Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg

Opinie Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg
(Laatste 150 reacties)

Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg Klant waardering: 96,3%
Score: Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 96,3%
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Best
1 sep 2017 22:18
Klant waardering: zeer tevreden
3 testen besteld. Alle 3 betrouwbaar, zelfde resultaat aangegeven. Ik heb deze test aan mijn omgeving aangeraden.

Leerdam
19 aug 2017 10:12
Klant waardering: tevreden
Tevreden

Friesland
14 aug 2017 20:19
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft gedaan wat t moest doen, zou het zeker nog een je er bestellen.

Maassluis
11 aug 2017 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen, naar voorlopig niet nodig aangezien ik zwanger ben;)

Warnsveld
3 jul 2017 20:41
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het nóg een keer kopen en aanraden

Rotterdam
28 jun 2017 20:34
Klant waardering: zeer tevreden
Jaa geeft snel duidelijkheid

Borne
16 jun 2017 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Het is mij heel goed bevallen ben inmiddels 8,5 week zwanger. Zou het zeker voor andere aanraden ook de ovulatie testen. In de toekomst als ik graag een tweede wil ga ik zeker weer gebruik maken van de testen van sensitest.

Den Bosch
24 mei 2017 16:16
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden. Gaf 3 dagen voor menstruatie al een licht streepje, en inmiddels al 7 weken zwanger!

Kaatsheuvel
11 mei 2017 09:28
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen

Wageningen
17 apr 2017 23:22
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test, snelle uitslag!

Alkmaar
26 mrt 2017 19:01
Klant waardering: zeer tevreden
Dit was de enige test die postief was. Clearblue gaf zelfs niet zwanger. 2 dagen later clearblue gedaan en toen pas zwanger 2-3 weken. Ik zou het iedereen aanraden.

Den Haag
24 mrt 2017 20:09
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke test, geeft snel de uitslag weer. En heel voordelig. Zeker een aanrader.

Almere
22 mrt 2017 09:44
Klant waardering: zeer tevreden
Heeft gedaan wat het moet doen. Duidelijk en ook makkelijk in gebruik.

Emmeloord
19 feb 2017 19:22
Klant waardering: zeer tevreden
Prima en goedkoop

Zwolle
28 jan 2017 19:39
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, het is duidelijk en consequent.

12 jan 2017 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik, snel resultaat

Katwijk
13 dec 2016 22:53
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben nog niet zwanger dus waarschijnlijk moet ik er meer gaan bestellen. Verder is het een goed product ik wil niet meer anders.

Beek En Donk
29 nov 2016 19:12
Klant waardering: tevreden
Het is een prettig product, de schermpjes om af te lezen zijn alleen wat aan de kleine kant. Deze hadden van mij wel iets groter gemogen, maar desondanks is het wel goed te doen.

Beek En Donk
28 nov 2016 13:03
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik, snel correcte uitslag.

18 nov 2016 22:45
Klant waardering: tevreden
Ja ik heb het product al meerdere keren besteld

Zwolle
25 okt 2016 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
In begin gaf het product een heel licht streep aan en ik was op dat moment maar 2 weken zwanger. ik heb het een week van te voren getest voor mijn menstruatie. Na 3 dagen weer getest en werd steeds donkerder van kleur. Het is een zeer gevoelige test en 100% betrouwbaar. Andere testen die ik van de drogisterijen had geprobeert gaven in begin negatief aan en pas na enkele dagen later positief.

Arnhem
20 okt 2016 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ziet er leuk uit, werkt snel en is duidelijk. Beetje schattig zelfs en als je een positieve test zou hebben, zou dit er echt 1 zijn om in te lijsten.

Tiel
18 okt 2016 07:12
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop en werkt perfect, beter dan de duurdere testen!

Zoersel
10 okt 2016 19:06
Klant waardering: tevreden
Werkt zoals het moet

Lochem
28 sep 2016 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Ja de eerste test die ik heb gedaan gaf aan dat ik zwanger ben en daarna nog 2 dagen een test gedaan zodat je het streepje donkerder ziet worden. Het is makkelijk in gebruik.

