Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest PRO 16 stuks

Opinie Sensitest Ovulatietest PRO 16 stuks
(Laatste 82 reacties)

Sensitest Ovulatietest PRO 16 stuks Klant waardering: 97.6%
Score: Sensitest Ovulatietest PRO 16 stuks 97.6%
Klant waardering: zeer tevreden
Deze is gewoon duidelijk! Heel makkelijk af te lezen!

Sint Willebrord
7 dec 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in gebruik. Zeer duidelijke informatieve handleiding.

Kortrijk
3 dec 2019 20:43
Klant waardering: zeer tevreden
De test heeft heel duidelijk aangegeven wanneer de eisprong was. De streepjes werden steeds donkerder.

Noord-scharwoude
24 nov 2019 13:31
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatie stick heeft mij een postieve test gegeven waardoor ik goed wist wanneer ik vruchtbaar zou zijn en ben gelijk bij de eerste ronde zwanger geworden

Kerkrade
24 nov 2019 11:20
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk mijn ovulatie mee kunnen vinden

Apeldoorn
20 nov 2019 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind ze heel handig in gebruik. Goede handleiding. Ik zou ze nog een keer bestellen als ik er doorheen ben en nog wel nodig heb. Makkelijk en goedkoop

Lunteren
17 nov 2019 19:28
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ga het nu weer bestellen

Gilze
6 nov 2019 08:41
Klant waardering: zeer tevreden
Prijs kwaliteit verhouding goed

Groningen
4 nov 2019 21:56
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, ik heb het 2 jaar geleden ook gebruikt en al snel was ik zwanger. Nu weer gestart met de testen.

27 okt 2019 21:15
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft een duidelijke piek aan.

Amsterdam
11 okt 2019 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Na gebruik direct zwanger

9 okt 2019 20:36
Klant waardering: tevreden
Ik was eerst wat huiverig of het wel zou werken. Maar ik heb een hele mooie piek gevonden. Dus zeer tevreden.

Rotterdam
5 sep 2019 12:16
Klant waardering: zeer tevreden
It did the magic for us

Leuven
3 sep 2019 19:50
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een duidelijke test. En het is makkelijk in gebruik. Ik vind het ideaal dat het door de brievenbus gaat en dat je aan de buitenkant niet kan zien wat het is

Leimuiden
1 sep 2019 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Inmiddels bezig met ronde 3 met ovulatietesten van sensitest. Elke ronde nog m’n eisprong kunnen vinden. Tevreden over de gemakkelijkheid van de testen. De volgende dag werd het pakketje in een discrete verpakking geleverd. Gewoon in de brievenbus. Perfect!

Enschede
19 aug 2019 20:48
Klant waardering: zeer tevreden
De testen zijn makkelijk te gebruiken en geven heel duidelijk mijn LH piek aan. Ik kwam door de testen er achter dat mijn eisprong wat later in mijn cyclus zit. Na mijn piek word ik na 9 a 10 dagen al ongesteld. Dus de apps die ik gebruikte gelijk aan de kant gedaan. Helaas een miskraam gehad en nu weer aan het testen om te kijken wanneer mijn eisprong weer op gang komt. Het geeft mij veel rust dat ik weet dat de testen goed werken en ik bewust bezig kan zijn met het opnieuw zwanger worden.

Enschede
9 aug 2019 21:29
Klant waardering: zeer tevreden
Het doet wat het zegt. Past door de brievenbus dus helemaal prima. Paar keer wat besteld. Nuttige en goede informatie.

Oss
7 aug 2019 16:41
Klant waardering: zeer tevreden
Had Duidelijk zicht wanneer ik eisprong had en ondertussen 4 weken ver 😍

Kortrijk
6 aug 2019 19:24
Klant waardering: zeer tevreden
Na 2 maanden de ovulatie testen te hebben gebruikt zwanger geworden.

Rotterdam
5 aug 2019 23:07
Klant waardering: zeer tevreden
Vanaf 08/07 beginnen testen omdat ik onregelmatig ben. Op 17/07 duidelijke piek, een paar dagen later dan verwacht. Zeer tevreden dus! Op 18/07 gedaan wat moest en op 28/07 al een licht positieve zwangerschapstest. Zou iedereen de ovulatietesten aanraden!

