gebruik, goed af te lezen.

Velsen
10 okt 2016 20:52
Klant waardering: tevreden
In het begin twijfelachtig resultaat, maar na een aantal keer testen werd het duidelijker

Maaseik
9 okt 2016 08:53
Klant waardering: zeer tevreden
Product werkt perfect! 9 dagen later een positieve zwangerschapstest in handen

Mechelen
4 okt 2016 09:24
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt echt heel goed!!! Zou het zeker opnieuw bestellen. Eenvoudig te gebruiken en geeft duidelijk de dagen aan.

3 okt 2016 18:16
Klant waardering: zeer tevreden
Product is perfect om exact je vruchtbare dagen te bepalen. Voornamelijk bij onregelmatige cyclus. Heb voldoende besteld voor 3 rondes. De tijd zal leren of ik opnieuw moet bestellen.

Amsterdam
30 aug 2016 10:12
Klant waardering: zeer tevreden
Gewone ovulatietests werken bij mij niet ivm met mijn verstoorde hormoonhuishouding. Sensitest extra gevoelige tests werken echter perfect, heb vrij nauwkeurig mijn eisprong kunnen bepalen en ben inmiddels 5 weken + 3 dagen zwanger. ☺

Tilburg
15 aug 2016 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Met andere testen niet mijn piek kunnen vinden. Gelukkig met dit product wel een duidelijke piek kunnen vinden.

Zutphen
6 aug 2016 23:21
Klant waardering: zeer tevreden
Ik wilde zwanger worden, nadat ik slecht een week tot twee gestopt was met de pil. De dag die de test het meest donker liet zien (het vruchtbaarst) is gelijkertijd ook de dag waarop ik zwanger ben geraakt. Het heeft in het kort zeer zeker gedaan wat het moest doen.... Mama to be :)

25 jul 2016 20:00
Klant waardering: tevreden
Best tevreden van. Ik had wel de hele cyclus lichte streepjes maar uiteindelijk bij eisprong een duidelijke dikke streep.

Genk
14 jul 2016 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Na 1 maand te werken met ovulatie testen, zwanger!!

9340
11 jul 2016 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Altijd een lichte streep, en bij ovulatie duidelijk donkerdere streep. resultaat vervaagt niet!

Gent
11 jul 2016 07:03
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen. Makkelijk in gebruik. Geeft duidelijk aan wanneer de vruchtbare dagen zijn.

Deventer
6 jul 2016 17:22
Klant waardering: tevreden
Ja ik zou het opnieuw bestellen. Is wel wat aan de kleine kant in vergelijking met andere ovulatietesten, maar het doet zijn werk wel. De vier vruchtbare dagen zijn duidelijk zichtbaar, als je alle strips mooi onder elkaar legt.

Kalmthout
28 jun 2016 21:59
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer fijne dipstick. Doet wat ie moet doen. Heel duidelijk en makkelijk te gebruiken. Ik heb vorige maand voor het eerst de sensitive dipstick gebruikt... en heb een positieve zwangerschapstest!! Bij mijn vorige zwangerschappen de normale ovulatietesten gebruikt, maar toen duurde het veel langer om zwanger te worden. Ik raad iedereen met een onregelmatige menstruatiecyclus de sensitive dipstick aan!

Dordrecht
28 jun 2016 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Voor mij was het ideaal. Ik probeerde reeds 2 maanden de gewone dipsticks en die waren minder duidelijk voor mij. Overgeschakeld naar de sensitive dipsticks en deze maand onmiddellijk zwanger! Een aanrader dus!

Kortemark
22 jun 2016 09:35
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeer snel resultaat gehad

Antwerpen
10 jun 2016 00:20
Klant waardering: tevreden
Het is een eenvoudige manier om erachter te komen wanneer je vruchtbaar bent. Het is alleen lastig bepalen op de dag zelf of de dag daarna de kleur nog donkerder wordt of dat het al de meest donkere lijn is die je krijgt, dus je vruchtbare dag is.

Breda
24 mei 2016 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Normale ovulatietest werkt niet goed voor mij. sensitive prima voor mij

Dongen
29 apr 2016 18:01
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk.

Den Bosch
25 apr 2016 21:34
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft zeker gedaan wat het moest doen. Na het stoppen met de pil, wist ik niet meer precies hoe mijn cyclus in elkaar zat. Na het gebruiken van de ovuluatue testen, was ik binnen 2 maanden zwanger.