Dongen
5 sep 2016 06:33
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en duidelijke resultaat

Maastricht
28 aug 2016 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Snel duidelijk

28 aug 2016 15:08
Klant waardering: zeer tevreden
Een heel goed product! Met 3 weken zwangerschap al een licht positieve test.

Rotterdam
17 aug 2016 20:19
Klant waardering: zeer tevreden
Product is erg goed bevallen. Ik zou deze zeker weer bestellen. Absoluut een aanrader.

Veenendaal
28 jul 2016 13:50
Klant waardering: zeer tevreden
Doet precies wat een test moet doen

Dirksland
15 jul 2016 22:48
Klant waardering: tevreden
Goed, fijn dat het er 3 zijn in een pakketje.

Kerkdriel
11 jul 2016 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Het geeft goed duidelijkheid

Kampen
7 jul 2016 21:34
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Raalte
4 jul 2016 20:48
Klant waardering: tevreden
Ik zou het zeker aanraden aan andere kopers. Snelle levering en een goed product. Makkelijk in gebruik en betrouwbaar.

Den Haag
30 jun 2016 22:27
Klant waardering: tevreden
De test deed het goed. Goede beschrijving bij.

Emmen
20 jun 2016 20:10
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, de test heeft gedaan wat het moest doen. Dus tevreden.

Amsterdam
7 jun 2016 19:42
Klant waardering:
Prima test, snel een betrouwbaar resultaat en ook nog betaalbaar

Eindhoven
3 jun 2016 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen de test in duidelijk en niet te duur

Rotterdam
26 mei 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind de sensitest gewoon goed. Hij geeft duidelijk aan wat de uitslag is, je hebt de uitslag vrij snel. Ik ben tevreden.

Dordrecht
20 mei 2016 00:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het een duidelijke test. Niks op aan te merken

Alphen Aan Den Rijn
1 mei 2016 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ik koop mijn zwangerschapstesten altijd via deze webshop en ze bevallen prima. De testen doen wat ze moeten doen en tot op heden heeft de test altijd goed uitgepakt. Indien negatief, dan is dit duidelijk af te lezen. Hetzelfde geldt voor een positief resultaat.

Amsterdam
27 apr 2016 21:01
Klant waardering: zeer tevreden
Gelukkig gaven alle 3 de testen negatief aan. Betrouwbaar en compact.

Limburg
26 apr 2016 13:46
Klant waardering: zeer tevreden
Ja gaf op de dag dat ik mocht testen keurig aan dat ik zwanger ben. 3 stuks besteld, elke dag eentje gebruikt, alle 3x duidelijke positieve test.

Hengelo
24 apr 2016 21:23
Klant waardering: tevreden
Prima product. Zou het zo weer aanschaffen.

Eindhoven
20 apr 2016 21:53
Klant waardering: zeer tevreden
Heel eenvoudig te gebruiken, duidelijk. Prijs/kwaliteit top.

19 apr 2016 22:13
Klant waardering: zeer tevreden
Prima met een snelle uitslag!!

17 apr 2016 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
4 dagen vroeg getest en geeft juiste resultaat. Volgende keer ga ik zeker kopen.

Arnhem
11 apr 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen. Geeft duidelijkheid.

Appingedam
1 mrt 2016 11:10
Klant waardering: tevreden
Ik heb ze vaker gebruikt en ze werken goed.

Anoniem
29 feb 2016 20:35
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk in gebruik, tevreden over gebruik en verpakking.

Eindhoven
8 feb 2016 21:54
Klant waardering: tevreden
Volgende week heb ik mijn eerste echo... Dus voor mijn gevoel is het dan pas echt waar... 😉 Maar ik heb drie dezelfde testen gedaan en nog één test van een ander merk en allemaal stuk voor stuk positief. Lijkt me helder. De test werkt dus goed en het is een stuk goedkoper dan bij de plaatselijke drogist.

3 feb 2016 15:17
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk resultaat. En makkelijk in gebruik. Ga deze zeker weer bestellen.

