Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Zwangerschapstest dipstick

Opinie Sensitest Zwangerschapstest dipstick
(Laatste 150 reacties)

Sensitest Zwangerschapstest dipstick Klant waardering: 95,2%
Score: Sensitest Zwangerschapstest dipstick 95,2%
Klant waardering: zeer tevreden
Ik bestel altijd Sensitest testen. Bij een negatieve test is het T gedeelte altijd helemaal wit. Slaat echt alleen uit bij een zwangerschap

Enkhuizen
12 sep 2017 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Erg goedkoop, doet precies hetzelfde als testen die 10 euro duurder zijn.

14 aug 2017 21:10
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden. Test positief. Andere test gedaan ook positief. Dus ik ben zeer content.

8800
11 aug 2017 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Goede prijs, duidelijk in gebruik.

Oudorp
22 jul 2017 11:18
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk! Meerdere keren gebruikt, snel af te lezen!

Wekerom
29 jun 2017 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een prima product! en zou het zo opnieuw bestellen! Wanneer de testresultaten niet duidelijk zijn, houd het dan wat langer in de urine.

Kruiningen
20 jun 2017 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Product doet wat je ervan verwacht

Kerkrade
30 mei 2017 22:14
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft zeer duidelijk aan of je zwanger bent. Ik heb ze gebruikt om het verloop van de vruchtbaarheidsmedicatie te volgen en dat was goed te zien. Nu ook echt zwanger!

Vlissingen
29 apr 2017 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Perfect ik ben een vaste klant bij jullie

Rotterdam
17 apr 2017 14:58
Klant waardering: tevreden
Duidelijke en eenvoudige test. En goedkoop.

Drachten
2 mrt 2017 19:49
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product en niet duur

Amsterdam
27 feb 2017 16:04
Klant waardering: tevreden
Ja ik zou het zeker nog een keer bestellen. Uiterst simpele test, kan eigenlijk weinig aan fout gaan. Duidelijke beschrijving en bijsluiter. Super!

Rhoon
11 feb 2017 23:18
Klant waardering: zeer tevreden
Ver voor verwachte menstruatie licht streepje te zien. Super

Apeldoorn
1 feb 2017 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Mooi goedkoop en het laat toch precies zien wat je wilt weten. Ik ben blij dat ik daarvoor geen tien euro (of meer) heb neergeteld. Even je urine opvangen in een bekertje. Dipstick 10 sec erin houden en binnen een minuut had ik twee duidelijke paarse streepjes. Ik raad het iedereen aan.

Elburg
31 jan 2017 10:04
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer makkelijke test

Venlo
30 jan 2017 20:18
Klant waardering: zeer tevreden
De zwangerschapstest dipstick kun je al vroeg gebruiken (4 dgn voor verwachte menstruatie) en geeft in mijn ervaring altijd een juist resultaat. Heb ook de ervaring gehad dat de streep op de test niet donkerder werd na verloop van dagen, dat bleek al vrij snel een miskraam te worden. Kost weinig en is nauwkeurig, wat wil je nog meer?

Zoetermeer
26 jan 2017 07:30
Klant waardering: tevreden
Omdat het product er nogal simpel uitdoet leek het mij eerst onbetrouwbaar. Maar naarmate ik het vaker gebruik en de veiligheid heb gelezen maak ik mij daar geen zorgen meer om.

Bunschoten Spakenburg
18 jan 2017 20:06
Klant waardering: zeer tevreden
Zou het iedere vrouw aanraden. perfecte test voor een mooie prijs

Schiedam
11 jan 2017 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Gaf al 3 dagen voor nod aan dat ik zwanger was. Erg fijn.

Zwijndrecht
9 jan 2017 13:33
Klant waardering: zeer tevreden
Volgens de berekening kon ik se test uitvoeren op X dag.. idd hij gaf een heel dun licht streepje.. natuurlijk deed ik er de dag er na weer 1 en hij werd duidelijker. (4 dagen voor NOD) ik was er al een week van overtuigd dat ik zwanger ben omdat ik al melk in mijn borsten heb sinds 5 dagen na de eisprong. Ook ik heb mijn innesteling gevoeld. En ben in blijde verwachting :)

Emmen
12 dec 2016 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ongelooflijk dat mensen meer dan 10 euro per test betalen bij de drogist, als het ook zo kan. Net zo betrouwbaar, net zo duidelijk!

