Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Clearblue digitale zwangerschapstest

Opinie Clearblue digitale zwangerschapstest
(Laatste 33 reacties)

Clearblue digitale zwangerschapstest Klant waardering: 95,0%
Score: Clearblue digitale zwangerschapstest 95,0%
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft aangegeven hoelang k zwanger bent vind het alleen erg zonde dat het er maar 3uurtje op blijft staan...

Numansdorp
27 feb 2017 22:39
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een goed product. Het heeft gewerkt zo als het moest. Hij is aanteraden.

Wijk Bij Duurstede
31 jan 2017 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Ben zwanger en dat gaf de test ook aan en achteraf gezien ook het goede aantal weken.

Alkmaar
31 jan 2017 17:33
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in het gebruik

Wijchen
14 nov 2016 13:57
Klant waardering: zeer tevreden
De testuitslag is duidelijk. Enkel spijtig dat uitslag dag nadien niet meer op scherm staat. Duurdere prijsklasse.

België
7 jul 2015 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Ja het was duidelijk maar helaas zonder zwangerschap.

Waverveen
3 jun 2015 14:04
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden.

Haarlem
7 jan 2015 21:25
Klant waardering: tevreden
Tevreden.

1 jan 2015 19:31
Klant waardering: tevreden
Hij doet wat die moet doen. Minpunt is dat hij vrij prijzig is.

12 dec 2013 18:17
Klant waardering: tevreden
Zeker goed en doet wat hij moet doen, maar wel erg duur

Harderwijk
12 dec 2013 14:07
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk product zou zo weer bestellen als ik nog keer zwanger wil worden.

12 dec 2013 12:12
Klant waardering: zeer tevreden
Erg goed en duidelijk

Oosterhout
13 aug 2013 04:19
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, duidelijk. Ja het heeft gedaan wat het moest doen. Ja ik zou het opnieuw bestellen. Het nadeel is alleen dat het artikel vrij prijzig is.

Gorinchem
11 aug 2013 13:17
Klant waardering: zeer tevreden
Erg exact

Heers
8 aug 2013 18:17
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goede test, die je al vroeg kan gebruiken. Makkelijk in gebruik en correct resultaat. Alleen jammer van het kostenplaatje. Ik doe de test enkel ter bevestiging als ik met een goedkope test positief heb getest.

België
8 aug 2013 17:56
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

8 aug 2013 17:30
Klant waardering: zeer tevreden
Deze zwangerschapstest is makkelijk in gebruik en er is geen twijfel over de uitslag.

2 okt 2012 16:27
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing en doet wat het moet doen

Rotterdam
27 sep 2012 23:06
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een goed product dat ik zeker zou aanraden

Tegelen
27 sep 2012 23:02
Klant waardering: tevreden
Ik ben inderdaad zwanger. Maar de tijd erop klopte niet. De gyneacoloog gaf ook aan dat ze met de tijdsduur van deze test ook niets doen.

27 sep 2012 20:57
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product, alleen spijtig dat het toch wat kost.

Brecht
8 jul 2012 14:31
Klant waardering: zeer tevreden
Het geeft extra info en ik zal hem weer bestellen mocht het nodig zijn.

Breda
5 aug 2011 11:35
Klant waardering: zeer tevreden
Jazeker, meerdere malen reeds gebruikt. Doet precies wat het beloofd.

Zutphen
4 aug 2011 23:02
Klant waardering: tevreden
Ja, alleen jammer dat het maar aangeeft tot 3 weken.

Weert
4 aug 2011 11:38
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, het heeft gedaan wat het moest doen. Ik zou het opnieuw bestellen ,als dat nodig zou zijn.

Landsmeer
3 aug 2011 18:53
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product, gaf al 4 dagen voor nod (dacht nod was, maar op echo bleek 4 dagen voor nod) dat ik zwanger was

Nieuwegein
3 aug 2011 18:06
Klant waardering: tevreden
Vind het een fijn product, weet je gelijk hoelang je al zwanger bent. Zeker voor mij omdat ik mijn cyclus niet ken erg handig. Zou het zo weer op nieuw bestellen als ik het nodig heb

Eersel
3 aug 2011 17:30
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een goed product. Het deed precies wat het beloofde en ik zou het niet weer kopen omdat ik zwanger ben en dus de test niet meer nodig heb. 1 nadeel vind ik dat je het resultaat maar 24 uur kan lezen

Rotterdam
3 aug 2011 16:44
Klant waardering: tevreden
Ja, het heeft gedaan wat het moest doen. Ik vond het een goed en duidelijk te begrijpen product. Het is jammer dat het woordje zwanger en de aantal weken op een gegeven moment weggaan. Wie weet gebruik ik het weer bij mijn volgende zwangerschap/

Den Haag
11 mei 2011 18:16
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk, digitale uitslag tegenover streepjes geeft een duidelijkere uitslag (in het begin van de zwangerschap).

13 okt 2010 20:27
Klant waardering: tevreden
Oke

Rotterdam
9 sep 2010 15:59
Klant waardering: tevreden
Er zijn nl. goedkopere versies en die werken even goed... Maar het is idd wel mooi dat je ook ziet hoelang je zwanger bent!

7 jul 2010 08:33
Klant waardering: tevreden
Nog niet gebruikt, ligt hier `op voorraad`. Van vriendin gehoord dat het een prima test is.

6 jul 2010 22:50
Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen

Welke ovulatietest moet ik kopen? Welke zwangerschapstest is geschikt? Wat zijn de verzendkosten? Hoe snel heb ik mijn pakje in huis?  

Meer vragen en antwoorden

De voordelen van Sensitest



Telefonische helpdesk
Tel. 015 3642121
maandag-vrijdag 10.00-17.30 uur

Niet goed geld terug.
Of gratis een vervangend product.

Gratis deskundig advies
Over zwangerschapstesten en ovulatietesten.

14 dagen bedenktijd
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen van je aankoop.

Correcte voorraad status
Onze producten zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven.

24 uurs verzendservice
Je pakje discreet ingepakt en binnen 24 uur verzonden.

Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.