Westerhaar
25 jan 2016 22:20
Klant waardering: zeer tevreden
Het doet wat het moet doen. Zou het zeker aanraden!

Rozenburg
19 jan 2016 10:00
Klant waardering: tevreden
Tevreden

18 jan 2016 18:16
Klant waardering: tevreden
Ik vind een product wat makkelijk is in gebruik. Het bevat een duidelijke bijsluiter. Bij mij gaf hij duidelijk 2 streepjes, zwanger! Een paar dagen daarna was het streepje nog duidelijker. Ik zou deze testen zeker opnieuw bestellen, goedkoop, anonieme levering en makkelijk in gebruik.

Vlaardingen
11 jan 2016 21:45
Klant waardering: zeer tevreden
Snel resultaat, handig in gebruik

Enschede
8 jan 2016 09:23
Klant waardering: tevreden
Deze test was 3 dagen voor de verwachte menstruatie positief.

Limburg
6 jan 2016 20:30
Klant waardering: zeer tevreden
Een zeer gebruiksvriendelijk product en gemakkelijk te gebruiken en toont ook onmiddellijk het resultaat.

Brakel
6 jan 2016 11:12
Klant waardering: zeer tevreden
Test is betrouwbaar en je hebt snel resultaat.

Amsterdam
5 jan 2016 19:59
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb 4 dagen voor nod getest en er was een heel licht streepje te zien, woensdag was hij al duidelijker en op vrijdag (nod) was er geen twijfel meer mogelijk

Ommen
21 dec 2015 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Antwerpen
19 dec 2015 10:03
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

9 dec 2015 00:03
Klant waardering: tevreden
Prima getest

Hengelo
8 dec 2015 22:23
Klant waardering: zeer tevreden
Ik raad iedereen deze test aan! Ik teste met deze test 10 dagen na mijn eisprong al positief. In vergelijking met de dipsticks kleurt deze vroeger en donkerder op.

Rucphen
26 nov 2015 07:21
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden.

24 nov 2015 19:16
Klant waardering: tevreden
Duidelijke test en snel resultaat.

6 nov 2015 20:14
Klant waardering: tevreden
Zeker, geeft al vroeg duidelijkheid

Volendam
27 okt 2015 07:45
Klant waardering: zeer tevreden
Het product is makkelijk in gebruik, en toont duidelijk of je zwanger bent of niet.

Heers
19 okt 2015 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Heel gemakkelijk in gebruik! Erg duidelijk... na deze test is er geen twijfel meer mogelijk! 1e test negatief, 3 weken later positief! Helemaal gelukkig!

Lith
12 okt 2015 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Helaas was ik niet zwanger maar hij werkt simpel

12 okt 2015 13:56
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test

Zaanstad
5 okt 2015 10:09
Klant waardering: zeer tevreden
Is meteen heel duidelijk.

Venlo
30 sep 2015 11:21
Klant waardering: zeer tevreden
Zeker zou ik die weer bestellen handig en fijn product!

Oldebroek
23 sep 2015 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Het deed wat het moest doen. Ik bestel het nog wel weer opnieuw. Het was alleen wennen omdat dit met streepjes werkt en ik clear blue gewend was met zwanger/niet zwanger.

Wierden
14 sep 2015 19:55
Klant waardering: zeer tevreden
Helaas een negatieve uitslag. Ga zeker weer opnieuw met deze testen deze maand.

Deventer
14 sep 2015 09:14
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Oudenaarde
18 aug 2015 14:08
Klant waardering: tevreden
Prima test, duidelijk en snel. Binnen een dag in huis in een discrete envelop. Al vaker besteld bij Sensitest. Is altijd goed.

Eerbeek
1 aug 2015 22:01
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test, duidelijke uitslag. Ook schattig met het hartje.

Nieuw-vennep
28 jul 2015 09:06
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk

Tilburg
28 jun 2015 19:51
Klant waardering: zeer tevreden
Als ik het nodig zou hebben dan zou ik ze weer aanschaffen! Ik heb nu mooi een voorraadje, dus voorlopig hoeft het niet ;) Ik heb wel eens andere merken gehad, maar de volgende keer zal ik deze weer aanschaffen. Ze zijn niet zo duur, makkelijk en geven duidelijk het resultaat aan. De test gaf al heel snel aan dat ik zwanger was. Ik hoefde niet te turen naar de streepjes, ze waren goed duidelijk te zien. Super!

