Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Luister naar babyhartje in je buik

Opinie Luister naar babyhartje in je buik
(Laatste 25 reacties)

Luister naar babyhartje in je buik Klant waardering: 100%
Score: Luister naar babyhartje in je buik 100%
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed! Eerst even zoeken maar als je het eenmaal gevonden hebt vind je het supersnel! Top!

Bunschoten
16 sep 2017 19:40
Klant waardering: zeer tevreden
Wat een top ding. Ik hoorde het hartje na goed zoeken al met 8/9 weken. Inmiddels 14 weken en luister nog steeds af en toe. Echt een aanrader. Zo leuk ook om aan familie te laten horen. Pas wel op, soms is het hartje lastig te vinden, raak dan niet gelijk in paniek. Het moet een geruststelling bieden, geen paniek. Anders zou ik t persoonlijk niet aanschaffen.

Muiden
17 dec 2016 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product: ik luister om de dag even naar de baby.

Almere
17 nov 2016 22:40
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het direct opnieuw bestellen. ik heb het hartje al kunnen horen vanaf 8-9 weken.

Lanaken
9 nov 2016 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud. De eerste keer (12 weken zwanger) was het even zoeken naar het hartje maar na een aantal keer weet je wel waar je moet zoeken. Het geeft echt een geruststellend gevoel, zeker omdat je soms lang moet wachten op een echo! Mijn partner vind het ook een geweldig toestel, omdat hij niet voelt wat ik voel, zo kan hij toch al contact leggen met ons kindje. Je kan het aansluiten op de computer en ook op de boxen zodat iedereen kan meeluisteren. Ik weet wel nog steeds niet hoe je het geluid via de computer kan opnemen... wat handig zou zijn is een applicatie zodat je het kan aansluiten op je smartphone. Er zit een kleine tube gel in de verpakking, die was bij mij snel op, nu gebruik ik alcogel, werkt perfect!

Hasselt
25 okt 2016 13:00
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben er echt hartstikke blij mee. zo kan ik wanneer ik wil het hartje horen van mijn baby. en niet alleen ik. ook familie en mijn vriend. ik zou het iedereen aanraden om ereen te kopen !!

Amersfoort
22 jun 2016 10:36
Klant waardering: zeer tevreden
Heel fijn in gebruik, we konden het hartje niet meteen vinden maar wanneer je hem wel gevonden hebt hoor je duidelijk het hartje! Heel leuk om thuis te doen! Mijn zus is nu ook zwanger en voor haar gaan we er ook 1 kopen 😄

Arnhem
14 jun 2016 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed harttonen te horen van je baby. Erg geruststellend !

29 mei 2016 20:20
Klant waardering: zeer tevreden
Zeker luister elke dag met liefde naar het hartje van mijn kind

Amsterdam
12 apr 2016 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen. Het is geruststellend het hartje te horen.

Eindhoven
11 apr 2016 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een super product. En er stond ingeschreven dat je het hartje pas vanaf 14 weken kan horen. Ik gebruik het al van mijn 10de week, je moet geduld hebben en effe zoeken naar het hartje. Ik raad het iedereen aan.

29 feb 2016 21:14
Klant waardering: zeer tevreden
In het begin was het even zoeken, maar uiteindelijk was het toch gelukt om het hartje van de baby te vinden. Neemt bij mij heel veel onzekerheid weg door afentoe even lekker naar het hartje te kunnen luisteren (en de bewegingen die het in de baarmoeder maakt zijn ook zeer goed te horen )

Grave
17 feb 2016 19:11
Klant waardering: tevreden
Alles zit erbij zodat je verder niks hoeft aan te schaffen. Qua gebruik had ik in het begin wel geduld nodig om het hartje te kunnen vinden.

Zeeland
27 jan 2016 21:21
Klant waardering: zeer tevreden
Het zorgt voor een zekere geruststelling zolang je de baby nog niet voelt bewegen. Het apparaatje is heel makkelijk in gebruik. En ook leuk dat je er een tubetje gel bij krijgt.

West Vlaanderen
27 sep 2015 21:01
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer leuk!! Zeer goed hartje al hoorbaar vanaf 10 weken!!

Roeselare
26 aug 2015 07:21
Klant waardering: zeer tevreden
Het is heel leuk om zo nu en dan de doppler erbij te pakken en even te luisteren. In het begin was het lastig om het hartje te vinden maar dit gaat na een aantal keer al makkelijker. Het is een leuke toevoeging aan de gehele ervaring!