Nijmegen
24 apr 2016 01:32
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, het geeft duidelijk de ovulatie weer.

Groningen
16 apr 2016 08:19
Klant waardering: tevreden
Goed product. Goede gebruiksaanwijzing. Goede prijs kwaliteit verhouding.

14 apr 2016 19:49
Klant waardering: zeer tevreden
De test was heel nauwkeurig, en liep mooi op zodat je weet dat je vruchtbare dagen eraan komen!

Purmerend
12 apr 2016 21:49
Klant waardering: zeer tevreden
Erg makkelijk en duidelijk in gebruik. Gaf bij mij heel duidelijk aan wanneer ik mijn eisprong had. Nu met een zwangerschap tot gevolg :)

Bennebroek
7 apr 2016 06:59
Klant waardering: zeer tevreden
Ondanks zeer weinig kans voor ons op zwangerschap is ivm slechte kwaliteit vh zaad is het zeer onverwacht toch gelukt na het gebruik van de ovulatietesten, ik heb net positief getest! Erg tevreden!

Zwolle
5 apr 2016 08:49
Klant waardering: tevreden
Nu een maand gebruikt en zeer tevreden. Handig om te weten wat de vruchtbare dagen zijn als je, zoals ik, een onregelmatige cyclus heb. Vorige maand op dag 17 en 18 twee duidelijke strepen (mijn cylcus was 32 dagen). Ik had ook de andere ovulatietesten (de niet-sensitive) en ook die werken prima, maar wel met heel lichte streepjes. Helaas nog niet meteen zwanger en daarom aan de tweede maand begonnen.

Rotterdam
26 mrt 2016 18:20
Klant waardering: zeer tevreden
1 maand gebruikt en meteen zwanger (heb ook wel veel geluk gehad). De testjes zijn makkelijk in gebruik en ik vond het kalendertje dat je erbij ontvangt simpel maar zeer handig!

Voorburg
19 mrt 2016 23:48
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb met deze gevoelige test makkelijk mijn lhpiek gevonden en ook de hulp van klantenservice is top bij sensitest.

Dongen
16 mrt 2016 11:14
Klant waardering: zeer tevreden
Product werkte zeer goed bij mij, gaf duidelijk mijn vruchtbare dg aan. Ben na 1x gebruiken zwanger geworden (wel naar een hsg onderzoek) vorig jaar ook 2x gebruikt, gaf toen ook duidelijk mijn vruchtbare dg aan alleen zonder zwangerschap.

Apeldoorn
14 mrt 2016 19:58
Klant waardering: zeer tevreden
Prima ovulatietest! We waren meteen zwanger.

Leiden
28 feb 2016 21:02
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Duidelijke lh piek kunnen vinden en het was meteen raak!

Veenendaal
25 feb 2016 20:07
Klant waardering: zeer tevreden
Direct de 1ste maand raak! Na 2 miskramen een onregelmatige cyclus. Met deze testen toch mijn eisprong gevonden en gelijk zwanger!

Hengelo
15 feb 2016 10:59
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het een neutrale verpakking is! Bij mij duurde het even, maar heb de piek duidelijk kunnen vinden. Veel later dan verwacht. Kwam ook door mijn onregelmatige cyclus. Dus erg blij met de positieve uitslag!

Apeldoorn
13 feb 2016 22:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ja 1 setje verbruikt en in verwachting!

Borne
11 feb 2016 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Heel makkelijk en duidelijk! Duidelijke uitleg zit erbij zodat je perfect kunt zien wanneer je vruchtbare dagen zijn.

Vriezenveen
5 feb 2016 21:34
Klant waardering: zeer tevreden
Zeker aan te raden

Rotterdam
3 feb 2016 01:11
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatie test is erg simpel te gebruiken en erg duidelijk

Rijswijk
2 feb 2016 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Ja het was duidelijk en goed waar het voor nodig is.

1 feb 2016 19:15
Klant waardering: zeer tevreden
De tests waren zeer duidelijk en gemakkelijk. Ik wist zo wanneer ik mijn eisprong had.

