Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensibaby zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen

Opinie Sensibaby zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen
(Laatste 93 reacties)

Sensibaby zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen Klant waardering: 96.1%
Score: Sensibaby zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen 96.1%
Klant waardering: zeer tevreden
4 dagen voor Nod licht streepje!

19 sep 2017 15:23
Klant waardering: zeer tevreden
6 dagen voor nod positieve test (licht streepje).

Drachten
17 sep 2017 13:39
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, ik wist 5 dagen voor de menstruatie dat ik zwanger was

Amsterdam
13 sep 2017 07:19
Klant waardering: zeer tevreden
Prijs en kwaliteit zijn top. Zwanger aangeven wanneer dat zo is en wit wanneer je niet zwanger bent. Fijn dat je voor deze prijzen er meer kunt bestellen en dus mooi een oplopende lijn kunt vast stellen.

Rotterdam
3 sep 2017 10:02
Klant waardering: zeer tevreden
Hele fijne test! Aangezien het bij ons nogal snel raak was, en ik 6 dagen voor NOD al positief testen, dacht ik eerst dat het aan de test lag (kon het niet geloven) de daarop volgende dagen en meerdere testen werden steeds duidelijker. Erg fijn ook dat je er meteen 3 krijgt. 1 is nooit genoeg! Hihi. TOP PRODUCT!!

Rotterdam
20 aug 2017 06:42
Klant waardering: zeer tevreden
Heel fijn product! Gaf bij mij al 6 dagen voor NOD een positieve uitslag. De daarop volgende dagen steeds een duidelijkere streep. Inmiddels 7 weken zwanger :)

Sittard
15 aug 2017 21:53
Klant waardering: tevreden
Doet wat het moet doen, makkelijk af te lezen, goedkoop in vergelijking met andere yesten

15 aug 2017 16:28
Klant waardering: zeer tevreden
Echt supergevoelige tests. Achteraf teste ik al positief 2 weken na bevruchting...!!!!

Zwolle
14 aug 2017 19:50
Klant waardering: zeer tevreden
De test was zeer gemakkelijk in gebruik en het resultaat was duidelijk af te lezen. Qua prijs was de test ook een pak goedkoper dan de testen met een mooi pastiek omhulsel. Het ziet er misschien iets minder fancy uit, maar doet zijn werk zeker net zo goed!

Brussel
2 aug 2017 22:30
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkte goed en ik bestel het graag weer opnieuw.

Schoorl
2 aug 2017 20:59
Klant waardering: tevreden
Aangezien ik niet zwanger was en de test ook niet reageerde, was de test dus wel in orde.

Eeklo
26 jul 2017 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Werkte bij mij zeer snel en effectief

22 jul 2017 20:57
Klant waardering: zeer tevreden
Uiteraard ligt het aan je hcg waarde maar 7 dagen voor mijn nod had ik al een tuurlijn. Ook super fijn om in een anonieme envelop binnen te krijgen !

Hoofddorp
17 jul 2017 19:38
Klant waardering: zeer tevreden
Jazeker. Prima testen. Testte fijn duidelijk positief. Helaas geeindigd in een miskraam.

Limburg
12 jul 2017 07:16
Klant waardering: zeer tevreden
Opnieuw bestellen is voorlopig even niet meer nodig :-)

Zoetermeer
9 jun 2017 19:22
Klant waardering: zeer tevreden
Het doet wat het moet doen. Dus ik ben blij

Domburg
31 mei 2017 22:14
Klant waardering: zeer tevreden
De zwangerschaps test doet goed zn werk. Ik ben erg blij met deze test. Bij mijn eerste 2 zwangerschappen heeft de test het aan t juiste eind gehad. Helaas is mijn nieuwe man net onvruchtbaar verklaard dus ik zal de test voorlopig niet nodig hebben.

Leeuwarden
29 mei 2017 19:03
Klant waardering: tevreden
Duidelijk makkelijk product

Uden
9 mei 2017 11:35
Klant waardering: tevreden
Het gaf een vlug resultaat, welliswaar negatief maar wel zeer tevreden!

Halle
4 mei 2017 10:59
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goede test. Volgende zwangerschap zeker weer deze testen!

