Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00Home > Zwangerschaps Doppler > Professionele Babyhartje Doppler Oplaadbaar

Professionele Babyhartje Doppler Oplaadbaar

Met deze Angelsound babydoppler van Jumper kun je thuis naar het kloppende hartje luisteren van het kindje in je buik. Ben je zwanger, dan kun je vanaf ongeveer 12 tot 14 weken zwangerschap met deze extra gevoelige doppler het snelle hartje horen kloppen van je kindje. In de digitale display wordt de snelheid van de hartslag weergegeven. Het is een geweldige ervaring om thuis elk moment van de dag te kunnen luisteren naar het kloppende hartje van het kindje in je buik. Je plaatst de sonde van het apparaatje op je buik en via ingebouwde luidspreker kun je luisteren naar het hartje van je baby. De hartmonitor is onschadelijk voor je kindje omdat het werkt met geluidsgolven. Deze professionele doppler komt standaard met een laadapparaatje en een oplaadbare accu. Dat is het grote voordeel van deze doppler ten opzichte van de andere dopplers die met een batterij worden geleverd. Met de oplaadbare accu kun je deze babydoppler tot 8 uur lang gebruiken. Verder in het pakket een Nederlandse handleiding en een gratis tube echogel waarmee je extra snel het babyhartje kunt opsporen. Het apparaat is klaar voor gebruik. Ook geschikt voor verloskundigen. Omdat het pakje niet door de brievenbus past, wordt dit product door een koerier aan huis bezorgd. Lees ook de 10 tips voor dopplers.
Omschrijving van het artikel
Product typeZwangerschaps Doppler
Artikelcodeju-as100b
Wanneer gebruikenVanaf 12-14 weken zwangerschap
LevertijdUitverkocht
Verzendkosten€ 0,00
Onze prijs€ 54,95
Waardering 100%

VideoReviews van gebruikers

zeer tevreden
"Super makkelijk in gebruik en werkt goed. Al met 13 weken het hartje gehoord. Ook fijn dat je hartslag kan aflezen van het scherm. "
Tilburg 23 mrt 2019 23:34

zeer tevreden
"Deze doptone heb ik gedoneerd aan een kraamafdeling in Mikumi (Tanzania). Hier redt hij levens. De werking is prima. "
Alphen Aan De Rijn 24 jun 2018 19:39

zeer tevreden
"Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Vorige week controle gehad bij de dokter en hij beluisterde het hartje van mijn baby met een soortgelijke apparaat en de snelheid van de hartslag was dezelfde als op de display van mijn doppler! Werkt dus zeer goed!"
Bilzen 9 apr 2018 13:50

zeer tevreden
"Normaal kun je het hartje pas horen rond de twaalf weken, ben nu 10 weken en heb met de doppler het hartje kunnen horen!"
Portugal 3 jan 2018 07:55

zeer tevreden
"Het stelt me elke avond gerust. Dus doet zijn werk meer dan goed !"
17 okt 2017 19:14

zeer tevreden
"Vanaf de 18e week in de zwangerschap was bij ons duidelijk het hartje te horen met dit apparaat! Een echte aanrader en zeker de moeite waard om te bestellen. Ook de hartslag indicator wijkt niet af van die verloskundige. Wij zijn er heel blij mee!"
Meteren 5 jul 2017 19:10

zeer tevreden
"Wat een super product! Ik ben in verwachting van een tweeling en heb ik met 8w5d beide hartjes onwetend toen al gevonden. Eentje zat onder mijn schaambeen en was minder goed te horen, en iets hoger meer naar links in de bikinilijn hoorde ik het duidelijker. Achteraf weet ik nu dat het twee aparte hartslagen waren. Wel even een tip voor degenen die het willen aanschaffen: Dit product niet aanschaffen als je het wilt gaan gebruiken om jezelf gerust te stellen over iets waar je je zorgen over maakt. Neem in zulke gevallen altijd contact op met je huisarts of verloskundige. (Ik kan namelijk ook niet altijd wat vinden) & nog een tip: Youtube staat vol met filmpjes over de verschillende geluiden die je hoort, als je hier een paar van gezien hebt dan weet je ongeveer wat je aan het zoeken bent. Zoeken in het engels levert meer filmpjes op: Fetal doppler heartbeat zou al voldoende moeten zijn."
Noord Holland 24 okt 2016 15:26