9100
1 feb 2016 18:51
Klant waardering: zeer tevreden
Na 3 maanden sensitest gebruikt te hebben nu zwanger van mijn eerste wondertje

Zaandam
1 feb 2016 18:34
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen! Het is echt correct. Ik begon te testen 5 dagen voor ik naar de gynaecoloog moest, bleek dat mijn LH piek verhoogd was. Toen ik mijn afspraak had bij de gynaecoloog kon ze bevestigen dat ik mijn eisprong pas had gehad.

Mol
30 jan 2016 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Deze ovulatietesten zijn echt top! 1 ronde gebruikt en nu een positieve zwangerschapstest!

Utrecht
26 jan 2016 19:35
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het maar 1x nodig gehad en ben nu zwanger, dus zeker een aanrader

Den Haag
26 jan 2016 18:20
Klant waardering:
Ben erg blij met de testen het heeft me geholpen met uitstekend resultaat na 3 maanden zijn wij in blije verwachting ongeveer 5 weekjes helemaal happy dus !!!!

Tiel
24 jan 2016 22:39
Klant waardering: zeer tevreden
Testen snel binnen en na 1x ovulatietesten zwanger!

Alkmaar
17 jan 2016 19:10
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en doet precies wat ik verwachtte.

Nijkerk
16 jan 2016 20:39
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker weer bestellen. Het is heel duidelijk en geeft goed aan wanneer je piek is.

Apeldoorn
15 jan 2016 19:52
Klant waardering: tevreden
Met de extra gevoelige test was ik eindelijk in staat om de dag van mijn eisprong te vinden. Met de normale tests was dit veel moeilijker. Nu maar hopen dat ze idd hun werk hebben gedaan en wie weet...

Assen
11 jan 2016 14:10
Klant waardering: zeer tevreden
Ja hoor bestel het steeds

Lisse
7 jan 2016 19:18
Klant waardering: tevreden
Prima product, zeker als je LH piek snel voorbij gaat (dan is het soms lastig met de niet sensitieve test een piek te vinden).

Amsterdam
6 jan 2016 09:12
Klant waardering: zeer tevreden
Absoluut handig om je eisprong op te sporen, kreeg op de dag van eisprong een knal positieve test. Als de voorraad op is en ik nog niet zwanger ben zal ik zeer zeker weer bestellen.

Amsterdam
5 jan 2016 17:11
Klant waardering: zeer tevreden
Eindelijk een ovulatietest die werkt en duidelijkheid geeft over LH piek.

1 jan 2016 23:56
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker op nieuw bestellen moest het nodig zijn!

2230
31 dec 2015 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Super ! Mijn eisprong kunnen vinden ondanks ik erg onregelmatig ben! Heeft zijn werk top gedaan .

Arnhem
29 dec 2015 22:26
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zo weer bestellen alleen is het niet meer nodig, na 1 ronde raak!

27 dec 2015 12:56
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker, eerste maand zwanger

Uden
23 dec 2015 09:14
Klant waardering: zeer tevreden
Stips werken perfect, geven precies de dagen aan waarop je het meest vruchtbaar bent! Resultaat: na 1 ronde ovulatietesten, zwanger!!!!

Panningen
23 nov 2015 09:37
Klant waardering: tevreden
Het product heeft gedaan wat ik verwacht had.

Oss
10 nov 2015 06:49
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het een geweldig product. De testen waren ongelooflijk nauwkeurig en inmiddels ben ik zwanger!

Rucphen
3 nov 2015 20:23
Klant waardering: zeer tevreden
Ja hoef ze niet meer te bestellen want ik ben zwanger. Heeft een goed zicht gegeven op wanneer mijn eisprong is.

Nootdorp
14 okt 2015 19:10
Klant waardering: tevreden
Ik ben er zeer tevreden over, het heeft gedaan wat het hoorde te doen want wij zijn nu zwanger!

Antwerpen
26 sep 2015 11:02
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft zeker gegaan wat het moest doen. Ook advies gekregen toen ik een vraag had wat heel prettig was. Ook de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Assen
15 sep 2015 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, super duidelijk. Beste merk voor mij.

Den Haag
14 sep 2015 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Het is makkelijk in gebruik en geeft snel en duidelijk uitslag.

Rotterdam
14 sep 2015 07:40
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft zijn werk uitstekend gedaan. Ik kwam precies te weten wanneer de eisprong ging plaatsvinden. Alleen nog geen resultaat geboekt. Ik blijf de testen gewoon gebruiken en hopelijk is het de volgende maand raak!