Zwolle
2 mei 2017 21:26
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden over

Rotterdam
13 apr 2017 10:49
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

14 mrt 2017 18:13
Klant waardering: tevreden
Volgende maand bestel ik het weer

Apeldoorn
10 mrt 2017 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Deze test geeft duidelijk en snel resultaat! Ik testte op 9dpo POSITIEF! En niet te vergeten super betrouwbaar! Ik ben ZEER tevreden!

Zaltbommel
24 feb 2017 08:17
Klant waardering: tevreden
Ik heb de rest gedaan 5 dagen voordat ik ongesteld moest worden maar resultaat was negatief. Maar menstruatie bleef toch weg dus opnieuw de test gedaan en blijkbaar toch zwanger te zijn gelukkig. Ik heb ook de ovulatie test gebruikt en die werkte prima ik kreeg heel duidelijk te zien wanneer ik het meest vruchtbaar was met als resultaat zwanger.

Krimpen Aan Den Ijssel
22 feb 2017 23:01
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt uitstekend, makkelijk, snel en zeer goedkoop. en als je positief test kun je hem eventueel in het babyboek plakken

13 feb 2017 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Betrouwbaar en budgetvriendelijk.

Berchem
1 feb 2017 20:59
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden over deze zwangerschapstest

Enkhuizen
12 jan 2017 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Gaf al ver voor de datum dat mijn menstruatie werd verwacht als enige test positief aan! En terecht want ik ben inderdaad zwanger!

Hulsberg
8 dec 2016 20:02
Klant waardering: zeer tevreden
Ik teste voordat ik zwangerschapsymptomen had en 5 dagen voor mijn nod positief. Erg tevreden!

Hengelo
10 nov 2016 11:00
Klant waardering: zeer tevreden
Positieve test 5 dagen voor nod en nu ondertussen 7 weken zwanger.

Eliksem
31 okt 2016 19:09
Klant waardering: tevreden
Ja zou het opnieuw bestellen

Den Haag
22 okt 2016 20:30
Klant waardering: zeer tevreden
Je moet wel echt de 5 minuten wachten voordat je kijkt. Ik was ongeduldig en teleurgesteld. Maar later bleken er toch twee streepjes!

Maastricht
5 okt 2016 19:24
Klant waardering: zeer tevreden
Ja heeft gedaan wat het moet doen... nou ja eigenlijk nog niet haha is nog niet positief maar ga het zeker nogmaals bestellen... evenals de ovulatietesten die precies aangeven wanneer mijn eisprong eraan komt.

Giessenburg
5 okt 2016 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Helaas was ik niet zwanger. Maar de testen waren heel duidelijk zodat er geen twijfel mogelijk was. Hopelijk volgende keer meer geluk ;)

Mol
21 sep 2016 12:19
Klant waardering: tevreden
Tevreden

Winterswijk
9 aug 2016 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

8 aug 2016 20:52
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt heel goed, duidelijk test

29 jul 2016 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop maar werken minstens net zo goed als de tests uit de winkel.

Anna Paulowna
27 jun 2016 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Top geen aanmerkingen.

Laren
27 mei 2016 12:25
Klant waardering: zeer tevreden
De test was gemakkelijk in gebruik en het resultaat duidelijk.

24 mei 2016 17:51
Klant waardering: zeer tevreden
Een simpele en duidelijke test. Prima prijs en kwaliteit verhouding.

Enschede
19 mei 2016 20:34
Klant waardering: zeer tevreden
Heel positief. Geeft duidelijk aan of t wel of niet raak is.

Neede
13 mei 2016 22:07
Klant waardering: zeer tevreden
Zou t zeker weer bestellen maar niet nodig want ik ben zwanger

Nijmegen
9 mei 2016 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het zeker nogmaals bestellen indin nodig. Niet duur en makkelijk in gebruik. Duidelijke uitslag

Coevorden
4 mei 2016 19:36
Klant waardering: zeer tevreden
Deze test geeft al vroeg een zeer duidelijke streep bij een zwangerschap, en als je niet zwanger bent, heeft deze geen last van zogenoemde "indrooglijntjes" of "evaps". Twee dagen later weer getest, en streep is echt duidelijk donkerder geworden. Ik vind dit tot nu toe de beste test van Sensitest, en ik heb veel soorten geprobeerd!