zeer tevreden
"Simpel en handig. Mooi apparaat ben er heel blij mee. Gezelllig met mijn schoonmoeder hartje geluisterd bij 13 weken. Gel zou in grotere tubes verkocht mogen worden."
Zoetermeer 12 aug 2016 15:27

zeer tevreden
"Werkt super goed. Duidelijk te horen. Ik zou het zeker aanraden en opnieuw bestellen"
Ede 5 aug 2016 19:47

zeer tevreden
"Top artikel. Neemt veel onrust weg in prille zwangerschap. Met 13 weken al hartje hoorbaar met dit apparaat en door opladen, geen batterij nodig. Tot nu toe 1x opgeladen en gebruik het apparaat al 3 weken zeer intensief."
Doesburg 29 jul 2016 20:53

zeer tevreden
"Wij vinden het een super aankoop en zijn erg blij om het hartje van onze kleine spruit te horen wanneer wij dat Willen. Makkelijk in gebruik. "
Breda 24 mei 2016 19:02

zeer tevreden
"Werkt goed, handig in gebruik."
18 mrt 2016 23:26

zeer tevreden
"Echt super fijn we kunnen zelf het hartje thuis horen. Fijn hoor en hij is zo te vinden."
Gelderland 17 mrt 2016 20:23

zeer tevreden
"Prima apparaat. Alleen zit er maar een mini tube gel bij voor 3 x te gebruiken."
Sterksel 8 feb 2016 19:02

zeer tevreden
"It works as advertised! "
8 jan 2016 20:03

Lees meer reviews
Producten voor jou geselecteerd

Doppler

Sensitest
Zwangerschaps Doppler

Vanaf 14 weken zwangerschap

€ 25,00

Doppler

Aquasonic
Zwangerschaps Doppler

Voor de zwangerschaps doppler

€ 5,95

Beoordeling Shop

Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Super makkelijk in gebruik en werkt goed. Al met 13 weken het hartje gehoord. Ook fijn dat je hartslag kan aflezen van het scherm.

Klant ervaring: zeer tevreden
Deze doptone heb ik gedoneerd aan een kraamafdeling in Mikumi (Tanzania). Hier redt hij levens. De werking is prima.

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Vorige week controle gehad bij de dokter en hij beluisterde het hartje van mijn baby met een soortgelijke apparaat en de snelheid van de hartslag was dezelfde als op de display van mijn doppler! Werkt dus zeer goed!

Klant ervaring: zeer tevreden
Normaal kun je het hartje pas horen rond de twaalf weken, ben nu 10 weken en heb met de doppler het hartje kunnen horen!

Klant ervaring: zeer tevreden
Het stelt me elke avond gerust. Dus doet zijn werk meer dan goed !

Klant ervaring: zeer tevreden
Vanaf de 18e week in de zwangerschap was bij ons duidelijk het hartje te horen met dit apparaat! Een echte aanrader en zeker de moeite waard om te bestellen. Ook de hartslag indicator wijkt niet af van die verloskundige. Wij zijn er heel blij mee!

Klant ervaring: zeer tevreden
Wat een super product! Ik ben in verwachting van een tweeling en heb ik met 8w5d beide hartjes onwetend toen al gevonden. Eentje zat onder mijn schaambeen en was minder goed te horen, en iets hoger meer naar links in de bikinilijn hoorde ik het duidelijker. Achteraf weet ik nu dat het twee aparte hartslagen waren. Wel even een tip voor degenen die het willen aanschaffen: Dit product niet aanschaffen als je het wilt gaan gebruiken om jezelf gerust te stellen over iets waar je je zorgen over maakt. Neem in zulke gevallen altijd contact op met je huisarts of verloskundige. (Ik kan namelijk ook niet altijd wat vinden) & nog een tip: Youtube staat vol met filmpjes over de verschillende geluiden die je hoort, als je hier een paar van gezien hebt dan weet je ongeveer wat je aan het zoeken bent. Zoeken in het engels levert meer filmpjes op: Fetal doppler heartbeat zou al voldoende moeten zijn.

Lees meer waarderingen
Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

FotositesDe complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2024.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.