Geldermalsen
14 nov 2016 20:44
Klant waardering: zeer tevreden
Als je het juist gebruikt is het zeer duidelijk. Het controlestreepje is zeer duidelijk. Ik was (gelukkig) niet zwanger en zag dus geen tweede streepje.

Dendermonde
13 nov 2016 18:14
Klant waardering: tevreden
Het is een fijne test en werkt goed en duidelijk, ik zou het zeker weer bestellen, snelle levering

Doetinchem
20 okt 2016 19:46
Klant waardering: tevreden
Prima product gaf vier dagen voor NOD al een licht tweede streepje!

Rotterdam
20 okt 2016 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Nauwkeurige test met snel resultaat.

Nunspeet
18 okt 2016 07:51
Klant waardering: zeer tevreden
Super goeie testen.

Oude Pekela
14 okt 2016 07:37
Klant waardering: zeer tevreden
Test is duidelijk.

Aalsmeer
27 sep 2016 12:39
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk product! Zelfs wanneer je vroeg test, is er een duidelijke uitslag! 5 dagen voor de menstruatie positief getest!

Radewijk
5 sep 2016 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed, na een paar minuten duidelijke uitslag. Eerste keer dat ik van Sensitest een test heb gebruikt en in mijn mening een van de betere testen die er te krijgen zijn. Simpel, snel en duidelijk!

Amsterdam
5 sep 2016 12:07
Klant waardering: tevreden
Producten werken prima en prima prijs!

Hilversum
1 sep 2016 21:10
Klant waardering: zeer tevreden
Eigenlijk even gemakkelijk dan de duurdere tests in plastic omhulsel die je bij de apotheker koopt, en véél betere prijs!

Zellik
30 aug 2016 12:06
Klant waardering: zeer tevreden
Ja want ik ben zwanger

Middelburg
29 aug 2016 18:37
Klant waardering: zeer tevreden
Het was gelijk heel erg duidelijk met 2 streepjes dat ik zwanger was.

Tilburg
23 aug 2016 09:31
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer makkelijk in gebruik, goed af te lezen en je hebt snel resultaat

Arnhem
20 aug 2016 23:22
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle uitslag. Makkelijk gebruik. Goede prijs.

Barendrecht
19 aug 2016 11:47
Klant waardering: zeer tevreden
Prima voldoet de eissen

Appingedam
7 aug 2016 19:11
Klant waardering: tevreden
Bij mij gaf het duidelijkheid en klopte het resultaat dus ik was zeer tevreden

Zonhoven
25 jul 2016 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
5 dagen voor NOD een licht positieve test, op de dag zelf knaller

Capelle Aan Den Ijssel
23 jul 2016 22:40
Klant waardering: zeer tevreden
Zou het opnieuw bestellen werkt prima en niet duur

21 jul 2016 07:25
Klant waardering: zeer tevreden
Correcte en goedkope test! Een aanrader!

Kortemark
20 jul 2016 06:55
Klant waardering: zeer tevreden
Super goed. Zou het zeker aanraden en zelf weer wat bestellen

Delfzijl
18 jul 2016 17:09
Klant waardering: zeer tevreden
Onregelmatige cyclus. Dus waarschijnlijk nog voor mijn nod getest en al positief

Maastricht
14 jul 2016 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Jazeker. Wat je leest, zo gaat het ook precies in de praktijk.. Echt een super product!

Den Bosch
14 jul 2016 19:01
Klant waardering: zeer tevreden
Erg goed. Het heeft exact gedaan wat het moest doen, namelijk een postieve uitslag laten zien. Het geeft een snel en betrouwbaar antwoord. Is makkelijk af te lezen. Voorlopig zal ik geen nieuwe bestellen, aangezien ik zwanger ben.

Amsterdam
7 jul 2016 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het opnieuw bestellen.

Rotterdam
1 jul 2016 15:11
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Ingelmunster
27 jun 2016 23:13
Klant waardering: tevreden
Geeft duidelijk resultaat. Voor een mooie goedkope prijs.

Dinxperlo
30 mei 2016 09:18
Klant waardering: zeer tevreden
Geen poespas, erg simpel en dus ook makkelijk in gebruik

Utrecht
24 mei 2016 22:45
Klant waardering: zeer tevreden
Goede en goedkope test.