Buitenpost
16 jun 2015 07:30
Klant waardering: zeer tevreden
Prettig in gebruik en het hartje is een leuk detail

Utrecht
2 jun 2015 08:36
Klant waardering: zeer tevreden
Ja duidelijker kan niet

Venlo
23 mei 2015 22:22
Klant waardering: zeer tevreden
Handige en snelle test. Het resultaat is makkelijk af te lezen en klopt ook.

Waasmunster
10 mei 2015 19:13
Klant waardering: zeer tevreden
Geweldig voor de 3de keer besteld en wederom weer zwanger. Super goedkoop en betrouwbaar.

14 apr 2015 23:51
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden over product. Handig in gebruik en goede en zeer duidelijke gebruiksaanwijzing.

Izegem
13 apr 2015 20:05
Klant waardering: zeer tevreden
De test was positief dus ben zeer tevreden ;)

Bolsward
16 mrt 2015 19:13
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft geen onbetrouwbaar resultaat. Of het is positief of negatief! Gewoon weg hele fijne testen!

Tilburg
8 feb 2015 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Fijne test. Duidelijke handleiding en makkelijk in gebruik

Emmeloord
11 jan 2015 12:04
Klant waardering: tevreden
Duidelijke testen. Niet elke test is "geschikt" voor iedereen. De Sensitest testen werken voor mij het best.

Hoogeveen
8 jan 2015 19:24
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product, duidelijk, zou zeker weer bestellen maar dat is gelukkig voorlopig niet nodig! :-)

Vlissingen
6 jan 2015 22:29
Klant waardering: tevreden
Positief getest dus kan natuurlijk niet beter!! Prijs/kwaliteit: je krijgt meer kwaliteit dan wat je betaalt. Duidelijke testen voor weinig geld.

Dronten
20 dec 2014 19:02
Klant waardering: tevreden
Ik vind het een super produkt, hij doet zijn werk. Ook nog goedkoop.

Zolder
17 dec 2014 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en betrouwbaar en vooral duidelijk. In mijn vorige zwangerschappen gaf de test ook een goed positieve uitslag.

4 dec 2014 13:01
Klant waardering: tevreden
Goed en ik zou het zeker weer gebruiken.

Scherpenisse
2 dec 2014 21:48
Klant waardering: zeer tevreden
Betrouwbare test, zonder twijfel duidelijk resultaat

Meppel
24 nov 2014 09:08
Klant waardering: zeer tevreden
Erg makkelijk in gebruik en even goed als clearblue uit de drogist maar wel voor de helft van het geld.

Apeldoorn
21 nov 2014 17:19
Klant waardering: tevreden
Ja, ga het opnieuw kopen.

19 nov 2014 11:25
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen, praktisch en doeltreffend.

Amsterdam
19 nov 2014 09:57
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vindt het een handige test. De geeft duidelijk aan of het negatief of positief is. Ik heb 4 positieve testen mogen krijgen met deze test. Ik zou de volgende keer deze testen zo weer bestellen. Ook omdat het veel geld bespaart, veel bezoekjes aan de drogist bespaart waar je er max 2 in een verpakking hebt.

Hierden
21 aug 2014 07:36
Klant waardering: tevreden
Voor de 2e keer besteld. Snel in huis in de brievenbus. Discreet. Werkt prima voor een redelijke prijs.

Hoorn
20 aug 2014 22:23
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk in gebruik; het is een sensitieve test en je ziet vrijwel meteen het resultaat.

Tilburg
20 aug 2014 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Voordeliger dan in de winkel

Amsterdam
20 aug 2014 18:50
Klant waardering: zeer tevreden
Het doet wat het moet doen. Ik zou het zo weer bestellen. Duidelijke weergave wel/niet zwanger.

