Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Vruchtbaarheids Check voor mannen

Opinie Vruchtbaarheids Check voor mannen
(Laatste 17 reacties)

Vruchtbaarheids Check voor mannen Klant waardering: 97.6%
Score: Vruchtbaarheids Check voor mannen 97.6%
Klant waardering: tevreden
Ik heb dit product afgelopen jaar 3x gekocht. Helaas voor mij tot 3x toe een negatief resultaat. Vorige week bij de huisarts geweest en afgelopen week in het ziekenhuis geweest voor onderzoek naar kwaliteit en beweeglijkheid van het zaad. Iets wat je mannelijkheid wel aantast. Maar zonder deze test zou ik nooit de stap zo snel naar de huisarts hebben gemaakt. Dus ook al was de test negatief, door de uitkomst ben ik nu bezig om te kijken waar het door komt. En dat is dan weer positief.

Zevenhuizen
4 mrt 2017 02:11
Klant waardering: zeer tevreden
Nauwkeurige test,wel op letten dat je niet te veel schud,ik wentel de tube zacht 10 maal heen en weer,ofwel in de handpalmen rollen, zo de inhoud goed gemengd is en geen bellen/schuim bevat.

Kortrijk
12 jan 2015 07:20
Klant waardering: tevreden
Het geeft dat duuwtje in de rug naar de man om zich toch te laten testen in het ziekenhuis zodat onze kinderwens wat meer vorm krijgt.

Sint-lenaarts
12 jan 2014 11:42
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke gebruiksaanwijzing

Den Haag
13 dec 2013 21:56
Klant waardering: tevreden
Tevreden

5 okt 2012 09:37
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijke test. Makkelijk te doen na dat je de handleiding hebt gelezen. Gebruikt na sterilisatie. Als check of het gelukt is. Resultaat was prima.

Groningen
27 sep 2012 22:42
Klant waardering: tevreden
Het is een nuttig product, snel antwoord, goed uitgelegd.

Heerde
20 jun 2012 18:31
Klant waardering: tevreden
Het was eenvoudig in gebruik en de handleiding was zeer duidelijk !

Antwerpen
20 jun 2012 09:04
Klant waardering: tevreden
Prima product, alleen je moet alle tijd nemen om de gebruiksaanwijzing door te nemen, het zijn nogal wat handelingen die je moet doen.

Sint Jansklooster
20 jun 2012 08:21
Klant waardering: zeer tevreden
We hebben het verschillende keren moeten lezen, maar al bij al viel het heel goed mee.

3530
12 apr 2012 10:41
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke instructies, functioneert volgens specificaties.

Vlissingen
7 apr 2012 18:49
Klant waardering: zeer tevreden
Goed. Duidelijke omschrijving en handleiding.

Opwijk
17 mrt 2012 16:59
Klant waardering: tevreden
Het produkt is duidelijk en hij heeft gedaan wat ik wou weten. Ik zou hem nu niet snel weer bestellen aangezien ik nu weet wat ik wou weten. Voor andere bestellers zou ik zeggen dat het een aanrader is. Voor vrouwen kon je altijd al de ovulatie testen doen, maar dan wist je nog niet hoe het met de man zat. Met dit product krijg je daar een beter inzicht in.

17 mrt 2012 10:31
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft voldaan aan onze verwachting. Duidelijke uitleg, makkelijk in gebruik.

Nunspeet
17 mrt 2012 09:24
Klant waardering: tevreden
Het gaf ons een indicatie van het aantal zaadcellen. De bewegelijkheid kan er natuurlijk niet mee getest worden, dus het is een aardige optie voor mannen die een indicatie willen van het aantal zaadcellen, maar er (nog) niet naar de dokter ervoor willen. Voor vrouwen misschien handig om dit als tussenoplossing aan te raden, als hun man niet staat te springen om sperma in te leveren bij de dokter. (Mijn man vond het geen probleem, maar het ziekenhuis gaat pas de man testen na drie cycli met Clomid.)

Rotterdam
17 mrt 2012 07:17
Klant waardering: tevreden
Wij vinden het een prima product, hij is redelijk makkelijk uit te voeren, wij hoeven hem niet nogmaals te bestellen, maar dat neemt niet weg dat hij voor ons voor heel veel opluchting heeft gezorgd

Purmerend
16 mrt 2012 21:12
Klant waardering: zeer tevreden
De test was eenvoudig uit te voeren. Duidelijke handleiding. En gelukkig positief!

Zwolle
16 mrt 2012 18:50
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: tevreden
Ik heb dit product afgelopen jaar 3x gekocht. Helaas voor mij tot 3x toe een negatief resultaat. Vorige week bij de huisarts geweest en afgelopen week in het ziekenhuis geweest voor onderzoek naar kwaliteit en beweeglijkheid van het zaad. Iets wat je mannelijkheid wel aantast. Maar zonder deze test zou ik nooit de stap zo snel naar de huisarts hebben gemaakt. Dus ook al was de test negatief, door de uitkomst ben ik nu bezig om te kijken waar het door komt. En dat is dan weer positief.

Klant ervaring: zeer tevreden
Nauwkeurige test,wel op letten dat je niet te veel schud,ik wentel de tube zacht 10 maal heen en weer,ofwel in de handpalmen rollen, zo de inhoud goed gemengd is en geen bellen/schuim bevat.

Klant ervaring: tevreden
Het geeft dat duuwtje in de rug naar de man om zich toch te laten testen in het ziekenhuis zodat onze kinderwens wat meer vorm krijgt.

Klant ervaring: zeer tevreden
Duidelijke gebruiksaanwijzing

Klant ervaring: tevreden
Tevreden

Klant ervaring: zeer tevreden
Zeer duidelijke test. Makkelijk te doen na dat je de handleiding hebt gelezen. Gebruikt na sterilisatie. Als check of het gelukt is. Resultaat was prima.

Klant ervaring: tevreden
Het is een nuttig product, snel antwoord, goed uitgelegd.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.