Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Clearblue digitale ovulatietest 20 stuks

Opinie Clearblue digitale ovulatietest 20 stuks
(Laatste 39 reacties)

Clearblue digitale ovulatietest 20 stuks Klant waardering: 95,0%
Score: Clearblue digitale ovulatietest 20 stuks 95,0%
Klant waardering: zeer tevreden
Heb precies gedaan zoals het moet, dus vanaf de tiende dag getest, en op de 13e dag zag ik een baby op de test staan. Toen binnen de 48uur sex gehad, en jawel, voor ons is geleid tot een positief resultaat.

Uithuizen
5 jul 2016 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb dit gecombineerd met de Dipstick-test. Bij een vermoedelijke positieve test, heb ik een extra clear blue digital test gedaan om te comfirmeren.

Evergem
19 mei 2016 10:24
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ben zwanger dus gelukt :)

8 sep 2015 21:24
Klant waardering: zeer tevreden
Deze ovulatietest werkt heel nauwkeurig. Het is heel duidelijk wanneer de vruchtbaarste periode is (smiley), dus je weet goed wanneer je meer je best moet doen :-)

19 aug 2015 08:38
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt uitstekend. Het is zeer duidelijk: een rondje of een smiley, duidelijker kan niet.

20 jul 2015 20:12
Klant waardering: zeer tevreden
Van alle ovulatietesten vind ik die van Clearblue het beste. Geen streepjes meer interpreteren maar gewoon afwachten tot er een smiley tevoorschijn komt. Duidelijker kan niet! Ik zweer bij Clearblue!

Opoeteren
16 jul 2015 23:29
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zwanger, dus ik hoef het niet direct terug te bestellen! Top dus! Ideaal voor mij met een lange en onregelmatige cyclus :)

Gent
14 jul 2015 09:52
Klant waardering: zeer tevreden
Het enige negatieve is dat het vrij prijzig is, zij het bij Sensitest al stukken voordeliger dan elders.

13 apr 2015 21:14
Klant waardering: zeer tevreden
Overduidelijke uitslag en zeer makkelijk in gebruik!

Rotterdam
12 apr 2015 17:33
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zwanger!! Het heeft zijn werk goed gedaan.

Amsterdam
20 dec 2013 09:14
Klant waardering: tevreden
3 jaar geleden dit produckt aangekocht, en was na de eerste maand al zwanger :) 2 maanden geleden terug aan gekocht We zullen zien wat dit wordt. En als het blijkt dat ik niet zwanger bestel ik het produckt zeker en vast nog eens. 10/10 PROPER/DUIDELIJKHEID !!!!!

Kuurne
13 dec 2013 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Het is de enige duidelijke test voor mij persoonlijk. Handig in gebruik en duidelijk.

Moerbeke Waas
12 dec 2013 18:19
Klant waardering: zeer tevreden
De test geeft heel duidelijke resultaten, je krijgt geen kans om te twijfelen. Het is gebruiksvriendelijk en ik zou het zeker opnieuw kopen.

Adegem
12 dec 2013 17:49
Klant waardering: zeer tevreden
Praktisch, duidelijk, eenvoudig in gebruik. Ja. Ja. Wel of geen gezichtje is handig.

10 mei 2013 23:37
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het al 2x besteld nu. Het is gewoon heel fijn dat je zo`n duidelijke uitslag krijgt. Geen ruimte voor twijfel. Bovendien is het zien van de weken..( hoe lang je al zwanger bent), stel dat de test positief is ook heel fijn. Kan me geen betere test voorstellen.

10 mei 2013 19:29
Klant waardering: tevreden
Prima,prettig in gebruik

10 mei 2013 18:05
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk in gebruik. Ik zou het zeker opnieuw bestellen.

10 mei 2013 16:22
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product. Beetje prijzig. Maar werkt goed. En heel correct

Nieuwegein
10 mei 2013 15:12
Klant waardering: zeer tevreden
Goed en betrouwbaar, nauwkeurig product.