Oisterwijk
20 aug 2014 17:53
Klant waardering: niet tevreden
De eerste 2 testen gaven niets aan, terwijl beide volgens de gebruiksaanwijzing waren uitgevoerd.

[reactie Sensitest: Hoi, dit gebeurt soms als de testen te kort in de urine zijn gehouden. Als je niets ziet gebeuren, kun je de testen nogmaals even in de urine houden. We sturen je vandaag even gratis 2 nieuwe op.]

Dongen
20 aug 2014 20:21
Klant waardering: zeer tevreden
Bij mijn vorige zwangerschappen ook gebruikt, werkt prima.

Brummen
25 mrt 2014 11:36
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product. Erg voordelig in vergelijking met zwangerschapstesten in de winkel.

Oegstgeest
22 mrt 2014 22:51
Klant waardering: tevreden
Ja het werkt goed. Zou het weer kopen.

Krommenie
20 mrt 2014 10:29
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in gebruik. Duidelijk het resultaat af te lezen.

Den Helder
19 mrt 2014 09:50
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden van het product, het heeft mijn vermoeden van zwangerschap bevestigd. Zoals beschreven staat op het product kan je de test al uitvoeren enkele dagen voordat de menstruatieperiode start (of uitblijft indien je zwanger bent). Ik deed de test 3 dagen ervoor en kreeg de bevestiging van mijn 2de zwangerschap. Voor vrouwen die dus niet kunnen wachten tot de eerste dag van het uitblijven van de menstruatie is dit zeker een aanrader.

Zoutleeuw
19 mrt 2014 09:17
Klant waardering: zeer tevreden
Betrouwbare test

Antwerpen
18 mrt 2014 21:35
Klant waardering: zeer tevreden
Goed, discrete levering en duidelijk antwoord.

Antwerpen
18 mrt 2014 18:17
Klant waardering: zeer tevreden
De test is goed. Hij toonde op de datum dat het kon mijn zwangerschap aan. 4 dagen voor mijn datum dat ik eigenlijk ongesteld had moeten worden.

Zoetermeer
18 mrt 2014 15:37
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het direct opnieuw bestellen want ik heb er al besteld en gebruikt. Ze tonen direct aan of je zwanger bent, super.

9870 Belgie
18 mrt 2014 14:01
Klant waardering: tevreden
Hartje leuke toevoeging!

Wijchen
18 mrt 2014 12:55
Klant waardering: tevreden
Prima product voor een mooie lage prijs. Werkt hetzelfde als de duurdere testen in de winkel. Helaas was bij mij de test negatief, maar dat ligt niet aan het product.

Barendrecht
18 mrt 2014 11:45
Klant waardering: zeer tevreden
Super

Arnhem
18 mrt 2014 11:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, de test was zeer duidelijk te zien of je wel of niet zwanger bent.

Dordrecht
18 mrt 2014 11:40
Klant waardering:
Het helpt goed voor mensen die geen geduld hebben :)

Oldenzaal
18 mrt 2014 11:37
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik, het resultaat is duidelijk en bij mij klopte het resultaat elke keer.

15 dec 2013 13:05
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop, snelle levering, zeer tevreden

Harderwijk
13 dec 2013 12:27
Klant waardering: tevreden
Makkelijk in gebruik, ziet er leuk uit met het hartje. Was de eerste keer dat ik een test gebruikt heb dus kan niet vergelijken met andere testen, maar was tevreden over hoe het werkt.

Mill
13 dec 2013 11:13
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk in gebruik, super duidelijk, werkt snel en leuke betaalbare prijs! ja ik zou ze zeker opnieuw bestellen.

Kerkrade
13 dec 2013 08:13
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zo weer bestellen. Het deed zijn werk en dat voor weinig geld.

Sprang Capelle
12 dec 2013 20:11
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk klein en goedkoop... ideaal dus.

Merksplas
12 dec 2013 17:29
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb deze testen al voor de derde keer gekocht, zeer fijne prijs/kwaliteitverhouding en elke keer een betrouwbare uitslag.