Rotterdam
23 mei 2016 10:41
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop, snel en handig. Doet niet onder voor duurdere testen.

6 mei 2016 23:17
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een mooi product voor een mooie prijs. Ik heb al vaker producten besteld via Sensitest dus dat zegt wel wat. Ik heb zelfs een zwangerschapstest van Sensitest gekregen van het ziekenhuis waar we onder behandeling zijn omdat we via een vruchtbaarheidsbehandeling vader en moeder hopen te worden. Dus zelfs dat ziekenhuis vindt de zwangerschapstesten goed en betrouwbaar.

Harderwijk
6 mei 2016 10:21
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snel al een duidelijk resultaat.

Delft
23 apr 2016 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Bij beide zwangerschappen gebruikt (betrouwbare test dus de volgende ronde ook gebruikt)

Enschede
13 apr 2016 19:13
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke uitleg. Goed bruikbaar

Nijmegen
10 apr 2016 22:45
Klant waardering: zeer tevreden
Gaf bij mij vijf dagen voor NOD al positief resultaat

Zwolle
14 mrt 2016 20:59
Klant waardering: zeer tevreden
Super! Niet duur en betrouwbaar!

Amsterdam
24 feb 2016 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Een goede test voor weinig geld

Zutphen
16 feb 2016 23:24
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en duidelijke uitslag

Achterhoek
9 feb 2016 21:42
Klant waardering: zeer tevreden
De test doet wat het zegt, aangeven of je zwanger bent en ook al vanaf voor de verwachte ongesteldheid.

Almere
4 feb 2016 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel maar duidelijke testen. Werkt betrouwbaar. Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst afgelopen jaar. Ben nu eindelijk zwanger dus geen testen meer nodig!

Naaldwijk
2 feb 2016 22:37
Klant waardering: zeer tevreden
Prima testen! Een dure vind ik echt geen meerwaarde hebben. Het gaan om de uitslag en deze lijkt zeer betrouwbaar.

Amersfoort
2 feb 2016 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb er al 4x besteld, ook de ovulatietesten. Ze werken zeer goed en het heeft al 2 keer tot zwangerschap geleid, en nu koop ik het als ik twijfel aan mijn anticonceptie. Dan weet ik het tenminste wel gelijk een vroeg.

Spijkenisse
1 feb 2016 20:07
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, erg gemakkelijk in gebruik en krijgt snel een uitslag te zien.

Someren
31 jan 2016 20:55
Klant waardering: zeer tevreden
Test doet wat hij moet doen, binnen 2 minuten duidelijkheid. Ik zou de testen zo opnieuw bestellen.

Zwijndrecht
26 jan 2016 16:54
Klant waardering: zeer tevreden
Helaas gebruikte ik de zwangerschapstesten om te kijken of het HCG uit mijn lichaam was. Meerdere keren getest en de testen werden lichter en uiteindelijk de laatste negatief. Het werkte in ieder geval prima. Nog een paar testen over. Hopelijk snel weer een positieve test!

Rotterdam
21 jan 2016 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel, makkelijk in gebruik

Assen
16 jan 2016 09:45
Klant waardering: zeer tevreden
Erg duidelijk

Nieuw Vennep
15 jan 2016 19:12
Klant waardering: tevreden
Product doet goed wat ze moeten doen en ze zijn makkelijk in gebruik, daarnaast ook erg goedkoop. Na 2 rondes eerst een keer de ovulatietesten gebruikt. De testen lieten een duidelijke LH-piek zien op 23 dec. jl. Nu inmiddels ook de sensitest zwangeschapstesten gebruikt en op 3-1 jl. (2 dagen voor nod) was een heeeel licht tweede streepje zichtbaar, op 6-1 (1 dag na nod) ook een heel licht tweede streepje en op 10-1 (5 dagen na nod) nog een keer getest, toen konden we er niet meer omheen, hartstikke zwanger. Bij mij niet heel vroeg een duidelijke tweede streep, maar een tweede streep is hoe dan ook een tweede streep, dus ik ben zeer tevreden.