Almere
22 apr 2016 19:24
Klant waardering: zeer tevreden
Denk dat het wel doet waarvoor het is, fijn om vroeg te kunnen testen. Helaas nog geen positieve test

Delft
11 apr 2016 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb een test gedaan 5 dagen voor NOD, deze was licht positief. Heb toen bloed laten nemen en hcg was 23, dus ze zijn heel gevoelig! Super!

Brussel
10 apr 2016 19:28
Klant waardering: zeer tevreden
Maandag zou mijn menstruatie moeten zijn 4 dagen eerder getest en s avonds en gelijk een duidelijke test! Zwanger!

Ridderkerk
7 apr 2016 06:08
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en bevalt goed

Coevorden
6 apr 2016 13:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ik bestel er zeker nog bij. Helaas was het resultaat negatief.

Leopoldsburg
7 feb 2016 20:40
Klant waardering:
Goede testresultaten!

1 feb 2016 21:26
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een prima product. werkt goed! Ik zou het zeker nog n keer bestellen!

Rosmalen
19 jan 2016 20:15
Klant waardering: zeer tevreden
Helaas te vroeg met testen. Maar koop het zeker weer.

18 jan 2016 19:38
Klant waardering: zeer tevreden
Ja het heeft zijn werk gedaan zou het nog opnieuw gebruiken maar het is ons 2de kindje nu en hierbij stopt het dan.

Hooglede
12 jan 2016 07:01
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Brummen
1 jan 2016 19:21
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Putten
21 dec 2015 20:41
Klant waardering: tevreden
Goed, geen streepje als je niet zwanger bent ;-)

Soest
17 dec 2015 13:20
Klant waardering: zeer tevreden
Ik deed de test 6 dagen voordat ik ongesteld zou moeten worden. Daar kwam niets uit, maar 3 dagen later weer een test gedaan die positief was! Prima test voor een zeer goede prijs.

Hillegom
25 nov 2015 19:06
Klant waardering: zeer tevreden
Super!! Positief getest op 6 dagen voor mijn nod. Eerst en lichte streep en nu op mijn nod een dikke vette streep!

Den Haag
6 nov 2015 21:46
Klant waardering: tevreden
Het doet wat het moet doen voor een goede prijs.

Rozenburg
18 okt 2015 08:44
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed, getest 4 dagen voor maandstonden en positief 😀

2170
16 okt 2015 20:48
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zal het zeker vaker bestellen!! Heel makkelijk in gebruik :)!!

Roosendaal
16 okt 2015 07:45
Klant waardering: zeer tevreden
Hij gaf bij mij 6 dagen voor me menstruatie al heel licht positief aan dus doet wat de test hoort te doen!

Brabant
11 okt 2015 09:16
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik en duidelijke uitslag

Amsterdam
7 okt 2015 10:13
Klant waardering: zeer tevreden
Vorige maand een negatieve test. Vandaag een positieve test. Heel duidelijk verschil. Voor de zekerheid nog een paar besteld om te kijken of de streep duidelijker wordt.

Enschede
3 okt 2015 21:45
Klant waardering: zeer tevreden
Ik had de eerste test negatief en de andere 2 waren positief. Dus het heeft zijn werk netjes verricht!

25 sep 2015 20:27
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het zeker opnieuw bestellen

Weesp
12 sep 2015 11:15
Klant waardering: zeer tevreden
Erg handige goedkope betrouwbare test.

Eindhoven
31 aug 2015 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Bestelling ging top, snel binnen, goedkoop en betrouwbaar!

19 aug 2015 10:19
Klant waardering: tevreden
Testuitslag klopte!

14 aug 2015 21:26
Klant waardering: zeer tevreden
Werkte perfect en snel, goedkoop en snelle levering! Niks op aan te merken, dikke prima!

Amsterdam
31 jul 2015 23:32
Klant waardering: zeer tevreden
Hij gaf gelijk aan dat we zwanger zijn, echt zo snel dat die het aangaf dat het me nog eerst goed door moest dringen...

Gramsbergen
18 jul 2015 11:26
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb er 5 dagen voor NOD licht positief mee getest.

12 jul 2015 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een top product. Super fijn en betrouwbaar in gebruik

Amsterdam
11 jul 2015 22:39
Klant waardering: zeer tevreden
Aanrader. Anderhalve week voor mijn tijd gaf hij t aan dat ik zwanger ben. Dus ik hoefde helemaal niet te wachten tot dat ik overtijd was :D

26 jun 2015 21:56
Klant waardering: zeer tevreden
Absoluut. Ik zou het aan anderen vrouwen ook aanraden.