Sluis
2 aug 2019 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Het zijn erg duidelijke testen. Ze zijn prettig in gebruik. Ik ben nu net 4 weken zwanger van mijn tweede kindje. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik de testen ook gebruikt.

Nijmegen
14 jul 2019 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft zeker gedaan wat het moest doen! Na anderhalf jaar proberen heb ik op advies afgelopen keer voor de 1e x sensitest gebruikt! En wat nu? IK BEN 4 WEKEN ZWANGER😍

11 jul 2019 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen voor een goede prijs

Leusden
8 jul 2019 19:38
Klant waardering: zeer tevreden
Heel erg duidelijk resultaat!

Den Haag
4 jul 2019 07:48
Klant waardering: zeer tevreden
Heel handig in gebruik en middels de website heel duidelijk wat te doen

Breda
29 jun 2019 08:05
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden over dit product, ik heb mijn lh-piek goed in kaart kunnen brengen. Ik zou de ovulatietesten zeker nog eens bestellen. Nuttig product, om je vruchtbare dagen te ontdekken.

Waarland
23 jun 2019 21:08
Klant waardering: zeer tevreden
De tests zijn heel erg duidelijk en makkelijk im gebruik. Ze hebben mijn LH piek gevonden (op dag 19-veel later in de cyclus dan gebruikelijk)! Ik zou ze aanbevelen, zeker voor vrouwen met onregelmatige cyclus. Een ronde met deze tests, nu is het geen 2 weken later na gevonden LH piek en we hebben gisteren een positieve zwangerschapstest gehad!

Rijswijk
4 jun 2019 07:44
Klant waardering: zeer tevreden
Testen zijn makkelijk in gebruik en duidelijk af te lezen

3 jun 2019 20:41
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, duidelijke piek zichtbaar op de ovulatietest. En 2 weken na de piek een positieve zwangerschapstest!

Schijndel
25 mei 2019 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik hoef het niet meer te bestellen. Want ik ben zwanger van ons derde wondertje

Baarle Hertog
23 mei 2019 19:40
Klant waardering: zeer tevreden
Je kan heel makkelijk je ovulatie vinden! Altijd heel goed, besteld en volgende dag in de brievenbus!

19 mei 2019 17:23
Klant waardering: zeer tevreden
Ja het laat heel duidelijk zien wanneer je ovulatie is of bijna is

Friesland
17 mei 2019 20:28
Klant waardering: zeer tevreden
Product is in verhouding met het bedrag wat je ervoor betaald uitstekend! Gooit ook geen overtollig plastic weg.

Den Haag
7 mei 2019 17:03
Klant waardering: zeer tevreden
Fijne tests, en erg duidelijk. Zo kom je er snel achter wanneer je vruchtbare periode is.

Rotterdam
28 apr 2019 20:49
Klant waardering: tevreden
Het heeft mij duidelijkheid gegeven in mijn eisprong. Was nog erg zoekende hiernaar. Heb hem 2 keer gevonden met deze testen en ik hoop dat ik ze niet meer hoeft te bestellen want ik had pas een positieve zwangerschapstest in mijn handen 😀

Rotterdam
25 apr 2019 07:48
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben erg tevreden over de testen. De eerste maand proberen met de testen en: zwanger!

Leersum
20 apr 2019 21:06
Klant waardering: zeer tevreden
Dankzij deze ovulatietest zwanger in de tweede ronde (en ik ben 36+). Mijn eisprong was later dan verwacht, dus zonder sensitest was het niet gelukt!

Den Haag
17 apr 2019 20:51
Klant waardering:
Super! Ik heb het twee keer geprobeerd en elke keer zwanger. De eerste keer was wel even zoeken.

9070
31 mrt 2019 20:01
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden, deze week te weten gekomen dat ik zwanger ben! 😃

8310
26 mrt 2019 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Dit product doet zeker zijn werk! Dankzij sensitest site weet ik nu perfect wanneer ik mijn eisprong heb. Bij mijn 1 ste zwangerschap was ik bij de eerste ronde al meteen zwanger door jullie testen. Ben nu na 10 jaar voor een 2de bezig ook via jullie site heb ik weer de ovulatietesten gekocht deze keer na 1ste ronde wel nog niet raak hopelijk bij de volgende ronde wel raak! Ik raad iedereen deze testen aan om via deze site te bestellen is goedkoop en doet zeker zijn werk! Ik heb het zelfs aan mijn vriendinnen laten weten om via deze site te bestellen en hebben dat ook gedaan. zij zijn dan ook zwanger geworden door jullie testen!