De Lier
11 jan 2016 09:23
Klant waardering: zeer tevreden
Zou het zeker opnieuw bestellen mocht het nodig zijn

Den Bosch
10 jan 2016 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Prima testen, duidelijke beschrijving

Hoogeveen
10 jan 2016 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een mooie goedkope manier om je eerste HCG-waarden te meten, vervolgens kun je ook per dag je waarden zien stijgen, erg leuk voor in het plakboek van je kindje ;)

Dedemsvaart
8 jan 2016 13:39
Klant waardering: zeer tevreden
Ik hoorde goede verhalen over de testen waarom niet zelf proberen dacht ik? Nou ik bestel het elke maand goede tesultaten!! Love it

Amsterdam
1 jan 2016 19:14
Klant waardering: tevreden
Zeer gemakkelijk in gebruik en duidelijke omschrijving

Amsterdam
28 dec 2015 20:48
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

17 dec 2015 19:22
Klant waardering: zeer tevreden
Snel resultaat, geen twijfel

Amsterdam
13 dec 2015 20:31
Klant waardering: zeer tevreden
Ik sta op het punt om nogmaals te bestellen

Borger
8 dec 2015 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Aanrader

24 nov 2015 21:40
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en een duidelijke beschrijving

1 nov 2015 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Milieuvriendelijk product door eenvoud en geen overbodig plastic.

27 okt 2015 16:26
Klant waardering: tevreden
Top product en ik zou het zeker opnieuw bestellen als het nodig is.

Appingedam
12 okt 2015 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Handig, betrouwbaar en super prijs... heb al meerdere vriendinnen en bekenden deze testen en de ovulatietesten aanbevolen, al jaren terug. Hoorde laatst van vriendin dat zelfs haar gynaecoloog deze laatste testen van jullie aanbeveelt ;)

Heerlen
9 okt 2015 10:46
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft snel een duidelijk resultaat, en voor een goede prijs.

Arnhem
4 okt 2015 15:03
Klant waardering: tevreden
Snel duidelijk resultaat. Weinig afval door de grootte van de strip.

1 okt 2015 23:41
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product en niet duur. Duidelijke instructies. Ik zou het zeker opnieuw bestellen.

Gorinchem
14 sep 2015 13:10
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden hoor.

6 sep 2015 08:56
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer fijne test voor een aantrekkelijke prijs

Boxmeer
16 aug 2015 21:24
Klant waardering: tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen

8800
9 aug 2015 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop en doet precies hetzelfde als een duurdere test van bijvoorbeeld de drogist!

Hilversum
7 aug 2015 21:59
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goedkope testen ivg met veel andere soorten, en ze werken uitstekend!

West Vlaanderen
2 aug 2015 11:08
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer nauwkeurige test, kan het iedereen aanraden.

Nederweert
29 jul 2015 22:22
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het prettig dat de testen niet zo duur zijn. Op deze manier kan je wat vaker testen.

24 jul 2015 13:11
Klant waardering: zeer tevreden
Goed. In de loop der jaren drie zwangerschappen positief getest, ja zou het zeker opnieuw bestellen.

Poortugaal
8 jul 2015 22:30
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een snelle en duidelijke test.

Rozenburg
7 jul 2015 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over dit product en ik zou het zeker nog een keer bestellen

De Zilk
7 jul 2015 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product betaalbaar en accuraat.

Nijmegen
12 mei 2015 11:54
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel in gebruik, goedkoop en betrouwbaar.

6 apr 2015 19:48
Klant waardering: zeer tevreden
Test is eenvoudig in gebruik. De uitslag is nauwkeurig.

2 apr 2015 21:30
Klant waardering: zeer tevreden
Een absolute aanrader! Goedkoop en de beste test die ik ooit gebruikt heb.

België, Leuven
12 mrt 2015 20:31
Klant waardering: tevreden
Goede kwaliteit-prijs verhouding. Ik zou het weer opnieuw bestellen.

Middelburg
2 mrt 2015 20:25
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goedkoop voor een test en het werkt net zo goed! Ik had er 3 besteld (en heb er nu niet meer nodig;-)) dus pakketje kon makkelijk door de brievenbus, ideaal!!

Zeeland
11 feb 2015 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in het gebruik en een duidelijke testuitslag. En ook niet duur in aanschaf.

Hoevelaken
28 jan 2015 11:06
Klant waardering: zeer tevreden
Heb zelf 5 dagen voor mijn verwachte maandstonden al positief getest en de volgende dag ook voor de zekerheid ;-):-)

Knokke
20 jan 2015 08:12
Klant waardering: zeer tevreden
Ik sta op het punt nieuwe te bestellen. Duidelijk afleesbaar en makkelijk in gebruik!