Bergen Op Zoom
13 sep 2015 00:22
Klant waardering: tevreden
Beter resultaat met de sensitieve sticks.

Rotterdam
2 sep 2015 20:58
Klant waardering: zeer tevreden
De tests hebben bij mij zeer goed gewerkt! Ik kwam er achter dat ik mijn eisprong eerder had dan gedacht. Was er op tijd bij en het resultaat is een positieve zwangerschapstest!

Kruisland
22 aug 2015 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
Heel blij met de testjes. Ze geven duidelijk weer wanneer mijn ovulatie plaats vindt.

Erpe- Mere
3 aug 2015 21:15
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk resultaat. Simpel maar goed en niet duur.

Amersfoort
27 jul 2015 22:37
Klant waardering: zeer tevreden
Een half jaar geprobeerd zwanger te worden zonder tests. Nu 1 maand met de Sensitest getest, en ben nu zwanger. Werkt super,

Marum
27 jul 2015 08:51
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een duidelijke test. Gebruik het nu al bijna 2 jaar en ben iedere keer mooi op tijd. Ik blijf bij Sensitest bestellen, pakketje is altijd heel discreet, geen reclame voorop, alleen maar adres.

Drachten
21 jul 2015 21:33
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten hebben me perfect geholpen om mijn meest vruchtbare dagen te vinden en zou ze indien nodig weer bestellen.

Hendrik Ido Ambacht
13 jul 2015 17:47
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed product. Ik kon met andere tests mijn piek niet vinden en nu wel!

Amsterdam
6 jul 2015 08:26
Klant waardering: zeer tevreden
Ben met de eerste keer gebruik meteen zwanger geworden!

Hardinxveld-giessendam
15 jun 2015 08:29
Klant waardering: tevreden
Het heeft gedaan wat het moet doen maar ben nog niet zwanger. Dus op naar de tweede poging met dit product.

Meppel
6 jun 2015 21:16
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Kwam er achter dat mijn ovulatie 2 dagen later was dan gedacht. En nu ruim 5 weken zwanger!

Breda
21 mei 2015 07:30
Klant waardering: zeer tevreden
Eerder hadden we andere ovulatietesten geprobeerd, maar deze waren niet duidelijk. De sensitest ovulatietest werkt perfect, geeft heel duidelijk weer wanneer de piek is. Meteen raak, ben nu 5 weken zwanger :-).

Horst
12 mei 2015 10:38
Klant waardering: zeer tevreden
Ik gebruik de testen al 2 rondes. De eerste ronde had ik geen enkel donker streepje kunnen terugvinden. De tweede ronde had ik op de eerste dag al een licht roze streepje daarna na 11 dagen een heel donker streepje gevonden. Ging ervan uit dat dit mijn ovulatie was maar 2 dagen later was ik al ongesteld. Dus misschien was ik te laat met testen of zo. Het blijft dus heel moeilijk maar de testjes doen wel wat ze moeten doen. Ga ze zeker verder blijven gebruiken zodat ik eindelijk goed kan achterhalen hoe mijn cyclus nu echt werkt.
[onze reactie] Wat jammer dat het de eerste periode niet goed is gelukt. Tijdens de laatste 14 dagen van je cyclus krijg je altijd positieve uitslagen op een ovulatietest. Dat komt omdat na je eisprong je LH weer langdurig toeneemt tot aan de eventuele dag dat je menstruatie weer begint. Vandaar dat je 11 dagen lang een donker 2e streepje had. In deze periode test je normaal niet met ovulatietesten omdat je dan niet vruchtbaar bent. Eigenlijk wacht je gedurende deze 2 weken totdat je een zwangerschapstest kunt doen. Met een nieuwe menstruatie kun je wel weer een nieuwe startdag berekenen. Meestal is dat dag 11 bij een cyclus van 28 dagen. Succes bij de nieuwe ronde.

Maaseik
12 mei 2015 10:35
Klant waardering: zeer tevreden
Voor de 1e keer gebruikt, 2e ronde (vanaf dag 10, piek bleek al dag 12 te zijn had ik anders nooit geweten) en nu gelijk zwanger.

9 mei 2015 22:26
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het duidelijk beschreven hoe te gebruiken en wanneer er mee te beginnen (afhankelijk van cyclus lengte).

4 mei 2015 19:14
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het zeker weer kopen. Ik hoop dat dit de laatste keer is.