9880
2 okt 2012 21:11
Klant waardering: tevreden
Zal het idd nog een keer bestellen

Deventer
28 sep 2012 07:51
Klant waardering: zeer tevreden
Ja. Na maandenlang de kleur van de dipsticks te hebben vergeleken en de wanhoop nabij, heb ik deze ter ondersteuning van de dipsticks gebruikt: zodra die donker werd, de CBD gebruikt: de eerste poging direct een smiley en twee weken later na twee jaar een positieve zwangerschapstest in handen.

Ijmuiden
27 sep 2012 21:54
Klant waardering: zeer tevreden
Testen deden goed hun werk. Ben er tevreden over. Wel vrij prijzig dus hopelijk niet te vaak nodig...

Venlo
27 sep 2012 20:06
Klant waardering: zeer tevreden
Ja tuurlijk heeft het gedaan wat het moest doen ;-) Het is super gemakkelijk , is het een lach gezichtje of niet!! Geen stress om streepjes af te lezen dus!

Anzegem
13 jul 2012 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft duidelijk aan wanneer je eisprong nadert

9 jul 2012 09:35
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb reeds het produkt al opnieuw besteld.

Handzame
7 jul 2012 17:42
Klant waardering: tevreden
Heel handig hulpmiddel om het tijdstip van je ovulatie te bepalen, gebruiksvriendelijk en duidelijk te interpreteren

Terneuzen
6 jul 2012 16:42
Klant waardering: zeer tevreden
Het product heeft zeker gedaan wat het moest doen. zou het zeker opnieuw bestellen.

8 nov 2011 12:25
Klant waardering: zeer tevreden
Digitale houder is prettig, je hoeft niet te twijfelen over of je het streepje wel of niet kunt lezen. bovendien hygiënischer en gemakkelijker (1 handeling) dan met een pipetje en opvangbekertje en dat gedoe.

7 sep 2011 17:08
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft gedaan wat het moest doen, maar helaas bleef bij ons de zwangerschap uit... Ik ga het dus ook niet opnieuw bestellen, omdat het voor ons geen zin heeft.

Krimpen Aan Den Ijssel
12 aug 2011 19:59
Klant waardering: zeer tevreden
Het doet zijn werk ;-)

Rosmalen
3 aug 2011 21:20
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt, is hygienisch, duidelijk en snel. Simpel te gebruiken

Schiedam
3 aug 2011 20:13
Klant waardering: zeer tevreden
Super product, meteen zwanger!

3 aug 2011 17:58
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft precies aangegeven wanneer mijn vruchtbare dagen en zijn en 2 weken later had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Dus ik ben er heel tevreden over.

3 aug 2011 17:33
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een prima duidelijk product.

3 aug 2011 17:20
Klant waardering: zeer tevreden
Ja en indien nodig bestel ik het opnieuw

Nijmegen
12 mei 2011 10:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over de digitale ovulatietesten van clearblue. Ik vind het de meest duidelijkste ovulatietest wat er op de markt is. Geen gedoe of je nou wel of niet een streepje ziet, gewoon een simpele smilieface! Ik zal het zeker weer bestellen.

27 mrt 2011 22:56
Klant waardering: zeer tevreden
Absoluut.

Rotterdam
26 mrt 2011 12:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het zeker opnieuw bestellen ...en raad iedereen het aan om te kopen ...het is echt super bij heeft het zijn werking gedaan !!

Stabroek
25 mrt 2011 13:35
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker

Vlaams Brabant Belgie
25 mrt 2011 11:46
Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen

Welke ovulatietest moet ik kopen? Welke zwangerschapstest is geschikt? Wat zijn de verzendkosten? Hoe snel heb ik mijn pakje in huis?  

Meer vragen en antwoorden

De voordelen van Sensitest



Telefonische helpdesk
Tel. 015 3642121
maandag-vrijdag 10.00-17.30 uur

Niet goed geld terug.
Of gratis een vervangend product.

Gratis deskundig advies
Over zwangerschapstesten en ovulatietesten.

14 dagen bedenktijd
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen van je aankoop.

Correcte voorraad status
Onze producten zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven.

24 uurs verzendservice
Je pakje discreet ingepakt en binnen 24 uur verzonden.

Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.