Dendermonde
9 jan 2015 13:22
Klant waardering: zeer tevreden
Goed en duidelijk resultaat

6 jan 2015 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
De test was positief, wij zijn in blijde verwachting, wij zijn dus heel tevreden

Oosterzele
11 dec 2014 14:27
Klant waardering: zeer tevreden
Zwanger willen worden is een spannende periode waarin je soms meer test dan er nodig is 😊 De Sensitest is een betrouwbare test met snel resultaat. Voor het vaker testen is de Sensitest uitermate geschikt. De Sensitest heeft een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.

17 nov 2014 22:55
Klant waardering: zeer tevreden
Het product laat duidelijk zien of je de test goed hebt gedaan en kan tot 4 dagen voor menstruatie worden uitgevoerd

Zwijndrecht
11 sep 2014 11:55
Klant waardering: zeer tevreden
Heb het meerdere malen besteld, prettig in gebruik.

24 aug 2014 11:44
Klant waardering: zeer tevreden
Handige, correcte en goedkope test.

Puurs
21 aug 2014 21:30
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product, handig in gebruik, relatief goedkoop

Amsterdam
21 aug 2014 07:51
Klant waardering: tevreden
Ja, zou `t opnieuw kopen, is niet duur, werkt makkelijk en is duidelijk.

Burgh Haamstede
21 aug 2014 07:16
Klant waardering: zeer tevreden
Product ziet er simpel uit maar doet precies wat het beloofd. Duidelijke uitleg bij het pakket en ook de kortingscodes zijn leuk meegenomen. Ga zo door!

Gastel
20 aug 2014 23:32
Klant waardering: zeer tevreden
Het is goedkoper en heel makkelijk in gebruik. Voor mij hoeft een kunstoffen omhulsel er niet persé bij. Deze dipstick is veel voordeliger.

20 aug 2014 18:16
Klant waardering: zeer tevreden
Altijd duidelijk resultaat. Snel ook.

Apeldoorn
20 aug 2014 18:03
Klant waardering: tevreden
Snel resultaat. Heb deze in het verleden ook al gebruikt. Ook voor de toekomst een veilige keuze.

20 aug 2014 17:46
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw kopen. Deze testen werken beter dan die van clearblue.

20 aug 2014 17:37
Klant waardering: zeer tevreden
De test is makkelijk uit te voeren.

Doesburg
26 mei 2014 16:31
Klant waardering: zeer tevreden
Het geeft al bij een laag HCG gehalte een licht streepje. Omdat het bij mij niet veel donkerder werd herkende ik snel mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Harkema
23 mei 2014 08:58
Klant waardering: zeer tevreden
Snel, goedkoop en betrouwbaar

Amsterdam
21 mei 2014 21:57
Klant waardering: zeer tevreden
Een zwangerschapstest die makkelijk in gebruik is, erg betrouwbaar en vooral zeer goedkoop. De zwangerschapstesten waren de laatste keer positief (voor deze prijs kun je wel een testje extra doen :-)), dus voorlopig geen nieuwe testen nodig. Maar mocht dit in de toekomst wel het geval zijn dan ga ik zeker weer voor deze testen.

Woerden
21 mei 2014 07:05
Klant waardering: tevreden
Het product werkt perfect en doet wat het moet doen. Ik zou het zo opnieuw bestellen als mijn voorraad op is.

20 mei 2014 11:53
Klant waardering: tevreden
Ja. Helaas al meerdere keren moeten bestellen, maar het doet zijn werk.

19 mei 2014 21:46
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig in gebruik. Snel zichtbaar resultaat.

Berghem
19 mei 2014 21:43
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik, goede prijs

19 mei 2014 20:44
Klant waardering: zeer tevreden
Product is goed en werkt naar behoren

19 mei 2014 17:38
Klant waardering: tevreden
Doet wat het moet doen, volgende keer bestel ik het weer.

Oisterwijk
19 mei 2014 17:27
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker, top product, vanaf de eerste test gaf `t zeer duidelijk aan en met gevolg, lekker zwanger nu.

Geel , Belgie
19 mei 2014 17:21
Klant waardering: zeer tevreden
Geheel tevreden. Goede en duidelijke uitleg bij. Fijn per stuk hygiënisch verpakt.