Overijssel
28 apr 2015 19:07
Klant waardering: zeer tevreden
We zijn zwanger vanaf de eerste keer met deze test!

26 apr 2015 21:07
Klant waardering: zeer tevreden
Zwanger na 2 maanden! Super produkt. Eindelijk weet ik nu dat mijn eisprong vroeger is dan dat ik dacht

Wezel
22 apr 2015 20:57
Klant waardering: zeer tevreden
We zijn zwanger na 1 maand met de testen te werken :-)

Oost-vlaanderen
11 apr 2015 15:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ja het werkte prima

1 apr 2015 21:16
Klant waardering: tevreden
Deze test gaf bij mij de eisprong goed weer.

28 mrt 2015 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Het was gewoon in een keer raak. Ik heb de testen gedaan. Ik zag dat ik een donkere streep had. Kon het goed aflezen. Ben ook gelijk zwanger geworden. Dankzij de testen wist ik precies wanneer mijn ovulatie was. En nu 5 weken zwanger. Top.

Poortugaal
2 mrt 2015 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
1 x gebruikt, perfect aangeduid wanneer ik het vruchtbaarst was! Al van de eerste keer zwanger, net positief getest, 5 dagen overtijd! Ik vind het een TOP PRODUCT.

2 mrt 2015 16:23
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt snel! Makkelijk te gebruiken. Duidelijke uitleg bijgesloten. Geen twijfel mogelijk.

Ewijk
2 mrt 2015 13:35
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb de ovulatietest voor het eerst gekocht en gebruikt. Het werkt super en nu ben ik ook zwanger! Enorm blij en ongelofelijk dat het zo snel is gegaan! Ik wens de anderen ook succes met het proberen...

Dalfsen
18 feb 2015 13:36
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en betaalbaar

Den Haag
17 feb 2015 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
Ja super hulpmiddel! Na 1x zwanger!

Breda
4 feb 2015 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt prima, doet wat het belooft. Heldere uitleg.

Leiden
14 jan 2015 22:37
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietests zijn simpel te gebruiken. Ik heb hiervoor andere sticks gebruikt, maar daar zag ik helemaal geen resultaat. Dus deze zijn echt aan te raden. Ook leuk dat je je foto van de tests kan mailen.

Den Haag
14 jan 2015 18:26
Klant waardering: zeer tevreden
De dipsticks waren in vergelijking met andere ovulatietesten relatief goedkoop. Ze waren makkelijk in gebruik met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook het resultaat was goed af te lezen. Je kon ze helaas niet bewaren, dus ik heb er een foto van gemaakt als de test verkleurde. Zo kon ik ze toch een beetje vergelijken. Dankzij deze tests heb ik mijn LH piek makkelijk gevonden!

Almere
13 jan 2015 10:48
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en duidelijk resultaat. Ook fijn dat je het stickje in een glaasje urine kunt houden!

Weert
2 jan 2015 20:50
Klant waardering: zeer tevreden
Ja! Geeft duidelijk aan wanneer je ovulatie plaatsvindt en na de derde poging ben ik zwanger geraakt! Nog pril, maar zou het product zeker weer gebruiken en aanraden aan anderen.

28 dec 2014 22:44
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product, eerste ronde ovulatietesten gebruikt en ja hoor gelijk zwanger😄 en dat na 8 maanden proberen. Het heeft me dus zeker geholpen om mijn LH piek te vinden. Ik raad het iedereen aan.

Dordrecht
26 dec 2014 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Product werkt prima. Geeft perfect LH piek aan. Jammer genoeg deze maand geen succes, maar we blijven proberen. Ik heb ondertussen al opnieuw besteld.

Wilrijk
16 dec 2014 19:37
Klant waardering: zeer tevreden
Zonder dit product had ik niet geweten dat eigenlijk mijn piek 2 weken eerder was dan berekend. Deze sticks werken perfect voor mij.

Den Helder
8 dec 2014 15:00
Klant waardering: zeer tevreden
Ja super, eerste ronde zwanger na 14 maanden.

30 nov 2014 21:01
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt goed. Hopelijk hoef ik het niet opnieuw te bestellen.

27 nov 2014 10:14
Klant waardering: tevreden
Het gaf goed aan wanneer de piek was. Helaas nog niet zwanger.

23 aug 2014 08:02
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test, snel en gemakkelijk.

