Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Professionele Babyhartje doppler

Opinie Professionele Babyhartje doppler
(Laatste 22 reacties)

Professionele Babyhartje doppler Klant waardering: 100%
Score: Professionele Babyhartje doppler 100%
Klant waardering: zeer tevreden
Vanaf de 18e week in de zwangerschap was bij ons duidelijk het hartje te horen met dit apparaat! Een echte aanrader en zeker de moeite waard om te bestellen. Ook de hartslag indicator wijkt niet af van die verloskundige. Wij zijn er heel blij mee!

Meteren
5 jul 2017 19:10
Klant waardering: zeer tevreden
Wat een super product! Ik ben in verwachting van een tweeling en heb ik met 8w5d beide hartjes onwetend toen al gevonden. Eentje zat onder mijn schaambeen en was minder goed te horen, en iets hoger meer naar links in de bikinilijn hoorde ik het duidelijker. Achteraf weet ik nu dat het twee aparte hartslagen waren. Wel even een tip voor degenen die het willen aanschaffen: Dit product niet aanschaffen als je het wilt gaan gebruiken om jezelf gerust te stellen over iets waar je je zorgen over maakt. Neem in zulke gevallen altijd contact op met je huisarts of verloskundige. (Ik kan namelijk ook niet altijd wat vinden) & nog een tip: Youtube staat vol met filmpjes over de verschillende geluiden die je hoort, als je hier een paar van gezien hebt dan weet je ongeveer wat je aan het zoeken bent. Zoeken in het engels levert meer filmpjes op: Fetal doppler heartbeat zou al voldoende moeten zijn.

Noord Holland
24 okt 2016 15:26
Klant waardering: zeer tevreden
Simpel en handig. Mooi apparaat ben er heel blij mee. Gezelllig met mijn schoonmoeder hartje geluisterd bij 13 weken. Gel zou in grotere tubes verkocht mogen worden.

Zoetermeer
12 aug 2016 15:27
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt super goed. Duidelijk te horen. Ik zou het zeker aanraden en opnieuw bestellen

Ede
5 aug 2016 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Top artikel. Neemt veel onrust weg in prille zwangerschap. Met 13 weken al hartje hoorbaar met dit apparaat en door opladen, geen batterij nodig. Tot nu toe 1x opgeladen en gebruik het apparaat al 3 weken zeer intensief.

Doesburg
29 jul 2016 20:53
Klant waardering: zeer tevreden
Wij vinden het een super aankoop en zijn erg blij om het hartje van onze kleine spruit te horen wanneer wij dat Willen. Makkelijk in gebruik.

Breda
24 mei 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed, handig in gebruik.

18 mrt 2016 23:26
Klant waardering: zeer tevreden
Echt super fijn we kunnen zelf het hartje thuis horen. Fijn hoor en hij is zo te vinden.

Gelderland
17 mrt 2016 20:23
Klant waardering: zeer tevreden
Prima apparaat. Alleen zit er maar een mini tube gel bij voor 3 x te gebruiken.

Sterksel
8 feb 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
It works as advertised!

8 jan 2016 20:03
Klant waardering: zeer tevreden
Ben erg blij met de doppler. Het werkt erg gemakkelijk.

18 dec 2015 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Super apparaat. Met 10 weken al het hartje kunnen vinden. En ik ben echt niet slank! Duidelijk en goed geluid.

Ommen
10 nov 2015 22:47
Klant waardering: zeer tevreden
Leuk om af en toe te gebruiken en het hartje is makkelijk te vinden.

Kruiningen
5 nov 2015 12:13
Klant waardering: zeer tevreden
Eenvoudig te bedienen. Stevig materiaal. Goede geluidskwaliteit.

Doetinchem
18 sep 2015 22:21
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden.

Rotterdam
17 aug 2015 11:25
Klant waardering: tevreden
De doppler doet wat ze moet doen. Gemakkelijk in gebruik.

4 jun 2015 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Erg fijn kon met deze doppler al erg vroeg in de zwangerschap het hartje horen.

Apeldoorn
19 mei 2015 23:41
Klant waardering: zeer tevreden
Ja heel erg tevreden over.

Raamsdonksveer
22 mrt 2015 20:50
Klant waardering: tevreden
Hele fijne ervaring om thuis naar het hartje van je baby te kunnen luisteren. Het is altijd even zoeken, vandaar raad ik het niet aan wanneer je het uit ongerustheid wil gebruiken. Enkel om ervan te genieten!

9 dec 2014 11:22
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer prettige doppler. De oplaadbare accu is handig en gaat lang mee. Goed geluid. Met 14 weken babyhartje gevonden.

Zoetermeer
15 nov 2014 19:48
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, werkt prima. Goed dat er een tube gel bij is. Geruststellend voor aanstaande moeders.

2270
13 dec 2013 13:54
Klant waardering: zeer tevreden
Mooi apparaat en een duidelijk geluid uit de speaker. De oplaadbare batterij is handig. Mijn verloskundige heeft dezelfde.

Breukelen
13 dec 2013 11:05
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Vanaf de 18e week in de zwangerschap was bij ons duidelijk het hartje te horen met dit apparaat! Een echte aanrader en zeker de moeite waard om te bestellen. Ook de hartslag indicator wijkt niet af van die verloskundige. Wij zijn er heel blij mee!

Klant ervaring: zeer tevreden
Wat een super product! Ik ben in verwachting van een tweeling en heb ik met 8w5d beide hartjes onwetend toen al gevonden. Eentje zat onder mijn schaambeen en was minder goed te horen, en iets hoger meer naar links in de bikinilijn hoorde ik het duidelijker. Achteraf weet ik nu dat het twee aparte hartslagen waren. Wel even een tip voor degenen die het willen aanschaffen: Dit product niet aanschaffen als je het wilt gaan gebruiken om jezelf gerust te stellen over iets waar je je zorgen over maakt. Neem in zulke gevallen altijd contact op met je huisarts of verloskundige. (Ik kan namelijk ook niet altijd wat vinden) & nog een tip: Youtube staat vol met filmpjes over de verschillende geluiden die je hoort, als je hier een paar van gezien hebt dan weet je ongeveer wat je aan het zoeken bent. Zoeken in het engels levert meer filmpjes op: Fetal doppler heartbeat zou al voldoende moeten zijn.

Klant ervaring: zeer tevreden
Simpel en handig. Mooi apparaat ben er heel blij mee. Gezelllig met mijn schoonmoeder hartje geluisterd bij 13 weken. Gel zou in grotere tubes verkocht mogen worden.

Klant ervaring: zeer tevreden
Werkt super goed. Duidelijk te horen. Ik zou het zeker aanraden en opnieuw bestellen

Klant ervaring: zeer tevreden
Top artikel. Neemt veel onrust weg in prille zwangerschap. Met 13 weken al hartje hoorbaar met dit apparaat en door opladen, geen batterij nodig. Tot nu toe 1x opgeladen en gebruik het apparaat al 3 weken zeer intensief.

Klant ervaring: zeer tevreden
Wij vinden het een super aankoop en zijn erg blij om het hartje van onze kleine spruit te horen wanneer wij dat Willen. Makkelijk in gebruik.

Klant ervaring: zeer tevreden
Werkt goed, handig in gebruik.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.