Broekhuizenvorst
21 mrt 2014 15:24
Klant waardering: zeer tevreden
Prijs kwaliteit verhouding is echt prima! Er is duidelijk aangegeven welke kant en tot waar je in de urine moet houden. Bij de positieve test was het 2e streepje als snel te zien en enkele dagen later bij een nieuwe test ook duidelijk donkerder.

Alkmaar
19 mrt 2014 21:28
Klant waardering: tevreden
Ik vind het product prima, efficient en simpel in gebruik.

19 mrt 2014 09:34
Klant waardering: zeer tevreden
Voor de prijs dat de sticks maar kosten, test je beter eens extra, want het eindresultaat is fantastisch!

1600
19 mrt 2014 09:13
Klant waardering: zeer tevreden
Voldoet aan verwachtingen en product is goedkoop

Cuijk
19 mrt 2014 07:13
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een goed product wat ik zo weer zou kopen wanneer het nodig is.

18 mrt 2014 20:46
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zal het product altijd weer bestellen en ook aanraden!

18 mrt 2014 20:11
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk in gebruik. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Werkt tot nu toe ook goed :-) Gaf negatief aan bij niet-zwangerschap, nu wachten op een positieve test bij zwangerschap 😊

18 mrt 2014 18:41
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een goed makkelijk product helaas moet ik hem weer bestellen Maar het is makkelijk in gebruik en duurt niet lang.

Oss
18 mrt 2014 18:21
Klant waardering: zeer tevreden
Voor de 2e keer besteld en beide keren gaven ze het voor mijn (uitgebleven) menstruatie al aan. Heel erg fijn betreft prijs/kwaliteit verhouding!

Leiden
18 mrt 2014 16:18
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een prima, eenvoudige en vooral goedkope test.

18 mrt 2014 16:08
Klant waardering: zeer tevreden
Top produkt voor zeer goede prijs!! Werk echt goed en zou t aan iedereen aanraden!!

18 mrt 2014 14:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ik was er heel tevreden over, niet moeilijk om te gebruiken en goedkoop.

Tielt
18 mrt 2014 13:26
Klant waardering: zeer tevreden
Een heel erg gemakkelijk product om te gebruiken, goede uitleg bijgesloten in verpakking, product doet wat het moet doen.

18 mrt 2014 13:20
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop en het werkt goed. De lijntjes zijn duidelijk zichtbaar.

Brugge
18 mrt 2014 12:24
Klant waardering: tevreden
Ja, ik zou het terug bestellen en het is zeer betrouwbaar en prijselijk.

9150 Belgie
23 dec 2013 18:20
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen en het heeft gedaan wat het moest en ik vind het heel gemakkelijk in gebruik

Aartselaar
13 dec 2013 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product, niet te duur en werkt goed.

Mierlo
12 dec 2013 20:53
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijke resultaten

12 dec 2013 20:03
Klant waardering: tevreden
Goedkoop en betrouwbaar

Klaaswaal
12 dec 2013 19:48
Klant waardering: tevreden
Ik heb het nogmaals besteld, voornaamste reden omdat ik vertrouw op betrouwbaarheid en omdat het goedkoop is in vergelijking met andere testen.

Groningen
12 dec 2013 18:49
Klant waardering: tevreden
Deze test is gevoelig en snel. Beter dan andere testen die ik tot nu toe heb gebruikt.

Tilburg
12 dec 2013 17:16
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed, goede prijs/kwaliteit

12 dec 2013 14:11
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik bestel altijd Sensitest testen. Bij een negatieve test is het T gedeelte altijd helemaal wit. Slaat echt alleen uit bij een zwangerschap

Klant ervaring: zeer tevreden
Erg goedkoop, doet precies hetzelfde als testen die 10 euro duurder zijn.

Klant ervaring: zeer tevreden
Zeer tevreden. Test positief. Andere test gedaan ook positief. Dus ik ben zeer content.

Klant ervaring: zeer tevreden
Goede prijs, duidelijk in gebruik.

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel duidelijk! Meerdere keren gebruikt, snel af te lezen!

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik vind het een prima product! en zou het zo opnieuw bestellen! Wanneer de testresultaten niet duidelijk zijn, houd het dan wat langer in de urine.

Klant ervaring: zeer tevreden
Product doet wat je ervan verwacht

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.