Ravels,belgië
10 jun 2015 13:06
Klant waardering: tevreden
Snel en duidelijke uitslag af te lezen.

Terneuzen
12 mei 2015 21:13
Klant waardering: zeer tevreden
Dat deze test aan te raden is, eenvoudig en snel.

12 mei 2015 20:23
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer gevoelige test! Al vijf dagen voordat mijn menstruatie zich zou aandienen had ik een positieve test!

Makkum
30 apr 2015 19:56
Klant waardering: zeer tevreden
Deze testen zitten er nooit naast. Ze zijn goedkoop en goed. Bij mijn eerste zwangerschap ook gebruikt en deze test gaf meteen twee streepjes terwijl de andere testjes niet zwanger aangaven. Ik ben helaas nog niet zwanger van een tweede maar deze test voldoet absoluut en ga het zeker nogmaals kopen.

Zoetermeer
29 apr 2015 19:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een top product.

14 apr 2015 20:19
Klant waardering: zeer tevreden
Inmiddels positief getest. 4 dagen voor NOD. Geweldig!

Eindhoven
26 mrt 2015 19:46
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, gemakkelijk in gebruik, snel resultaat.

Berg
3 feb 2015 14:19
Klant waardering: zeer tevreden
Super fijne strips, niet duur en het werkt precies zoals de duurdere varianten. Ik zou ze zeker weer kopen!

31 jan 2015 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ga zo weer nieuw bestellen. Duidelijk, goed af te lezen en per 3 is super handig

Alkmaar
12 jan 2015 00:44
Klant waardering: tevreden
Zes dagen voor de verwachte menstruatie zou de test moeten aangeven of je zwanger bent of niet. Bij mij kon ik lezen dat ik zwanger ben geworden een dag voor de verwachte menstruatie. Dus toch super leuk en correct.

7 jan 2015 21:34
Klant waardering: zeer tevreden
Al vijf dagen voordat ik ongesteld zou moeten worden mijn zwangerschap ontdekt. Prima test voor ongeduldige mensen zoals ik XD

1 jan 2015 10:33
Klant waardering: tevreden
Het is fijn dat de zwangerschapstesten niet opdrogen met een tweede streepje. Zo ontstaat er niet toch nog twijfel.

Den Haag
21 dec 2014 19:35
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en snel af te lezen. Heb dit aangeraden aan bekenden. Ook om de duidelijke en gebruiksvriendelijke website en de discrete verpakking.

Ede
18 dec 2014 07:22
Klant waardering: zeer tevreden
Dit product is heel betrouwbaar. Ook al gaf het een negatief resultaat en wist ik heel snel dat er geen zwangerschap.

Oetingen
14 dec 2014 11:58
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden.

Waanrode
23 nov 2014 16:25
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test ook voor de ongeduldigen.

Eindhoven
23 nov 2014 13:19
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
4 dagen voor Nod licht streepje!

Klant ervaring: zeer tevreden
6 dagen voor nod positieve test (licht streepje).

Klant ervaring: zeer tevreden
Ja, ik wist 5 dagen voor de menstruatie dat ik zwanger was

Klant ervaring: zeer tevreden
Prijs en kwaliteit zijn top. Zwanger aangeven wanneer dat zo is en wit wanneer je niet zwanger bent. Fijn dat je voor deze prijzen er meer kunt bestellen en dus mooi een oplopende lijn kunt vast stellen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Hele fijne test! Aangezien het bij ons nogal snel raak was, en ik 6 dagen voor NOD al positief testen, dacht ik eerst dat het aan de test lag (kon het niet geloven) de daarop volgende dagen en meerdere testen werden steeds duidelijker. Erg fijn ook dat je er meteen 3 krijgt. 1 is nooit genoeg! Hihi. TOP PRODUCT!!

Klant ervaring: zeer tevreden
Heel fijn product! Gaf bij mij al 6 dagen voor NOD een positieve uitslag. De daarop volgende dagen steeds een duidelijkere streep. Inmiddels 7 weken zwanger :)

Klant ervaring: tevreden
Doet wat het moet doen, makkelijk af te lezen, goedkoop in vergelijking met andere yesten

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.