Retie
19 mrt 2019 19:28
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt super! Helaas nog niet zwanger, volgende maand nieuwe poging.

Pijnacker
6 mrt 2019 08:17
Klant waardering: tevreden
Het product doet wat het moet doen, nu zie ik pas wanneer ik echt vruchtbaar ben.

Wateringen
5 mrt 2019 07:45
Klant waardering: tevreden
Duidelijke uitslag, goede prijs/kwaliteit verhouding. Wel voorzichtig doen met openmaken zodat je de test niet knakt.

Anoniem
13 feb 2019 22:10
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik en snel resultaat voor ons. 6 dagen getest en vorige week een knal positieve test! :)

11 feb 2019 20:37
Klant waardering: zeer tevreden
Het product doet wat hij belooft. Elke periode vind ik mijn eisprong door oplopende donkere streepjes.

10 feb 2019 20:46
Klant waardering: zeer tevreden
Ja het was makkelijk om uit te voeren en ik kon mijn eisprong ook goed zien. Ik ben nu ook gelijk de eerste maand met deze testen te hebben gewerkt zwanger!

Breda
10 feb 2019 19:53
Klant waardering: zeer tevreden
Direct zwanger na eerste gebruik. Zowel bij mijn 2e zwangerschap als nu met mijn 3e zwangerschap. Goede duidelijke uitslag.

Heerhugowaard
28 jan 2019 10:27
Klant waardering: zeer tevreden
Hele fijne testen, tot nu toe werken ze bij mij altijd.

Utrecht
18 jan 2019 12:01
Klant waardering: tevreden
Doet wat het moet doen. Rond de piek is het bij mij wel nodig om 2x per dag te testen, maar wellicht verschilt dat per persoon.

Groningen
17 jan 2019 19:21
Klant waardering: zeer tevreden
De meest duidelijke ovulatietest die er is. Dipstick is veel makkelijker dan een test waar je overheen moet plassen.

16 jan 2019 08:20
Klant waardering: tevreden
Doet wat het moet doen voor een schappelijke prijs. Discreet verpakt.

Leusden
15 dec 2018 22:41
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed. Bij de eerste keer gebruiken, direct zwanger. Wij zijn happy!

Venlo
3 dec 2018 20:34
Klant waardering: zeer tevreden
De testen zijn gemakkelijk te gebruiken

Ijmuiden
23 nov 2018 06:33
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft gedaan wat het moest doen.

Amsterdam
18 nov 2018 21:40
Klant waardering: zeer tevreden
Goede test voor een mooie prijs. Eerste test die ik probeer waarbij de teststreep even donker wordt als de controlestreep. Erg duidelijk dus!

Breda
16 nov 2018 22:16
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer betrouwbaar en duidelijk. Ben momenteel zwanger dus na 1 rondje testen.

Hilversum
1 nov 2018 20:37
Klant waardering: zeer tevreden
Hij doet altijd zijn werk. Ik vind mijn ovulatie zonder twijfels. Goede en snelle bezorging, zonder lange levertijd.

Almere Buiten
18 okt 2018 08:51
Klant waardering: tevreden
Het werkt prima, duidelijk af te lezen je weet waanneer je op het goeie moment aan het werk moet!

10 jul 2015 10:52
Klant waardering: zeer tevreden
Ben nog niet zwanger. Ik ben pas bezig maar het helpt heel goed. Ik kon nooit zeggen wanneer juist de dag is nu wel door jullie dank u.

Tienen
29 jun 2015 23:48
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk, had heel snel mijn LH piek gevonden.

Zaanstad
28 mei 2015 12:18
Klant waardering: tevreden
Ik ben tevreden met het produkt. Ik had twee piekdagen.

27 mei 2015 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Door de test ben ik nu zwanger :)

8000
25 mei 2015 19:07
Klant waardering: zeer tevreden
De eerste ronde kreeg ik 3 dagen achter elkaar een streep en de rest van de dagen niks te zien. De tweede ronde was duidelijk een hoogtepunt te zien, niet te missen. Heel duidelijk dus!