Tiel
20 aug 2014 21:21
Klant waardering: tevreden
Prima product, gevoelige test, simpel uit te voeren al is het iets minder handig dan een cassette / midstream

Antwerpen
20 aug 2014 21:01
Klant waardering: tevreden
Gemakkelijk in gebruik, snel duidelijk resultaat. De piek is gevonden, enkele dagen later dan ikzelf had berekend, dus wat dat betreft ideaal!

Vaassen
20 aug 2014 19:40
Klant waardering: tevreden
Ik bestel het opnieuw, dus heb er wel vertrouwen in

23 mei 2014 23:29
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijke en snelle uitslag! De dipsticks zijn goed af te lezen. Ik bestel het (helaas) al 6 maanden, maar hopelijk komt daar snel verandering in!

20 mei 2014 09:43
Klant waardering: tevreden
Als je zwanger wilt worden is dit de prima hulp voor de perfecte moment.

Kasterlee
19 mei 2014 21:51
Klant waardering: tevreden
Ovulatietest had een zeer duidelijke instructie en duidelijk te zien op de stick. De zwangerschapstest eveneens en was na 1x raak

Burgh Haamstede
19 mei 2014 20:53
Klant waardering: zeer tevreden
Ik gebruik het omdat ik een onregelmatige cyclus en met andere testen vaak onduidelijke uitslagen. Gaf exact mijn vruchtbare dgn aan en duidelijk. Helaas niet zwanger, maat gebruik het nu weer om mijn vruchtbare dgn te zoeken. Makkelijk in gebruik.

19 mei 2014 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Zelf ben ik gynaecoloog, en raad het heel vaak aan bij mensen met subfertiliteit. Vaak in combinatie met orale schema`s die de ovulatie bevorderen; de patienten hebben zelf een "mini-labotje" thuis, en kunnen vrij goed de ovulatie voorspellen. De coitus of de inseminatie kan dan exact worden gepland. Het aantal artsenbezoeken voor labo-afnames bloed en voor folliekelmetingen daalt aanzienlijk!

Torhout Belgie
19 mei 2014 18:15
Klant waardering: tevreden
Prima product. Ja, het werkt heel makkelijk. Ik heb het al vaker besteld en zou het in de toekomst ook weer bestellen.

Gorinchem
25 mrt 2014 15:37
Klant waardering: zeer tevreden
Nuttig. Geeft een steuntje in de rug bij het zwanger worden. Indien nodig bestel ik opnieuw.

Nootdorp
24 mrt 2014 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Heeft het zeker gedaan, duidelijk af te lezen, kan niet misgaan.

19 mrt 2014 10:55
Klant waardering: zeer tevreden
Het geeft de piek goed weer

Raamsdonksveer
18 mrt 2014 22:20
Klant waardering: tevreden
Prima product

Rotterdam
18 mrt 2014 21:54
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een goed product, het is een makkelijke test, je kunt duidelijk je eisprong vinden. Onlangs heb ik het opnieuw besteld omdat ik erg tevreden ben over de test.

Purmerend
18 mrt 2014 21:06
Klant waardering: zeer tevreden
Heeft prima gewerkt, ik kon mijn ovulatiedagen makkelijk eruit herkennen.

18 mrt 2014 20:42
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk, snel en voordelig.

18 mrt 2014 20:27
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik zou dit produkt zeker weer bestellen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ja ik ben zwanger

Klant ervaring: zeer tevreden
Een dikke aanrader! Gelijk zwanger na de eerste maand dat ik de tests heb gebruikt! Ze zijn makkelijk te gebruiken en duidelijk af te lezen als je ze op het formulier plakt onder elkaar. Moest even wennen aan dat je wat langer moet wachten voordat je de daadwerkelijke uitslag ziet. Maar dit staat ook duidelijk in de uitleg die er bij zit.

Klant ervaring: zeer tevreden
Goedkoop en werkt echt! Heel duidelijk wanneer de ovulatie plaats vindt!

Klant ervaring: zeer tevreden
Bij mij duidelijk 2 strepen te zien. Nu afwachten

Klant ervaring: zeer tevreden
Het heeft zeker gedaan wat het moest doen! Ben echt super tevreden! Ik raad het iedereen aan!

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden met het product. De ovulatietesten zijn heel duidelijk en helpen bij het zwanger worden.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.