Voorburg
30 jun 2015 12:43
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben echt super blij met mij aankoop. Echt een aanrader!!! Doet wat ie moet doen :)

Ede
12 mei 2015 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn product. Hartje heel snel gevonden. Belangrijk is de gel die bijgeleverd wordt voor beste geluid resultaat.

Loosdrecht
29 apr 2015 22:57
Klant waardering: tevreden
Een erg handig apparaatje. Het enige min punt was dat ik het niet zo snapte met die batterij gelukkig wist mijn vriend het wel. Het apparaat doet het zeer goed had bijna meteen de hartslag van de baby gevonden. Ben erg tevreden.

Emmen
5 mrt 2015 22:00
Klant waardering: zeer tevreden
In het begin was het even zoeken. Maar het hartje is iedere keer goed te horen! Super fijn..!

Spijkenisse
13 jan 2015 10:02
Klant waardering: zeer tevreden
Handig te gebruiken. Bij ongerustheid of onzekerheid kan je snel even checken.

Duffel
4 jan 2015 06:00
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk de hartslag te vinden, makkelijk in gebruik.

Assen
17 nov 2014 12:13
Klant waardering: zeer tevreden
Wat het leuke is. Dat je hem kunt aansluiten op de pc. Zo kunnen meerdere mensen tegelijk genieten van een prachtig kloppend hartje. Opa en oma luisteren vaak mee.

Raalte
14 dec 2013 10:38
Klant waardering: zeer tevreden
Fantastisch en het werkt echt. In het begin even zoeken naar de juiste plek, maar daarna wordt het steeds eenvoudiger. Het is elke dag weer spannend om even het hartje te horen van je kindje in je buik. Zorg wel dat je de gel erbij hebt want dat zorgt voor een beter geluid.

Eindhoven
12 dec 2013 15:05
Klant waardering: tevreden
Het is super leuk om het hartje van ons kindje nu al te horen. Deze doppler werkte bij ons vanaf de 15e week zwangerschap. We hebben wel gemerkt dat als je de gel gebruikt het geluid van het hartje duidelijker is. Handig dat de gel wordt meegeleverd. Als je geen gel hebt kun je ook een beetje water gebruiken. Soms moet je heel even zoeken wat de beste plek op je buik is om het hartje te horen maar meestal gaat het vrij makkelijk. Dit apparaatje is verslavend!

Budel
4 jan 2013 22:46
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Zeer goed! Eerst even zoeken maar als je het eenmaal gevonden hebt vind je het supersnel! Top!

Klant ervaring: zeer tevreden
Wat een top ding. Ik hoorde het hartje na goed zoeken al met 8/9 weken. Inmiddels 14 weken en luister nog steeds af en toe. Echt een aanrader. Zo leuk ook om aan familie te laten horen. Pas wel op, soms is het hartje lastig te vinden, raak dan niet gelijk in paniek. Het moet een geruststelling bieden, geen paniek. Anders zou ik t persoonlijk niet aanschaffen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Goed product: ik luister om de dag even naar de baby.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik zou het direct opnieuw bestellen. ik heb het hartje al kunnen horen vanaf 8-9 weken.

Klant ervaring: zeer tevreden
Zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud. De eerste keer (12 weken zwanger) was het even zoeken naar het hartje maar na een aantal keer weet je wel waar je moet zoeken. Het geeft echt een geruststellend gevoel, zeker omdat je soms lang moet wachten op een echo! Mijn partner vind het ook een geweldig toestel, omdat hij niet voelt wat ik voel, zo kan hij toch al contact leggen met ons kindje. Je kan het aansluiten op de computer en ook op de boxen zodat iedereen kan meeluisteren. Ik weet wel nog steeds niet hoe je het geluid via de computer kan opnemen... wat handig zou zijn is een applicatie zodat je het kan aansluiten op je smartphone. Er zit een kleine tube gel in de verpakking, die was bij mij snel op, nu gebruik ik alcogel, werkt perfect!

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik ben er echt hartstikke blij mee. zo kan ik wanneer ik wil het hartje horen van mijn baby. en niet alleen ik. ook familie en mijn vriend. ik zou het iedereen aanraden om ereen te kopen !!

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel fijn in gebruik, we konden het hartje niet meteen vinden maar wanneer je hem wel gevonden hebt hoor je duidelijk het hartje! Heel leuk om thuis te doen! Mijn zus is nu ook zwanger en voor haar gaan we er ook 1 kopen 😄

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.