Eindhoven
20 mei 2015 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product voor mij duidelijk en na de 2e keer zwanger

Groningen
18 mei 2015 10:27
Klant waardering: zeer tevreden
Test duidde zeer duidelijk aan welke de vruchtbare dagen waren.

Buggenhout
26 apr 2015 19:06
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. En vooral bij een onregelmatige cyclus erg handig.

10 apr 2015 22:24
Klant waardering: tevreden
Tevreden.

Almere
1 mrt 2015 19:57
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft goed aan wanneer de lh piek is.

Vlaardingen
8 feb 2015 20:22
Klant waardering: zeer tevreden
Wij probeerden al 7 maanden om zwanger te worden. Andere ovulatietesten gaven bij mij bijna nooit een duidelijke LH piek. Deze maand de Sensitest ovulatietest gebruikt. Makkelijk in gebruik, duidelijk wanneer de test positief was en gelijk zwanger! Super dus.

24 jan 2015 22:28
Klant waardering: zeer tevreden
Super fijne test! Al een aantal keer besteld. Heel duidelijk wanneer de piek is.

Hengelo
19 jan 2015 20:09
Klant waardering: tevreden
Heb 1x 12 ovulatie testjes gekocht, heb zelf een zeer onregelmatige cyclus maar had toevallig de mazzel dat ik de eerste week direct goed gokte en de testjes al gauw me eisprong aangaven. En met resultaat!!!! Ben na de eerste keer ovulatie testen te gebruiken gewoon in 1x zwanger!

17 jan 2015 22:59
Klant waardering: zeer tevreden
Zeker aan te raden. Kon nu precies zien wanneer we vruchtbaar waren. Gaf veel rust en we ontdekte ook dat we het voorgaande maanden niet goed hadden gedaan.

16 jan 2015 22:05
Klant waardering: zeer tevreden
Deed precies wat hij moest doen, werkt goed en is duidelijk te zien wanneer de LH piek is.

7 jan 2015 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb zowel de gewone dipstick als ook de dipstick pro gehad en voor mij doen beide sticks goed hun werk. Ik kan mijn eisprong nu heel duidelijk opsporen.

Rijswijk
4 jan 2015 07:36
Klant waardering: tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen, want toeval of niet ik ben zwanger :-)

23 dec 2014 08:59
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk af te lezen. Positieve test is niet te missen.

Hoogeveen
21 dec 2014 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Nauwkeuriger dan de gewone versie.

Rotterdam
11 dec 2014 23:19
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een makkelijke en duidelijke test, met meteen al de eerste keer goed resultaat!

8 dec 2014 19:56
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft aan alle verwachtingen voldaan.

30 nov 2014 10:58
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product. Gisteren getest, blijkt dat ik zwanger ben! Na eerste set ovulatietesten, goed inzicht in tijdstip van eisprong. Prettig!

Toldijk
23 nov 2014 13:41
Klant waardering: zeer tevreden
Heel tevreden. Zeer makkelijk in het gebruik, goed en makkelijk af te lezen en erg goede gebruiksaanwijzing. Voor mij heeft het gedaan wat het moet doen. Ik ben nu zwanger :)

Mierlo
17 nov 2014 08:21
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt heel goed, duidelijk donker wordende streep. Zou het zeker opnieuw bestellen, maar is niet nodig want van de eerste keer zwanger!

Turnhout
16 nov 2014 11:26
Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen

Welke ovulatietest moet ik kopen? Welke zwangerschapstest is geschikt? Wat zijn de verzendkosten? Hoe snel heb ik mijn pakje in huis?  

Meer vragen en antwoorden

De voordelen van Sensitest



Telefonische helpdesk
Tel. 015 3642121
maandag-vrijdag 10.00-17.30 uur

Niet goed geld terug.
Of gratis een vervangend product.

Gratis deskundig advies
Over zwangerschapstesten en ovulatietesten.

14 dagen bedenktijd
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen van je aankoop.

Correcte voorraad status
Onze producten zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven.

24 uurs verzendservice
Je pakje discreet ingepakt en binnen 24 uur verzonden.

Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2019.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.