Rotterdam
12 dec 2013 16:24
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in gebruik, duidelijk

8310
12 dec 2013 14:07
Klant waardering: zeer tevreden
Handig, snel en niet duur vergeleken met winkelprijzen

12 dec 2013 13:55
Klant waardering: zeer tevreden
Het product voldoet waar hij voor dient, IK BESTEL ALLEEN MAAR DEZE TESTEN. Soms zie je niet gelijk of de test goed is gedaan, je ziet dan geen enkele streep maar als je geduld heb komt die vanzelf, goed overheen plassen of in een potje doen!

12 dec 2013 13:30
Klant waardering: zeer tevreden
Prima! Werkt goed en is makkelijk. ik bestel altijd deze. Snel. leuk uiterlijk

12 dec 2013 13:25
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer sensitieve test, test kun je inderdaad al een paar dagen voor je menstruatie komt uitvoeren. Altijd betrouwbare test geweest.

Amsterdam
12 dec 2013 13:15
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en makkelijk in gebruik!!

12 dec 2013 12:18
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk af te lezen, goedkoop.

Amsterdam
12 dec 2013 11:54
Klant waardering: tevreden
Simpele basis test. Prima te doen. Niets op aan te merken. Vond het hartje wel een leuke toevoeging (vrouwending).

Capelle A/d Ijssel
12 dec 2013 11:48
Klant waardering: tevreden
Prima. Makkelijk uit te voeren, prima gebruiksaanwijzing en erg voordelig qua prijs.

Megchelen
12 dec 2013 11:47
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed, heb tot 2 x besteld

22 aug 2013 09:08
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk af te lezen.

Zoetermeer
11 aug 2013 14:42
Klant waardering: tevreden
Het heeft gedaan wat het moest doen. Handig in gebruik duidelijk af te lezen. Ik zou het nog een keer kopen. Prijs is erg gunstig t.o.v. wat je er in de winkels voor betaald!

Dordrecht
11 aug 2013 13:54
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Weert
9 aug 2013 15:07
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een zeer makkelijk te gebruiken product.

Nieuwegein
9 aug 2013 11:25
Klant waardering: zeer tevreden
Zou het meteen opnieuw bestellen

Avelgem
9 aug 2013 08:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en nauwkeurig. zou het opnieuw bestellen.

9 aug 2013 07:27
Klant waardering: zeer tevreden
Deze test is gemakkelijk te gebruiken en geeft duidelijk het resultaat aan.

Maasbree
9 aug 2013 06:26
Klant waardering: tevreden
Ik weet nog niet of het werkt heb hem nog niet gebruikt. Maar kwa prijs/kwaliteit heb ik goede verwachtingen omdat het ook niet duur is

Almere
8 aug 2013 22:41
Klant waardering:
Zeker een super makkelijke test. Makkelijk in gebruik en snel goed af te lezen resultaat

Den Bosch
8 aug 2013 21:55
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, het werkt naar behoren en bijsluiter geeft duidelijkheid weer. Je weet waar je aan toe bent.

Amsterdam
8 aug 2013 21:42
Klant waardering: zeer tevreden
Ja was meteen zichtbaar

Houten
8 aug 2013 21:19
Klant waardering: tevreden
Jazeker, hebt het onlangs weer besteld

8 aug 2013 21:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het meerdere malen bij jullie besteld

Oosterwolde
8 aug 2013 20:38
Klant waardering: zeer tevreden
Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel bezorgd en een duidelijk resultaat.

Heiloo
8 aug 2013 20:12
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Zeer tevreden

Klant ervaring: zeer tevreden
3 testen besteld. Alle 3 betrouwbaar, zelfde resultaat aangegeven. Ik heb deze test aan mijn omgeving aangeraden.

Klant ervaring: tevreden
Tevreden

Klant ervaring: zeer tevreden
Het heeft gedaan wat t moest doen, zou het zeker nog een je er bestellen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen, naar voorlopig niet nodig aangezien ik zwanger ben;)

Klant ervaring: zeer tevreden
Ja ik zou het nóg een keer kopen en aanraden

Klant ervaring: zeer tevreden
Jaa geeft snel duidelijkheid

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.